Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  16 2139
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Hei. Mann instarten av 30åra her.

Ble i November tatt med 1gram hasj av politiet. Første gang jeg har blitt tatt for noe som helst.

Dette er ikke en stor sak for meg, fikk 3000kr i bot og det er no greit nok.

Tok avhør på stedet, og innrømmet bruk et par dager i forveien, så slapp å bli med på pissing å på stasjonen. Innrømmet at alt var mitt, og nekta selvfølgelig å si hvor jeg fikk det fra. Dette sa de bare «det er greit» uten noe om men, så gikk de videre med avhør.

De sporte hvor ofte jeg røyka, og hvor høyt forbruk jeg har i løpe av en mnd, og svarte under ett gram. røyka MAX 1j på en mnd, men røyka ikke så ofte som hver mnd engang.
Dette sa det okei til, og sa at det ikke var noe fare med førerkort. At det ikke ble inndradd

Vurderer nå å prøve å trekke forklaring isteden for å godta bota å betale. rett å slett for unngå prikk i rullebladet.

Kan det gi noe konsekvenser annet enn avslag? Tenker om de da kan dra førerkortet, pg bruke det som alternativ straff, eller kreve urinprøve?

Er ikke rein nå.
Ta heller å snakk med advokat, kanskje det finnes noe fri retthjelp du kan bruke. Og deretter se om du kan få endret det på en måte ettersom vi har bevegd oss mer mot avkriminalisering. Hjelp framfor straff. Tror ikke du slipper å betale ved å trekke forklaring hvis du hadde noe på deg. Prøv heller å se om du slipper å betale etter avkriminaliseringen som er i vinden.
Du bør egentlig ikke svare på slike spørsmål som "Hvor ofte bruker du?" o.l.

Én gang i måned holder i massevis for å frata førerkortet ditt. Det kommer helt an hvilken snut du møter på.

Og husk - ingen kan tvinge deg til å pisse hvis du ikke vil. Blodprøve blir en annen sak.
Jeg skjønner ikke politiet gidder å dra folk på stasjon å kle dem nakne og nedverdige dem for ett jævla gram hasj, det har skjedd meg,og det er for jævlig syns jeg. Glad jeg ikke er kjent blandt de nyere yngre polisene her, før hilste de liksom på meg på matbutikken, faen det er jo mobbing nesten. Ale kundene så på meg når politiet stopper meg på rema. Faen jeg gleder meg litt til avkriminaliseringa, men det kan få større etterslep for ungdommer det med sosial oppfølging i lang tid heller en en bot som bare er en smekk på hånda i forhold til år med tvungen hjelp potensielt. Meg kunne de ikke hjelpt mer liksom, så jeg kunne bare gått hjem sikkert. Håper man får beholde grammet sitt når de nye reglene trer i kraft om man er en voksen mann.

Men aldri innrøm bruk før i tiden eller jevnlig bruk, si det er første gangen du har røykt hasj og bare denne gangen basta. De tryller frem lovbrudd i de avhørene. Nekt alt bortsett fra det de har tatt deg med fra første stund. Aldi bli sint, og aldri gi de en 'lekse' liksom. Det er bare å være minst mulig nyttig for dem, og komme seg ut døren med æren i behold. Slå av mobilen med en gang du ser purken om du har mye sms, for det tar de folk så det svir på. Slett rusmeldinger når du husker det om du er i faresonen for å bli tatt.

Jeg går aldri ute med stoff mer en rett hjem, og har alltid hund med meg og går i turklær. De tar aldri meg igjen tror jeg, pluss jeg har asperger syndrom, som pleier å holde å nevne bare så er de langt mer forisktig med meg. Men jeg er ikke dum liksom, men de kan bare tro det vist det hjelper meg.

s
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Tror jeg holder på det heg sa. Fikk bot, førerkortbeslag var uaktuellt tema, med mindre jeg ble tatt igjenn.

Sa jeg ikke røyka så ofte som en gang pr mnd engang, sa aldri hvor ofte. Sa kun mengde under 1 gram pr mnd siden jeg ikke røyker så ofte som 1gang pr mnd.

Utover at det var en fillesak, var politiet meget trivelige, og behandla meg med god respekt. Overraskende hvor greie de faktisk var.
Selvsagt er snuten snill med deg når du tilstår det meste på stedet.
Bare vent, snart kommer det brev fra fylkeslegen om å levere inn førerkortet.

Du kan ikke stole på polti.
Hold deg i det minste nykter framover. Stiller du en hel del sterkere. Skulle det bli noe tøv.
Dere som har blir tatt, hvordan blir dere tatt forresten?
Om jeg husker rett vil forslaget til rusreform slik det foreligger føre til at tidligere lovbrudd som faller innunder grenser/omstendigheter som ikke medfører straff ikke lenger vil stå i rulleblandet.
Obligatorisk tittel
kamelia's Avatar
Ring en advokat. Er en veldig enkel regel i slike saker, N E K T.

Aldri si noe som helst.
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
For mitt vedkommende, mistanke om salg.
Anonym bruker
"God Kyklop"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Du er veldig heldig om du ikke får noen konsekvenset av månedlig bruk iallefall. Jeg mista lappen i mange år pga jeg sa jeg røyka et par-tre ganger i året. Men håper de har slutta med den praksisen der.
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Tror nokså sikkert lappen er safe for min del. De var ikke ut etter lommerusk, og sa at lappen var et privilegum de valgte å la meg beholde, så lenge jeg ikke blir tatt igjenn. Kunne Mere info, men må la det ligge da det kan identifisere meg. Flaks i uflaksa betaler bota og glemmer saken
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
For mitt vedkommende så ble jeg observert på feil sted til feil tid, med feil folk. noe politi også forsto etterhvert.

Igjenn, det jeg svarte mtp mengde svarte jeg kun at d var mindre enn 1g pr mnd, da jeg ikke engsng røyka 1gang mnd. Kunne like gjerne hvert hver 2. Mnd til hvert 2 år. Har ingenting å ta meg mtp det. Det å fortelle hvor tinga ligger når de først er der ser jeg ingen grunn til å prøve å nekte på. Er man med på leken må man tåle steken de finner det uansett
Det er flertallets kamp mot minoritetene, eneste grunn til at de ikke kan bøtelegge folk som drikker er at alkohol er er allment brukt rusmiddel i Norge. Men siden hasjrøykere er i mindretall kan de kastes til ulvene.

Det eneste du kan gjøre er å få flere til å røyke hasj, blir det mange nok hasjrøykere kan de ikke drive på som nå lengre.
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Takk for alle svar
Blir å godta bota, og ikke gjøre mer ut av saken. Ble tatt å tar konsekvensene av det med ro. Førerkortet gikk det bra med, og penga er hvert hver en krone.
Ha en fin kveld medfreaks
Anonym bruker
"Ond Svartrotte"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Bare sånn til info, det kan fort ta litt lenger tid en 24 timer før du får beskjed om at førerkortet blir indratt, du kan fort få brev om det en uke, en måned eller annet fra nå ettersom du faktisk har innrømmet bruk og besittelse over flere måneder.
Det at han sier den ikke ryker betyr ikke at han ikke rapporterer det inn og du får følger av det igjen. Sier ikke at du garantert kommer til å miste lappen men å stole på en som er ute etter å ta deg er like dumt som å stole på at en kampestein holder deg flytende.

Et lite tips som gjelder for alle og stort sett alt som har med politiet å gjøre på slike måter; Nekt, nekt og nekt igjen.