Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  92 17222
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
1. Man er dritetrengt og skamruset uten hemninger på en buss. Den undertrykte følelsen er dritetrang, som kan være ganske intens.

2. Man hater NAV og tror man er smart ved å gjøre narr av saksbehandler, som oftest sitter bak et tastatur.

Begge eksemplene er ganske selvforklarende egentlig. Typisk benzo-logikk, hvor følelsene får fritt utløp pga. manglende hemninger. Du sier heller ingenting om dosering, kan vedde på at den ikke var av på terapeutisk nivå i noen av tilfellene.
Vis hele sitatet...
Enig i det her, og det er jo selvfølgelig ikke noe man går til en psykolog for å bearbeide.
Anonym bruker
"Elektronisk Mannbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Holotropiker Vis innlegg
Enig i det her, og det er jo selvfølgelig ikke noe man går til en psykolog for å bearbeide.
Vis hele sitatet...
Så hva var poenget ditt, utenom å bekrefte antagelsen om at folk har masse undertrykt dritt som (bokstavelig talt lol) kommer til overflaten når man trykker i seg FOR MYE benzo? En ruspsykiater er vel kanskje heller rett instans om man ofte befinner seg i situasjoner som du beskrev, selv om en (hobby-)psykolog også ville kunnet hjelpe.

For å holde oss litt innenfor tema: en kompis under påvirkning masse alkohol og Rivotril skulle over en terrassedørterskel i aluminium med én halvliter i hver hånd. Selvfølgelig snubler han, men istedenfor å ta seg for med armene og søle vurderte han at den mest logiske løsningen var å bruke ansiktet til å lande på. Så mildt sagt helt jævlig ut i trynet etterpå, men han sølte ikke en dråpe alkohol.
En gang da jeg og en kompis var på kanonfylla så fant vi fram hans rc-fly i kjelleren som var nitrodrevet. Flyet letta fra bakken og det gikk tilsynelatende helt fint å fly, til tross for høy promille på oss begge. Etter en stund var det min tur å fly. Det gikk ikke like bra, for det tok ikke lang tid før jeg klarte å krasje det rett mellom takrenna og husveggen hos naboens hus med en etterfølgende liten brann. Og jeg fikk en stor flenge i ansiktet nære øyet av en plastbit som kom susende gjennom lufta og traff meg. Det var antagelig fra takrenna.

Jeg våknet på glattcella dagen etterpå og husket svært lite av situasjonen. Fikk en påminnelse av politiet om dette og følte meg ikke direkte stolt.

Har i ettertid skværa opp med naboen til kompisen min og måtte selvsagt betale for skadene som oppsto.

Dette er mange år siden og jeg er veldig måteholden med alkohol idag.
Sist endret av DorulInisse; 8. oktober 2019 kl. 23:12.
Anonym bruker
"Oppmerksom Rotte"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jeg har aldri bøffa noe i hele mitt liv, klarer ikke engang ta en kulepenn. På benzo blir jeg klepto. Trokke det betyr at jeg undertrykker klepto siden av meg til vanlig, men heller at man mister alle hemninger på benzo og får en haug med merkelige og fucka innfall ut fra det blå. Man tenker ikke rasjonelt og blir en helt annen. Nesten som en tripp hvor man ikke kan styre tankene sine sjæl. Det er ikke som alkohol alene hvor du mister hemninger og får ut undertrykt sinne, sorg og lyster du har fra før.
Anonym bruker
"Elektronisk Mannbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Jeg har aldri bøffa noe i hele mitt liv, klarer ikke engang ta en kulepenn. På benzo blir jeg klepto. Trokke det betyr at jeg undertrykker klepto siden av meg til vanlig, men heller at man mister alle hemninger på benzo og får en haug med merkelige og fucka innfall ut fra det blå. Man tenker ikke rasjonelt og blir en helt annen. Nesten som en tripp hvor man ikke kan styre tankene sine sjæl. Det er ikke som alkohol alene hvor du mister hemninger og får ut undertrykt sinne, sorg og lyster du har fra før.
Vis hele sitatet...
Kleptomani er ikke en følelse. Gjetter heller at du er på et sted i livet der du kjeder deg litt for ofte eller føler deg maktesløs og stjelingen gir deg litt spenning eller midlertidig utløp for denne frustrasjonen. Hvor ellers enn deg selv skulle liksom disse innfallene komme fra? Sammenligningen med en tripp kjenner jeg meg overhodet ikke igjen i, men om man har sterkt fastlåste tankemønstre vil kanskje benzo kunne løsne opp i endel av disse og man opplever noe lignende en (veldig merkelig og bedøvet) tripp. Det er faktisk ganske likt alkohol for de fleste, men gjerne mindre sløvende og derfor lettere å pelle seg ut av sofaen og gjøre faenskap på. Har også inntrykk at disse hendelsene skjer tidlig i folks benzo-karriere, gjerne første gangen.

