Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 5363
Hei folkens!

Har nylig satt meg inn i Hell Let Loose. For de som ikke har hørt om det er det et FPS spill om andre verdenskrig. Det er laget med fokus på realisme og det holder ikke å ha bra aim. Her er det mye taktikk og samarbeid som skal til. Det er ingen HUD, ingen crossfire og en tåler kun ett til tre skudd avhengig av våpenet. Det er heller ingen feedback når du dreper noen som på fleste andre spill. Anbefaler det høyt! Her er en in depth review

Til poenget. Finnes det noen norske servere, eller noen norske Discord grupper for Hell let Loose som dere vet om? Har googlet uten å finne det.

Jeg vil gjerne finne ut av om det er mange nordmenn spiller det aktivt. Jeg vurderer nemlig å leie en server for et år til å begynne med, og forhåpentligvis lage et lite HLL samfunn for nordmenn. Det avhenger bare på om det er nok aktive spillere og at det ikke finnes et fra før.

Så skriv gjerne en kommentar om du spiller det, og om du hadde satt pris på en norsk server. Eller om du vet om noen som finnes fra før.

Du må gjerne også skrive om du har lyst til å spille med meg nå, eller om du vet om et svensk HLL samfunn.

Discord: Feit-1#3627 eller send PM.

Spiller også Warzone og et par andre spill.
Dette er noe jeg og noen venner definitivt kunne blitt med på! Legger deg til på Discord
Er det f2p spill?
Meldem
Trådstarter
Sitat av Hjelm1 Vis innlegg
Er det f2p spill?
Vis hele sitatet...
Nei, heldigvis ikke. Da hadde det blitt oversvømt av juksing. De har uansett et effektivt Anti Cheat system virker det som, og det virker også som at det er veldig lett for administratorer å luke ut jukserne. Jeg har kun møtt én ut av alle gangene jeg har spilt det siste året. Det er heller ingen in-game salg av skins og ingen mikro transaksjons greier. Så når du eier spillet blir det ingen videre utgifter, og alle har samme utgangspunkt. Det koster også i skrivende stund i overkant av kr 250, så det er absolutt verdt pengene.

https://steamcommunity.com/app/68681...5152829652187/
▼ ... mange måneder senere ... ▼
Noen som fortsatt spiller dette. Fikk det akkurat til ps5 og det er jo crossplay, men jeg spilte noen games og ingen kommuniserer eller gjør noe fornuftig så det blir jo bare tull. Løpe førti mil for så å bli plaffa ned. Noen ganger av en nervøs lagkamerat som er helt borte. Virker som et spill jeg kunne blitt glad i hvis msn hadde noen gode lagkamerater. SquishyOslo legg til