Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 981
Noen som har et godt forslag til action script kode, der det som skal skje er:

når man trykker en knapp f.eks space så skal en gutt hopp opp i luften så dette ned igjen...får ikke det til å litt realistisk ut engang ...
Det eneste du bør brule action script er til å starte og stoppe animasjonen av gutten. Selve animasjonen lager du selv, enten ved å motion paths eller å tegne det bilde for bilde.... Action script hjelper deg ikke til å få det til å se realistiskt ut hvis animasjonen i seg selv suger.
Up is the new down
SilverKhan's Avatar
Kan jo lage et actionscript som simulerer gravity...?
Eller er jeg helt på jordet nå?
▼ ... over et år senere ... ▼
enkel action script er jo å bruke stopp i første frame'en trykk på en knapp og så lager du animation'en kanskje som en loop sånn at han lander på samme sted..? siste frame av hopp animation'en bruker du gotoandplay 1, egentlig ikke nødvendig siden animation'en begynner på nytt hvis du ikke stop i siste frame'en
Dersom du har Flash MX er faktisk dette et av tutorialsene som følger med programmet. Da er det riktignok et dekk, men enkelt å bytte det ut med en gutt. Du får også vite hvordan du skal få til en realistisk skygge også da.