En del av forklaringen tror jeg faktisk er genetisk: det er ikke mange generasjoner siden jakt og vold var en vanligere del av vår hverdag. Rommet for slike handlinger er betydelig redusert i vårt vestlige samfunn, men jeg mistenker at evolusjonen nok trenger litt mer tid på å tilpasse biologien til kulturen.

Glemte del to av historien fra forrige innlegg: karen med det blodige trynet ville ganske fort hjem, og fant ut at det letteste var å haike de to mila. Mens han står der langs veien, blodig og jævlig, passerer familien, med besøk av enda mer familie utenbys fra som han aldri har møtt. Han vinker og herjer i veikanten, mens mor og far later som de ikke ser han og kjører kjapt forbi. Det endte med at han utrolig nok fikk haik av en god samaritan. Hvordan resten av kvelden utspilte seg når han kom hjem husker han ikke, noe som nok var til det beste for hans vedkommende.
▼ ... noen uker senere ... ▼
Ikke meg, men denne må være helt der oppe: https://www.reddit.com/r/AMA/comment...ok_prison_ama/
▼ ... noen uker senere ... ▼
Etter faren min dødde ifjor var jeg helt på kjøret. Og da mener jeg noe EKSTREMT. Jeg tok alt jeg fikk tak i (aldri sprøyter) og var rusa så og si 24/7. Ca halv ett en natt fikk jeg en melding av en som lurte på om jeg var interresert i Rivotril og selvfølgelig var jeg det. Så, uten lappen tok jeg bilen jeg fikk etter faren min sin død og kjørte ca 20 min for og møte han. Jeg var skamruset bak rattet. Det gikk heldigvis greit.

Uansett, jeg traff han og han sa vi måtte kjøre litt til, til dealeren som hadde disse Rivotrilan. Han jeg hentet så jeg var ruset og tok over. Da vi kom der kjøpte jeg disse Rivotrilene og kjørte hjem igjen. Alene denne gangen. Er litt usikker på hva som skjedde, om jeg fikk blackout i 2-5 sekund eller noe men plutselig hører jeg ett smell og så ser jeg til høyre side, der er jeg i autovernet. Hele siden av bilen var skrapet opp. Jeg kom meg heldigvis hjem fint uten og skade meg selv eller andre. Og kjøre ruset er noe av det mest egoistiske jeg noengang har gjort. Skjedde aldri igjen.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Satt meg i bilen med en venninne på samme form, som under kjøreturen plutselig glemte hvilken pedal som gjorde hva og i det hele tatt hvor mange pedaler det var i en bil. Endte turen på en midtrabatt. En guttegjeng som var på vei til fotballtrening hjalp med å dytte bilen inn på en busslomme. Klarte å få tak i en tredje venninne som fikk kjørt bilen hjem igjen før polti dukka opp🤣🤣
De virkelig dumme tingene holder jeg for meg selv, men en gang jeg var i Thailand, så lå jeg på hotellet sitt utvendige massasjestudio og fikk ryggmassasje i 12timer, de var vist inne på hotellrommet mitt og henta mere "medisiner" for meg og div drammer i baren. Så blei bare liggende der hele dagen og kvelden, Våkna av noen kamerater som henta meg kl24 eller noe sånt og da hadde jeg pissa på meg

