Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  12 1030
Heihei!

Dette er muligens et litt dumt spørsmål, men jeg skal om noen dager ta Ketamin for første gang. Planen er relativt små doser.

Er det en sannsynlighet for at man kan havne i en slags bad trip av Ketamin, på samme måte som med f.eks LSD?

For eksempel, min største frykt her i verden er (flaut nok) edderkopper. Kan man plutselig ende opp med å hallusinere slike ting? Isåfall så holder jeg meg til litt sterk husholdningssaft.

Takk for svar!
Nei, du ser ikke edderkopper; ketamin fungerer ikke på den måten.
Du kan fort få en ubehagelig tur, men å badtrippe i klassisk forstand på ketamin anser jeg som lite sannsynlig.
Om du tar små doser er jeg 99% sikker på at du ikke får noe bad trip. Små doser kan minne litt om alkohol rus. Har selv tatt store doser flere ganger og aldri vært i nærheten av å være ukomfortabel.

Enkelte kan bli litt svimmel og små kvalm spesielt i kombinasjon med alkohol eller GHB (vennligst ikke kombiner med GHB).
selv k-hole doser vil jeg tørre si ikke gir varige men om man har en dårlig opplevelse, men er forberedt på at det er et loka stoff.
hører ingen som blir lagt under med K på sykehus o.l klage på varige mèn..
På større doser beveger du deg ikke, og tankene dine har ikke samme følelsmessige intensitet nødvendigvis.
Det er ikke mulig på samme måte som psykedelia og stimulanter å gire seg opp. Hvis du badtripper på større mengder ketamin,
så får ingen andre det med seg tipper jeg og det er over ganske fort sammenlignet med mye annet
Jeg tror det skal mye til å bad trippe på så intense psykedeliske stoff, som ketamin, DMT eller 5-meo-DMT. Du blir så ute som regel at du skjønner ikke hva en bad tripp er engang, hvertfall om du injiserer ketaminen som jeg gjør. Ikke det at jeg gjør det ofte, men får jeg hetteglass setter jeg det IV med en venn til å trekke ut sprøyten for det klarr jeg ikke selv på ketamin på den måten. IM er bedre for ferskere folk, og tar litt tid å virke så du får lagt vekk sprøyten og lagt deg ned.

Ketamin er det gøyeste stoffet jeg et om, vist jeg skulle velge fra øverste hylle liksom. Kanskje jeg er litt ekstrem på intaksmåten min, men jeg liker å pushe grensene og jeg kan skyte og være steril osv etter tyve år med sprøyter snart. IKKE ta det i åren alene, det er ikke lurt.

Jeg og en kompis hadde tatt metadon piller fra danmark, ca 60-80mg hver(lenge før lar og høy toleranse), og delte et brett med mogadon. Så dro vi på fløyen i bergen og skjøt ketamin i skogen der oppe i fineværet. Ene gangen trodde jeg at jeg var et overvåkningskamera i tretoppene over oss.

Jeg så oss ovenifra er jeg helt sikker på. Når jeg kom ut av k-holet så satt jeg på knee og vugget frem og tilbake som jeg bedde til allah som en muslim. Sammtidig lo jeg hysterisk, og jeg lo sånn at det kom folk og sjekket hva vi gjorde, heldigvis var kameraten min flink å snakke for seg og hadde fjernet alt mistenkelig tilfeldigvis.

s
Sitat av saviour Vis innlegg
heldigvis var kameraten min flink å snakke for seg og hadde fjernet alt mistenkelig tilfeldigvis.
Vis hele sitatet...
På den blandingen der fjernet han nok bare all mistanke om at dere var noe annet enn griserusa lol.

On Topic: Kjøpte Ketamin for første gang for en måned siden og brukte sporadisk. Blande med cannabis føles digg i små doser typ 20-40mg, over det gjør meg forvirret og utilpass. Ellers likte jeg å gradvis øke formen med redosering da jeg ble mer bevisst på hvor langt det tok meg. Endte opp på 150mg~ totalt de fleste ganger. Forferdelig loka form, men noen fine innsikter, null hangover og godfølelse dagesvis etterpå for min del. Pluss det varer ganske kort, så eventuelt ubehag er over så fort at du ønsker gjerne en redosering uansett. Holdt med en håndfull opplevelser, men angrer på jeg ikke forsøkte skikkelig K-hole.

Lykke til og stay safe!
Ketamin IV har alt for kort varighet. Har prøvd å ta det på alle måter, og fant ut at IM er desidert best.
Du vil nok ikke badtrippe som du sier her TS, men det kan være "skummelt" å miste kontrollen over kroppen sin. Jeg klarte så vidt å krabbe til senga når det ble for ille, og dette var doser på kanskje 100-150mg totalt ila en kveld.

Sitat av TrippyKing Vis innlegg
Ketamin IV har alt for kort varighet. Har prøvd å ta det på alle måter, og fant ut at IM er desidert best.
Vis hele sitatet...
Hvordan gjør du dette? Tar du feks 50-100mg fordelt på 1-2ml vann og injiserer i låret? Hvor rask virkning har det da?
Sist endret av Superspurv; 13. februar 2020 kl. 17:20. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Tusen takk for svar, gutter og jenter!

Kan jo bare fortelle det at det var en av de rareste og mest forvirrende opplevelsene jeg har hatt, og det var ikke en ekstremt høy dose engang.

Men, ingen edderkopper! Så det funker for meg.
Sitat av saviour Vis innlegg
Jeg tror det skal mye til å bad trippe på så intense psykedeliske stoff, som ketamin, DMT eller 5-meo-DMT.
Vis hele sitatet...
Poenget med dissosiativer (f.eks. ketamin) er vel at du ikke identifiserer deg med at det skjer noe ekkelt mens det skjer. Du skal dog ha opplevelsen med deg resten av livet.

Du kan absolutt bad-trippe på DMT og 5-MEO-DMT, men er nok mer sannsynlig at du opplever noe du ikke klarer å tolke godt og integrere. En bad-tripp på disse stoffer kan være grusomt de minuttene det varer, særlig er 5-meo noe som kan gi deg real juling ved mangel på respekt.
Sitat av Superspurv Vis innlegg
Du vil nok ikke badtrippe som du sier her TS, men det kan være "skummelt" å miste kontrollen over kroppen sin. Jeg klarte så vidt å krabbe til senga når det ble for ille, og dette var doser på kanskje 100-150mg totalt ila en kveld.Hvordan gjør du dette? Tar du feks 50-100mg fordelt på 1-2ml vann og injiserer i låret? Hvor rask virkning har det da?
Vis hele sitatet...
Scroll ned til IM
Det er litt sånn "åja det der skjer med han fyren der. det er jo helt sykt." (følelsløs tankestemme) og så innser man at man har stirret på et bordben i 1t

og så var han fyren deg
Sist endret av meaculpaUIO; 14. februar 2020 kl. 00:54.