Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  59 9076
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
1. Man er dritetrengt og skamruset uten hemninger på en buss. Den undertrykte følelsen er dritetrang, som kan være ganske intens.

2. Man hater NAV og tror man er smart ved å gjøre narr av saksbehandler, som oftest sitter bak et tastatur.

Begge eksemplene er ganske selvforklarende egentlig. Typisk benzo-logikk, hvor følelsene får fritt utløp pga. manglende hemninger. Du sier heller ingenting om dosering, kan vedde på at den ikke var av på terapeutisk nivå i noen av tilfellene.
Vis hele sitatet...
Enig i det her, og det er jo selvfølgelig ikke noe man går til en psykolog for å bearbeide.
Anonym bruker
"Elektronisk Mannbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Holotropiker Vis innlegg
Enig i det her, og det er jo selvfølgelig ikke noe man går til en psykolog for å bearbeide.
Vis hele sitatet...
Så hva var poenget ditt, utenom å bekrefte antagelsen om at folk har masse undertrykt dritt som (bokstavelig talt lol) kommer til overflaten når man trykker i seg FOR MYE benzo? En ruspsykiater er vel kanskje heller rett instans om man ofte befinner seg i situasjoner som du beskrev, selv om en (hobby-)psykolog også ville kunnet hjelpe.

For å holde oss litt innenfor tema: en kompis under påvirkning masse alkohol og Rivotril skulle over en terrassedørterskel i aluminium med én halvliter i hver hånd. Selvfølgelig snubler han, men istedenfor å ta seg for med armene og søle vurderte han at den mest logiske løsningen var å bruke ansiktet til å lande på. Så mildt sagt helt jævlig ut i trynet etterpå, men han sølte ikke en dråpe alkohol.
En gang da jeg og en kompis var på kanonfylla så fant vi fram hans rc-fly i kjelleren som var nitrodrevet. Flyet letta fra bakken og det gikk tilsynelatende helt fint å fly, til tross for høy promille på oss begge. Etter en stund var det min tur å fly. Det gikk ikke like bra, for det tok ikke lang tid før jeg klarte å krasje det rett mellom takrenna og husveggen hos naboens hus med en etterfølgende liten brann. Og jeg fikk en stor flenge i ansiktet nære øyet av en plastbit som kom susende gjennom lufta og traff meg. Det var antagelig fra takrenna.

Jeg våknet på glattcella dagen etterpå og husket svært lite av situasjonen. Fikk en påminnelse av politiet om dette og følte meg ikke direkte stolt.

Har i ettertid skværa opp med naboen til kompisen min og måtte selvsagt betale for skadene som oppsto.

Dette er mange år siden og jeg er veldig måteholden med alkohol idag.
Sist endret av DorulInisse; 9. oktober 2019 kl. 00:12.
Anonym bruker
"Oppmerksom Rotte"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jeg har aldri bøffa noe i hele mitt liv, klarer ikke engang ta en kulepenn. På benzo blir jeg klepto. Trokke det betyr at jeg undertrykker klepto siden av meg til vanlig, men heller at man mister alle hemninger på benzo og får en haug med merkelige og fucka innfall ut fra det blå. Man tenker ikke rasjonelt og blir en helt annen. Nesten som en tripp hvor man ikke kan styre tankene sine sjæl. Det er ikke som alkohol alene hvor du mister hemninger og får ut undertrykt sinne, sorg og lyster du har fra før.
Anonym bruker
"Elektronisk Mannbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Jeg har aldri bøffa noe i hele mitt liv, klarer ikke engang ta en kulepenn. På benzo blir jeg klepto. Trokke det betyr at jeg undertrykker klepto siden av meg til vanlig, men heller at man mister alle hemninger på benzo og får en haug med merkelige og fucka innfall ut fra det blå. Man tenker ikke rasjonelt og blir en helt annen. Nesten som en tripp hvor man ikke kan styre tankene sine sjæl. Det er ikke som alkohol alene hvor du mister hemninger og får ut undertrykt sinne, sorg og lyster du har fra før.
Vis hele sitatet...
Kleptomani er ikke en følelse. Gjetter heller at du er på et sted i livet der du kjeder deg litt for ofte eller føler deg maktesløs og stjelingen gir deg litt spenning eller midlertidig utløp for denne frustrasjonen. Hvor ellers enn deg selv skulle liksom disse innfallene komme fra? Sammenligningen med en tripp kjenner jeg meg overhodet ikke igjen i, men om man har sterkt fastlåste tankemønstre vil kanskje benzo kunne løsne opp i endel av disse og man opplever noe lignende en (veldig merkelig og bedøvet) tripp. Det er faktisk ganske likt alkohol for de fleste, men gjerne mindre sløvende og derfor lettere å pelle seg ut av sofaen og gjøre faenskap på. Har også inntrykk at disse hendelsene skjer tidlig i folks benzo-karriere, gjerne første gangen.