Dagen etter kom regninga på 12000 bath (5000kr)
Anonym bruker
"Lei Storkobbe"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Var i Mexico hvor apotekene er vidåpne. Hadde kjøpt masse rivo og starta dagen med å dra på stranda med 6 stk i lomma. Tok èn sammen med et par drinker. Våkna brått kvelden dagen etterpå i en eller annen fremmed leilighet. Noiaen slo inn bigtime så prøvde ikke å finne ut hvem som bodde der eller om det var andre folk i kåken, så jeg dro ut og fant tilbake til min egen. Måtte få vaktmester til å bryte opp døra da jeg hadde mistet absolutt alt av eiendeler. Sykt glad han ikke ble med inn, for bak døren var det type 150 knuste øl og spritflasker, ødelagte møbler og søl og søppel overalt. Type helt trashet. Og på veggen satt det fastklistret en hel jævla pizza. Aner ikke hvor mange rivo jeg egenrlig tok, men alt var som sagt borte, og så i ørska jeg var i de påfølgende dagene så er det mer enn sannsynlig at jeg heiv i meg alle. Uten noe toleranse på benzo. Hadde heldigvis ikke kort der, men manglet også rundt 6000 i norske kroner. Har den dag i dag ikke snøring på hva som skjedde. Rivo er faenmeg for heavy.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Var i Mexico hvor apotekene er vidåpne. Hadde kjøpt masse rivo og starta dagen med å dra på stranda med 6 stk i lomma. Tok èn sammen med et par drinker. Våkna brått kvelden dagen etterpå i en eller annen fremmed leilighet. Noiaen slo inn bigtime så prøvde ikke å finne ut hvem som bodde der eller om det var andre folk i kåken, så jeg dro ut og fant tilbake til min egen. Måtte få vaktmester til å bryte opp døra da jeg hadde mistet absolutt alt av eiendeler. Sykt glad han ikke ble med inn, for bak døren var det type 150 knuste øl og spritflasker, ødelagte møbler og søl og søppel overalt. Type helt trashet. Og på veggen satt det fastklistret en hel jævla pizza. Aner ikke hvor mange rivo jeg egenrlig tok, men alt var som sagt borte, og så i ørska jeg var i de påfølgende dagene så er det mer enn sannsynlig at jeg heiv i meg alle. Uten noe toleranse på benzo. Hadde heldigvis ikke kort der, men manglet også rundt 6000 i norske kroner. Har den dag i dag ikke snøring på hva som skjedde. Rivo er faenmeg for heavy.
Vis hele sitatet...
Haha høres ut som noe som skjer i en hangover film
Sist endret av GTAHQHD; 20. mai 2020 kl. 18:09.
Anonym bruker
"Selvforsynt Turse"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
4 rivotril og ei flaske vin + shots endte i suicidforsøk. Våkna opp på intensiven og skjønte ikke en dritt
Anonym bruker
"Sint Ravn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Våkna med en geit på stuebordet, husker ikke dritt. ikke er det noen gårder i nærheten heller
Anonym bruker
"Kvalm Sjøorm"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Knuste 6 ruter på GoL VGS, gikk ned i sentrum, veivet og skrek til biler klarte til slutt å knuse bakruta på en bil... helvetes
Anonym bruker
"Allergisk Piggsvin"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Rivo og blåvalium + alkohol er vel det som har gitt mest latter, skam og anger sett hva f... man drev på med,

Våknet på en president suite på et hotell i sverige til et totalt trasha rom med masse random folk jeg aldri har møtt som jeg hadde invitert med på "harryparty"

Kjørt for og hente pepper og cola med en kompis i griseform hvor jeg kjørte og han satt og mekka linere hvor jeg dro stripe høyt oppe i "frontrute høyde" akkurat i det vi passerte politi som hadde stoppet noen eller rigget opp til kontroll eller et eller annet.

Tok lade grep på pistolen min og ga den til en vrengt kompis som det første han klarte og gjøre var og trykke av i bilen. Noe som endte med at han kjørte rundt med en bil med et kulehull i døra i lang lang tid.

Fått trua på at det hadde vært godt med en smell med heroin igjen ( gått nesten 1 år uten heroin og nåla ) så fikk fiksa litt hest, dro hjem hos en venninde, mekka opp og trykte iveg. Har et lite glimt av at ambulanse folka sa jeg var jævla heldig jeg var med ei som reagerte og visste hva hu sku gjøre eller noe sånt før det blir svart til jeg ligger på sykesenga og popper sobril og rivotril fra baklumma og glaner på sykehus tvn og prater med de vakre sykepleierne til jeg skrives ut etter et par dager.

Stuka rundt i evigheter og leita etter hvor vi parkerte den jævla bilen for så og finne den på helt syke steder som midt på plena til en kirke eller rett ved politistasjon eller at bilen stod hjemme og vi har tatt taxi eller kommet oss rundt på annet vis.

En helt sykt sprengt, hysterisk, men ikke minst forferdelig tid jeg må innrømme jeg kjenner litt på savnet til når jeg blir sittende og tenke litt..

Mye som skjer på slike komboer som rett og slett ikke egner seg på noe slags trykk da desverre..
Anonym bruker
"Hoppende Fe"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Aldri prøvd benzo. Men gjort nok på alkohol. Ingenting i forhold til det mange andre her har gjort, men men.
Har vært i catfights. Noen i selvforsvar, en startet jeg. Da var jeg 16 og slo min daværende bestevenninne fordi hun ikke svarte på tlf når jeg ringte. Vi ble aldri venner igjen.

Fikk øye på han jeg var forelsket i på en offentlig fest. Hoppet på og kysset han, vi rotet den kvelden. Jeg satt og fortalte masse lystløgner for at han skulle synes synd på meg og så jeg kanskje kunne bli mer spennende.

Fikk øye på samme fyr en stund etterpå på offentlig fest. Han avviste meg. Jeg kysser han på munnen der han står blandt kompisene sine. Avvist blir jeg og jeg bokser han i ansiktet. Hadde ei venninne på besøk som ble veldig fyllesyk dagen etter og vi gikk på Statoil for å kjøpe cola. Der var selvfølgelig han.

