Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  5 5197
Om dere har fulgt med i dette forumet la jeg tidligere ut en tråd om et gammelt varme anlegg, med god retningsans kan gammle underjordiske tunneler føre deg til innsiden av hangarene til Oslo Lufthavn som har stått stille en god del år nå. Bygget har ikke blitt brukt som flyplass på en god stund, men deler av bygget ble brukt til bilauksjon, lagring, opptrening av politi og annet industrielt arbeid. Planen om å rive stedet har stått stille helt til nå. Området har nå blitt gjerdet inn og det skal sakte tas ned bit for bit.

https://flic.kr/s/aHsmSbxvsi

Hoper det var noe spennende der
- Spyroz
Takk for delingen Spyroz :-)
Nice. Alltid lurt på dette stedet
Spennende å se!
Spennende sted. Har brukt en del timer i det bygget der. Kan være lett og rote seg bort i alle kulvertene og hallene
Trådstarter
Har lastet opp noen bilder av hangarene og fikk tatt et bilde av skytebanen. Var ikke bevist på at SAS (flyselskapet) drev på med skyte trening. Er visst noe som heter SAS Shooting Team. Det er både en skytebane for gevær og en for bue. Fant også stroppen til en AG3 rifle, men tviler på det legges igjen deler av eller slike våpen. Alt skadelig og av verdi har nok blitt fjerna, men likevel er stedet fylt med historisk gull og det kan neppe fjernes
Sist endret av Spyroz; 26. november 2020 kl. 01:40. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.