Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  9 392
Jobber på hjemme kontor og naboen har bestemt seg for å begynne pusse opp.

Trenger forslag til noen gode headphones som blokkerer mest mulig lyd ute til en billig penge. Helst rundt 1000-lappen. Hører ikke så mye på musikk, så lydkvalitet er sekundert til NC
Sexy as fuck.
Mozzie's Avatar
Er veldig glad i kanselleringen til Bose. Har ett sett QuietComfort 25 jeg er svært fornøyd med, hadde også OG QC da det kom. Nye (35+) kan justeres i app også, det kan ihvertfall kjærestens QC 45. Så det blir min anbefalning.
Hvis NC det som betyr mest skjønner jeg ikke hvorfor du spør engang, Bose!
Sennheiser har noen med noise cancelling i prisklassen
Er utrolig fornøyd med disse her https://www.tek.no/test/i/66JgVe/sony-wh-1000xm5
Vel verdt prisen
Låne tråden litt? Er på utkikk selv, billig under 11300 kr. Kan enten være trådløs (NC ikke krav) øreplugger eller så kan jeg klare meg med kablet øreplugger. Men for kablet duger kun plugger/propper med flat kabel, for de er helt magisk, blir aldri kabelsalat og krøll. Ingen "knute på tråden" som må løses opp før en kan få igang musikken. Noen gode tips? Er det andre som låter bra på musikk og som også har NC til under 1300?

vurderer disse, men kjenner ingen som har de som kan si noe om lyden. Primært for musikk, lydbok og podcast. Men går mest i musikk. Disse har ikke NC. Om noen har disse og kan si noe om lydkvalitet er det fint. Kan droppe NC fordi etuiets batteri gir 80 timers spilletid. Har store ører og øreganger og det er stort sett de største silikon/skumproppene som må brukes. Siden disse er så lett så tenker jeg de kanskje funker til trening også uten at en konstant må bortpå og dytte de inn?
https://www.kjell.com/no/produkter/l...set-gra-p23895

denne har NC og koster mer, verdt de ekstra hundrelappene?

https://www.elkjop.no/product/tv-lyd...jakt-listing-2
Sist endret av _abc_; 1 uke siden kl. 21:33.
Jeg ville tatt turen på elkjøp eller et annet sted hvor de har mange modeller du kan prøvelytte før kjøp. Lyd er smak og behag, så å kjøpe basert på tester eller andre sine anbefalinger kan bli helt skivebom. Litt analogt så kjøpte jeg ei dyr flaske alkohol basert på hva jeg hadde lest, og for meg smakte det askebeger og sjøvann.
https://www.tek.no/produkter/19491/sony-wh-1000xm4

Personlig synes jeg Bang Olufsen H9/H10 er en bedre allrounder men akkurat på støydemping er Sony hakket bedre. For meg veier lyd, kvalitetsfølelse og hvordan di føles på mere enn NC og B&O er mer enn bra nok på NC etter min preferanse.
Sitat av aol069 Vis innlegg
Jeg ville tatt turen på elkjøp eller et annet sted hvor de har mange modeller du kan prøvelytte før kjøp. Lyd er smak og behag, så å kjøpe basert på tester eller andre sine anbefalinger kan bli helt skivebom. Litt analogt så kjøpte jeg ei dyr flaske alkohol basert på hva jeg hadde lest, og for meg smakte det askebeger og sjøvann.
Vis hele sitatet...
Problemet er vel at det ikke er vanlig å ha demo av øreplugger. Og helt ærlig vet jeg ikke om jeg ville stappet et sett demoøreplugger inn i ørene. Plugger som har badet i andre folks ørevoks og svette øreganger.

Du kjøpte røykwhisky? Smaken av torvbrann og askebeger kan være så påtrengende og intens at den henger på i munn og svelg lenge etterpå. Har smakt det et par ganger når noen bjudar men det er like stor nedtur hver gang og det blir ikke bedre om man smaker flere ganger. Har tenkt etterpå hver gang at enten så er disse røykwhisky fantastene tullinger som piner seg gjennom flaska for å kjekke seg, eller så må de ha fått ødelagt alt av smaksløker og luktesans for jeg kan ikke forstå hvordan noe som er så skrekkelig på smak er godsaker for andre.

Kanskje det er som med koriander? Noen elsker det og for andre smaker det kjemisk renseveske eller industrisåpe.

Jeg tror jeg bare går for det settet til 1300 og gambler på at jeg blir fornøyd. For du har jo rett, smaken er forskjellig.
Clas ohlson har tilbud på jabra elite 7 til 1500, de er knallbra på alle punkter. Anbefales!
https://www.clasohlson.com/no/Jabra-...IaAsuaEALw_wcB