Drakk hjemmebrent en gang, var også 16. Dette var hjemme og vi hadde besøk av noen voksne som var litt for glad i en dram. Mannen til mammas venninne var dritings og syntes drikka var for sterkt blandet av min pappa. Han gir så glasset til meg som var full fra før (jeg hadde sneket i meg alkohol fra før) og shottet glasset. Falt ned på gulvet og fikk helt ufyselig oppførsel. Spyttet på gulvet. Mamma ble sint på han. Så tok kroppen min helt kontrollen og jeg reiste meg fra gulvet uten å bruke hendene. Løp ut der om vinteren i bare sokkene. Pappa måtte løpe etter. I følge foreldrene mine skal jeg ha hallusinert, dette husker jeg ikke. Men så visst zombier krype opp trappa og snakket med ting som ikke var der.

En gang når jeg var 20 drakk jeg meg også dritings på hjemmebrent. Husker vorset, ingen ville ha av min sterke drikk alle drakk øl. Husker jeg følte meg sååå god i engelsk og snakket med ei som var fra utlandet. Vi gikk til utestedet men jeg husker ikke mer enn at jeg snakket engelsk ut døra. Husker så vidt jeg var på nattklubben. Setter meg og snakker med en mann jeg kjente, hvis sønn var sammen med ei jeg ikke likte. Synet mitt var så svekket av alkoholen at jeg ikke så hvem som satt der. Han mannen hadde måttet holde meg så jeg ikke falt av stolen. Jeg snakket høylytt dritt. Siste jeg husker er at jeg går på et toalett (som viste seg å være herretoalettet). Jeg faller om og husker det står folk over meg og roper navnet mitt. Jeg blir bært ut og kastet ut av vaktene. Så ringer noen venner til pappa som kommer og henter meg. Han måtte stoppe flere ganger på tur hjem fordi jeg måtte spy, deriblant ved en kirkegård. Han sa jeg lignet for mye på Exorcisten til at han turte å stå der med meg. Jeg blir bært inn da jeg ikke kan gå. Kan huske jeg så mamma i døren. Jeg blir satt i badekaret! Så begynner jeg å snakke om at jeg har hatt sex med ei jente!!! Jeg begynner også med løgnene igjen og sier jeg er lesbisk.Pinlig å brette ut slik til foreldrene sine!!
Blir ikke mindre nervøs når venninna jeg vorset hos spør om jeg har gått i klasse med ei som heter «Marit». Ja det har jeg sa jeg. Så sa venninna mi at hun hadde spurt om hun kjente meg og at jeg hadde oppført meg så dritings. Hadde kommet bort til «Marit» med full av spy nedover meg og forsøkt å klemme henne.

Sånn ellers har alle fyllefester gått bra. Men jeg blir bare dårlig mtp alkohol så jeg drikker ikke lenger
Dummeste?

Mistet en del kompiser, løyet masse til de jeg bryr meg om, vært utro, stjålet fra familie og butikker, overdoset flere ganger (blandet med andre rusmidler), blitt avhengig og til syvende og sist mistet all selvrespekt før jeg endte opp på avrusning.
Høres moro ut?
Sist endret av krystallkongen; 21. mai 2020 kl. 05:25.
Anonym bruker
"Lettet Hærorm"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Mellomlandet i Moskva turen Thailand - Oslo. Siden jeg ikke liker å reise fly ble det en del xanax, valium og Alkohol på turen hjemover for å få sove. Hadde to timer tror jeg i Moskva før neste fly gikk videre. Satt ned og drakk øl og plutselig var flyet reist.
Var så fjern og likegyldig at tid og sted ble glem en stund...veldig dyr erfaring.
Anonym bruker
"Intolerant Berggylt"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Dummeste jeg har gjort var på 12mg xanor, 6 pils og halvliter 40.. Var på fest og klikka fullstendig på en kompis siden han spurte om det gikk bra. Var en jente der som lå i en seng og spurte om jeg ville pule. (Hadde dame da) Jeg var down også dro hun meg mot henne slik at brystkassen min traff knerna hennes og jeg mista pusten. Blacket ut noen timer og husker at jeg begynte å gå hjem til kompisen min som jeg skulle sove hos. Gikk inn i huset hans og ropte ut om vi skulle fyre opp en joint når hele familien hans var hjemme. Ble deretter kastet ut av huset og sov ute i en busk.