En del av forklaringen tror jeg faktisk er genetisk: det er ikke mange generasjoner siden jakt og vold var en vanligere del av vår hverdag. Rommet for slike handlinger er betydelig redusert i vårt vestlige samfunn, men jeg mistenker at evolusjonen nok trenger litt mer tid på å tilpasse biologien til kulturen.

Glemte del to av historien fra forrige innlegg: karen med det blodige trynet ville ganske fort hjem, og fant ut at det letteste var å haike de to mila. Mens han står der langs veien, blodig og jævlig, passerer familien, med besøk av enda mer familie utenbys fra som han aldri har møtt. Han vinker og herjer i veikanten, mens mor og far later som de ikke ser han og kjører kjapt forbi. Det endte med at han utrolig nok fikk haik av en god samaritan. Hvordan resten av kvelden utspilte seg når han kom hjem husker han ikke, noe som nok var til det beste for hans vedkommende.
▼ ... noen uker senere ... ▼
Ikke meg, men denne må være helt der oppe: https://www.reddit.com/r/AMA/comment...ok_prison_ama/
▼ ... noen uker senere ... ▼
Etter faren min dødde ifjor var jeg helt på kjøret. Og da mener jeg noe EKSTREMT. Jeg tok alt jeg fikk tak i (aldri sprøyter) og var rusa så og si 24/7. Ca halv ett en natt fikk jeg en melding av en som lurte på om jeg var interresert i Rivotril og selvfølgelig var jeg det. Så, uten lappen tok jeg bilen jeg fikk etter faren min sin død og kjørte ca 20 min for og møte han. Jeg var skamruset bak rattet. Det gikk heldigvis greit.

Uansett, jeg traff han og han sa vi måtte kjøre litt til, til dealeren som hadde disse Rivotrilan. Han jeg hentet så jeg var ruset og tok over. Da vi kom der kjøpte jeg disse Rivotrilene og kjørte hjem igjen. Alene denne gangen. Er litt usikker på hva som skjedde, om jeg fikk blackout i 2-5 sekund eller noe men plutselig hører jeg ett smell og så ser jeg til høyre side, der er jeg i autovernet. Hele siden av bilen var skrapet opp. Jeg kom meg heldigvis hjem fint uten og skade meg selv eller andre. Og kjøre ruset er noe av det mest egoistiske jeg noengang har gjort. Skjedde aldri igjen.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Satt meg i bilen med en venninne på samme form, som under kjøreturen plutselig glemte hvilken pedal som gjorde hva og i det hele tatt hvor mange pedaler det var i en bil. Endte turen på en midtrabatt. En guttegjeng som var på vei til fotballtrening hjalp med å dytte bilen inn på en busslomme. Klarte å få tak i en tredje venninne som fikk kjørt bilen hjem igjen før polti dukka opp🤣🤣
De virkelig dumme tingene holder jeg for meg selv, men en gang jeg var i Thailand, så lå jeg på hotellet sitt utvendige massasjestudio og fikk ryggmassasje i 12timer, de var vist inne på hotellrommet mitt og henta mere "medisiner" for meg og div drammer i baren. Så blei bare liggende der hele dagen og kvelden, Våkna av noen kamerater som henta meg kl24 eller noe sånt og da hadde jeg pissa på meg

Dagen etter kom regninga på 12000 bath (5000kr)
Anonym bruker
"Lei Storkobbe"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Var i Mexico hvor apotekene er vidåpne. Hadde kjøpt masse rivo og starta dagen med å dra på stranda med 6 stk i lomma. Tok èn sammen med et par drinker. Våkna brått kvelden dagen etterpå i en eller annen fremmed leilighet. Noiaen slo inn bigtime så prøvde ikke å finne ut hvem som bodde der eller om det var andre folk i kåken, så jeg dro ut og fant tilbake til min egen. Måtte få vaktmester til å bryte opp døra da jeg hadde mistet absolutt alt av eiendeler. Sykt glad han ikke ble med inn, for bak døren var det type 150 knuste øl og spritflasker, ødelagte møbler og søl og søppel overalt. Type helt trashet. Og på veggen satt det fastklistret en hel jævla pizza. Aner ikke hvor mange rivo jeg egenrlig tok, men alt var som sagt borte, og så i ørska jeg var i de påfølgende dagene så er det mer enn sannsynlig at jeg heiv i meg alle. Uten noe toleranse på benzo. Hadde heldigvis ikke kort der, men manglet også rundt 6000 i norske kroner. Har den dag i dag ikke snøring på hva som skjedde. Rivo er faenmeg for heavy.