Dagen etter dro jeg til dama (Enda ganske fjern) og fortalte alt som skjedde og da klikket det fullstendig for henne. Jeg var tydeligvis så respektløs siden jeg hadde dratt hjem til henne i rusa tilstand (Noe hun visste om) Grunnen til at jeg var respektløs var fordi onkelen hennes tydeligvis hadde tatt overdose på hasj (LOL)

Endte fort me å miste dama og måtte vente på buss i 2 timer i minusgrader uten jakke

Aldri blandet benzo med alko igjen for å si det sann
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Føler en slags lettelse når jeg leser dette, kjipt å si det men godt å ikke være alene.

Har gått inn til random folk midt på natta for å se på tv. Har gjort brekk der jeg knuste ruta med hammer mens taxien jeg tok var parkert 100meter unna, jeg skulle seff bruke den tilbake. Etterpå brekka jeg skolen å stjal mange bærbare maskiner og klær. Når jeg kom hjem tok jeg en kniv å kutta opp hele ansiktet mitt. Politiet kom samme natta å sendte meg på psykiatrisk. Det bor ca 2000 folk her, å hele nabolaget hørte den ruta som knuste. Nå har jeg flyttet fra bygda da jeg har brent alle bruer.
Anonym bruker
"Klein Isbjørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Glemte å si att jeg har gått på butikken å kastet bananer på random folk. Uff
Anonym bruker
"Arbeidende Bergnebb"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Var dum og kjørte når jeg tok rivotril og alkohol..... jeg kjørte på en rett vei, det var ganske mørkt ute... så kom det en rundkjøring på enden av den rette veien... jeg så ikke at det var en rundkjøring der pga det var så mørkt.... så jeg kjørte rett inn i rundkjøringa... ahah
Jeg kasta en halvliter på Tommy tee og miksebordet hans på blå og brennevin.

Han ble lyn forbanna og skjelte meg ut på mikken i det vaktene dreiv tak i meg for en real omgang bak rokken i Volda.

Tommy tee fikk heldigvis fullført kvelden med en klissen laptop, så fansen ikke gikk helt fra konseptet.

Jeg derimot våknet i en busk dagen derpå og var livredd represalier fra Tommy tees galne gangstere i måneden etter. Heldigvis slapp jeg unna.
Sitat av Alf Vis innlegg
Jeg kasta en halvliter på Tommy tee og miksebordet hans på blå og brennevin.

Han ble lyn forbanna og skjelte meg ut på mikken i det vaktene dreiv tak i meg for en real omgang bak rokken i Volda.

Tommy tee fikk heldigvis fullført kvelden med en klissen laptop, så fansen ikke gikk helt fra konseptet.

Jeg derimot våknet i en busk dagen derpå og var livredd represalier fra Tommy tees galne gangstere i måneden etter. Heldigvis slapp jeg unna.
Vis hele sitatet...

hele denne tråden tror jeg er balsam for sjela til mange av oss <3

Sitat av Eyeamare Vis innlegg
hele denne tråden tror jeg er balsam for sjela til mange av oss <3
Vis hele sitatet...
å btw fack tommy Tee
Sist endret av Eyeamare; 21. mai 2020 kl. 19:55. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Anonym bruker
"Blind Drage"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Dama (nå eksdama) var utro mot meg med eksen sin. Sendte meg meldinger om hvor mye mer mann han var enn meg osv, bare for å være kjip. Vi ble venner igjen dagen etter, men følte at dynamikken nå var veldig skadet. Som hevn dro jeg på en swingersklubb i Oslo og knulla en haug med damer for å ta igjen. Tipper det ble 5-6 besøk til den klubben i fylla de neste månedene, og jeg må ha minst knulla 15 damer der. Har egentlig ikke oversikt.

I etterkant ser jeg kanskje at jeg tok litt vel i. Men jeg har alltid hatt filosofien at dersom noen slår meg 1 gang, slår jeg minst 10 ganger tilbake. Og det gjelder alt i livet hvis jeg føler meg utfordret. Men det mest voksne av meg ville vært å bare gjort det slutt og ikke sunket ned til hennes nivå. Så det var vel litt dumt av meg, men jeg var ung langt mer hevnlysten på den tiden.
Prøve å injisere amfetamin var kanskje det dummeste påfunnet mitt.. kostet meg flere år med avhengighet, psykoser og behandling.

Bestemte meg for å bare pakke skitten min, flytte til Oslo og bli narkoman på heltid. Igjen sto et uvasket hus som jeg bare ga faen i. Var fortsatt kald middag på komfyren og bladrusk etter cannabisplantene mine på loftet.

Et under at jeg overlevde tiden i Oslo, der jeg eksperimenterte med heroin og ghb mens jeg allerde var på rivotril og drakk pils.

Ellers har det blitt flere vraka biler og ødelagte vennskap. Har også fått krampeanfall pga benzomisbruk, og hadde en fallulykke der jeg fikk flere brudd i ryggen..

Har også bestilt masse ulovlige greier på internet i benzorus som har ført til oppmerksomhet fra politiet med razzia og greier.

Mistet omsorgen for egne barn for lenge siden, og det forteller meg at systemet fungerer.

Så det har kostet mye, og i dag holder jeg meg borte fra benzo!
Når jeg var ung og dum nok til å bruke benzo rekreasjonelt, så var jeg ikke klar over halveringstiden på ting som rivitril og valium. Jeg trodde man bare var uthvilt og ved godt mot neste dag, og jeg var ikke akkurat beskjeden med rivotrilene før viktige gjøremål neste dag. Periodevis hver eneste helg gikk jeg ut på byen med enten xanax eller rivotril i blodet for å sjekke damer. Jeg gikk og mange ganger på jobb neste dag etter at jeg hadde spist noen rivotriler.

Av dumme ting jeg kommer på at jeg har gjort.

1.Etter et par rivotriler.Voknet jeg neste dag og trodde jeg ikke var påvirket. Jeg hoppet over hagen til naboen til mine foreldre for å hjelpe han med å fikse en ødelagt plenklipper. Jeg har noen glimt i hodet av at jeg skrudde fra hverandre plenklipperen bit for bit med masse verktøy jeg forsynte meg av i garasjen hans. Dette var faren til en jeg lekte med som liten som jeg overhodet ikke kjente i nyere tid. Jeg har bare noen glimt inne i hodet og våget ikke gå forbi huset til naboen på lang tid.

2. Etter en eller 2 rivotril+masse sprit. Voknet opp naken i sengen med kondom på kølla. I andre enden lå ei tilsynelatende forskremt dame med klær på. I det hun voknet forsvant hun fort. På bordet lå min fars dyreste whiskey(som selvsagt var tom), og min mor kom plutselig hylende inn døren da det var blod over hele huset(tråkket i noe knust glass).

3. Fikk tilbudt rohypnol tilfeldig på byen av en fyr. Jeg hadde truffet på beste veninnen til min eks som og var nyskjerrig på virkningen av tablettene. Begge kastet i oss et par tabletter og vi endte opp med å pule ved hjelp av voldtektsdop på oss selv. Det eneste jeg husker var at jeg ikke fikk erreksjon i det hele tatt og hun var rådelig. Vi begge lo av det neste dag, men fikk langvarige utfordringer med elendig samvittighet begge to.

Det er en god grunn til at jeg nærmest er avholdsmann den dag i dag, og at benzo ville vært det siste jeg ville tatt om jeg enn fikk betalt.
Sist endret av pipestilk; 24. mai 2020 kl. 11:30.
Jeg begynte å spy. Så spydde en til, så enda en, og enda en kompis... Eneste jeg husker etter halve vodka flaska er at faren til han vi var hos kom hjem, og sa "Harru spydd ned golvet mitt?!" mens jeg lå i et rødt hav av spy... Så si hele stua var fylt med spy.

Husker såvidt at han dro meg til WC, satte meg på doen og spylte meg med dusjhodet.

Etterpå ringte han bestemora mi og bestilte taxi så jeg kom meg hjem. Når taxien kom frem satt jeg med hodet hengende gjennom vinduet på bilen, sikkert for å slippe å spy ned taxien også.

Jeg var 16 og hadde greid å drikke nesten en liter med vodka på knapt en halvtime. Lærte fort å ha respekt for alkoholen for å si det sånn.

En gutt på 16 kan fort dø av så mye sprit forresten, frarådes sterkt! Grunnen til at jeg likte å ha så mye sprit var at jeg var feit, veide rundt 125kg. Trengte mye for å bli like full som vennene mine.
Sist endret av Huskestuggu; 24. mai 2020 kl. 11:48. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Hahah
Jeg har noen glimt i hodet av at jeg skrudde fra hverandre plenklipperen bit for bit med masse verktøy jeg forsynte meg av i garasjen hans. Dette var faren til en jeg lekte med som liten som jeg overhodet ikke kjente i nyere tid. Jeg har bare noen glimt inne i hodet og våget ikke gå forbi huset til naboen på lang tid.
Vis hele sitatet...
Kjørt i fylla/benzorus. Også det beste som skjedde meg da jeg fikk en liten reality check og har hatt ting på stell siden.
Sist endret av pilleknaskern; 24. mai 2020 kl. 22:34.
dette har jeg aldri fortalt til noen men lets go...
jeg var pillefjern og ruslet gjennom et nabolag på vei hjem da jeg fikk øye på en søt katt. den var veldig tam og jeg klappet den en stund før jeg fikk idéen om å ta med meg denne katten, så jeg løftet den opp og bærte den med meg videre. det var en lang vei hjem, og jeg hadde gått ganske lenge før det på ett eller annet tidspunkt plutselig slo meg at det var en jævla dårlig idé å stjele noen andres katt. så jeg slapp den og lot den gå...
dette er ganske lenge siden nå, men jeg plages ennå av tanken på at katten kanskje aldri fant veien hjem.
well well. jeg hadde vel bare lyst på en venn.
Anonym bruker
"Hatsk Røyskatt"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Mest hjernedøde komboen ever!
Luftgeværskudd i skinka, still there..
Anonym bruker
"Opptatt Mus"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av LilleVanilje Vis innlegg
dette har jeg aldri fortalt til noen men lets go...
jeg var pillefjern og ruslet gjennom et nabolag på vei hjem da jeg fikk øye på en søt katt. den var veldig tam og jeg klappet den en stund før jeg fikk idéen om å ta med meg denne katten, så jeg løftet den opp og bærte den med meg videre. det var en lang vei hjem, og jeg hadde gått ganske lenge før det på ett eller annet tidspunkt plutselig slo meg at det var en jævla dårlig idé å stjele noen andres katt. så jeg slapp den og lot den gå...
dette er ganske lenge siden nå, men jeg plages ennå av tanken på at katten kanskje aldri fant veien hjem.
well well. jeg hadde vel bare lyst på en venn.
Vis hele sitatet...
Katta fant nok veien hjem, dyr er rett flinke i orientering. Tror nok du kan slappe av og senke skuldrene.

Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Mest hjernedøde komboen ever!
Luftgeværskudd i skinka, still there..
Vis hele sitatet...
Bør nok fjernes. Fremmedlegmer i kroppen er ikke bra. Kan bli betennelse og sepsis også kan du falle død om i verste fall. Stikk innom legen og be om at den fjernes.
Katta vi hadde da jeg vokste opp ble skutt av noen nabogutter som lekte med luftgevær. Han kom hjem hinkende og blødende. Veterinæren ville ikke fjerne kula for den lå så langt inni låret at det å fjerne den fort kunne gjøre mer skade enn den kunne gjøre alene.

Han levde i mange år til. Men det er nok litt enklere ofte å fjerne samme kula på mennesker siden vi er større og enklere å operere i.
Gått på jobb.
Anonym bruker
"Overrasket Hærorm"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jeg dro på skola en gang. De sier at man ikke kan få angst på benzo. Vel da er jeg verdensmester i angst, for jeg var super paranoid for at alle skulle se jeg var helt apeloff. Sovna på pulten og sa jeg var syk og dro hjem til lønsj. Vet ikke hvorfor jeg tok før skola, men husker kjæresten og nevøen hans var der og hadde pillene, tidlig om mårran før skolen.. Så vi hadde sikkert rølpa hele helga på speed elns, uff.

Ellers spiste jeg 50 blåvalium på en gang fordi jeg skulle ta igjen på daværende kjæreste som hadde tatt like mange. Husker ikke noe som helst men det er ikke som når man har vært drita full og fått blackout... Jeg har liksom ikke den angsten for "hva skjedde, hva gjorde jeg??" - så på 50stk-doser funker visst benzo på min angst, også.
Er alltid forsiktig med benzo, særlig i kombinasjon med alkohol, men tidlig i karrieren:

Dag1:

Hadde tatt kanskje 1 rivotril på dagen, og skulle seinere på kvelden til mine foreldre, der min søster og svoger også var.

Det ble litt alkohol utover kvelden, og til slutt gikk min svoger, hans hund og meg, hjem til meg for å fortsette festen.

Min svoger sovner, og det siste jeg husker er at jeg ligger på gulvet, sammen med hunden.. ingen big deal..

Dag 2:

Husker at jeg våknet dagen etter, og sprettet en fl Southern Comfort, og begynte å drikke igjen. Har muligens tatt en rivotril til, pga fylleangst. Svogeren min fikk kalde føtter og stakk hjem.

Blir fort fullstendig sveiseblind, og har ingen minner om den dagen.

Har blitt fortalt i ettertid at min nabo, samt en annen kompis hadde vært innom for å se til meg.. de trodde jeg kun var full, og var småbekymret, da de fant meg sovende rundt omkring i huset, og ikke fikk kontakt.

Dag 3:

Skulle ha middagsbesøk denne dagen, og hadde planer om masse småretter på menyen.

Kom plutselig til meg selv rundt 04-05 på natten, og kjenner en ekstrem fylleangst. Stresset mye, og kommer på at i dag er det middagsbesøk..

Går til kjøleskapet for å roe ned med 1 øl, og ser at alt av mat er klar til servering. Jeg har null minner om matlaging, men tydeligvis har jeg styrt på, og fikset alt...

Mer eller mindre 2-3 dager uten hukommelse, forsåvidt uten noen katastrofer. Men bare det å vite at man kan ha gjort mye rart uten å huske det, er fryktelig skremmende..særlig når man alltid får fylleangst, uansett hukommelsestap eller ikke.

Fikk stor respekt for kombinasjonen alkohol og benzo etter dette.
engang jeg skulle på sprøyterommet for og friskmelde meg . det er en glassrute der di sitter bak jeg gikk til angrep med øks blei utestengt på livstid kom tilnbake dagen etter husket ingenting av angrepet ble bare fortalt hva jeg hadde gjort og ble bedt om å gå ellers ringte di politiet ganske creepy...

gikk 3 uker så fikk jeg faktisk komme tilbake da

gjort mange andre dumme ting på piller og alkohol gikk feil engang til naboen trudde jeg visst jeg var hjemme hos meg selv bor i blokk leilighetene er ganske små jeg jagde visstnok naboen ut av sin egen kåk fordi jeg trudde det var min kåk ikkesant.. så blei politi og cella og en anmeldelse ..
Sist endret av Dan_; 28. mai 2020 kl. 10:13. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Anonym bruker
"Arbeidende Bergnebb"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jeg skulle en kveld kose med imovane (vet det ikke er benzo, men det er benzo liknende og gir en ganske lik rus)
jeg bestemte meg for å ta 5 imovane, la meg i senga og slappa av mens jeg var på pcn..........
deretter våkner jeg opp 2 dager etterpå, husker ingenting og var helt forvirra... så ser jeg ved siden av meg at det ligger 10 tømte brett med imovane! + en vodka flaske som var drukket opp. så jeg hadde altså svelga 100 imovane tabletter + vodka... og jeg hadde ikke planlagt og ta mere enn 5.

black out er skummelt folkens. vær forsiktig. veier bare 65 kg.... så vet ikke om det er et under at jeg lever, who knows
Anonym bruker
"Målløs Gigant"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av dinegenfiselukt Vis innlegg
Tenker det er noen ganske ville historier der ute, hvor ting kanskje har gått utover arbeidsliv (sende mld/ringe til sjef etc.) eller familie/venner (sende mld til folk på Facebook, si/innrømme rare ting...).
Vis hele sitatet...
Så å si voldtok ei kjekshylle på en bensinstasjon etter inntak av x antall piller og x antall inntak av alkoholenheter. Jeg ble hentet av en venn som ble tilkalt av betjening, etter at jeg hadde åpnet typ alle kjekspakker i hylla og jeg halvsov med kjeks i munn, over kropp og på gulvet rundt der jeg satt.. Ille. Ble da som nevnt hentet av en venn, klarte å vandre inn på hans mors soverom og la meg godt til rette v hans mamma. Ble oppdaget heldigvis og bært videre inn på kompis rom. Morgenen etter hørte vi det ble vasket og bannet innpå et rom. Kompis løper opp og da viser deg seg at Hu frøken gåen hadde kasta opp på hele vaskerommet og yttergang. Lenge leve minnene fra alderen 16 og tiden som elev på tegning form og farge
Sitat av Huskestuggu Vis innlegg
Jeg begynte å spy. Så spydde en til, så enda en, og enda en kompis...(...) Så si hele stua var fylt med spy.
Vis hele sitatet...
Family guy, anyone?
▼ ... noen måneder senere ... ▼
I ungdommen en gang hadde jeg kjøpt xanax på 1mg, visste ikke hva det var på den tiden. Så trodde jeg man måtte ha store doser for rus så jeg tok 6 stykker. Endte opp med å stjele en parfyme til 3 tusen kroner på en butikk Tok den ned i bokseren og kompisen min så på meg og sa ER DU DUM, så gikk jeg ut av butikken med parfymen og så gikk alarmen og jeg løpet og Så datt parfymen ned buksen og gadd ikke ta den opp så møter jeg kompisen min som klikker og tar meg opp etter genseren og skriker JEG BLE FAEN TATT FOR DET DU GJOR. Så sier han andre kompisen min chill det går fint. Så ser jeg 2 politi biler kjøre i gaten og jeg begynte å løpe så ringer dealeren min meg og sier han har hentet hasjen osv jeg sier, jeg har snuten etter meg du må vente litt så sier han vi kan ikke møte deg om du har snuten etter deg og legger på, jeg stikker hjem og sover. Og våkner neste dag og ringer og spør om hasjen vi hadde deal på dealere min sier den var solgt som var veldig dumt for jeg hadde fått skam bra pris på en halv plate\:
Når jeg leser denne tråden så skjønner jeg at jeg har sliuppet billig unna! Kan huske ca 10 x kjipe/flaue episoder hvor benzo + alko var innvolvert, for det meste i jobbsammenheng, type bransjefester, julebord, smøreturer etc. Ikke å anbefale ��