Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  52 1794
Før i verden satt gutta i ring og fyrte opp en etter en, om å gjøre å bli så fjern man kunne bli.
Tok ikke mange årene før ubehagelige bieffekter viste seg.

I senere tid, etter pauser her og der, periodevis noe høyere inntak men generelt mindre interesse for rusen så har det å justere inntak, lytte til kroppen og forstå bedre hva som funker og ikke funker.

En eller to halve long papes med marok av fin kvalitet på kveldstid delt mellom meg og madammen, alternativt relativt snille doser edibles og ellers finne frem vapen på dager der en har fri og har ting å få gjort, har vist seg å fungere veldig fint for meg. Balanse og det å lære kroppen og hodet å kjenne tror jeg er nøkkelen til et sunt og fornuftig forhold til planten som kan ta mer enn den gir, om man ikke behandler og konsumerer den med måte.
Anonym bruker
"Slank Margyge"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Ok. Jeg skjønner at du veldig gjerne vil leve i illusjonen om at cannabis er harmløst. Du lurer inn stråmenn og vrir om på hva du egentlig mente med de bastante uttalelsene dine. Røyk i vei kompis
Vis hele sitatet...
Vennligst forklar "stråmenn" jeg brukte som ikke er fakta eller debunk det jeg sier, du sa ingenting som gidde mening her. Ja skal innta cannabis til jeg ligger død, å kjempe for det til jeg er død!

"du/dere sier WEED ER BAD" så skal megselv bare si "nei det er bra" eller hva? Hva slags stråmenn er det du snakker om?

For å sette det enda mer i virkelige verden, så lever vi i informasjonskrig hvor legemiddel industrien vill at folk skal heller ta medisiner på apoteket å få ett dårlig forhold til hasj/weed, hvem vet hva som foregår bak skjulte dører å penger som blir brukt på å skade cannabis industrien. (dere vet jo hvorfor Cannabis ble ulovlig in the first place) Hvorfor blander noen ut hasjen med skadelige ting?

Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Syns det er lett å se hvem som er voksne her og ikke, og de som kanskje er over 30 år og fortsatt forsvarer hasj med nebb og klør og disser de som skriver de er glad for å ha slutta viser de ikke er like voksne som alderen skulle tilsi hvertfall. Sannsynligvis single eller med junkie fuckfriends som nærmeste forhold også.
Vis hele sitatet...
Du greier ikke se at kansje noen her inne med vilje prøver spre falsk info om weed/hasj, spesielt nå som det er "lokalvalg" rett rundt hjørnet(også folk som er religiøse elsker å trolle å hate på weed).

Lær dere om medisink cannabis å hvor mye det hjelper folk, før dere kaller weed for noe som ødelegger livet til folk, det hjelper faktiskt veldig mange mer enn det skader, i land det er medisinsk har folk greid å slutte med harde drugs med å gå over til medisinsk cannabis, epilepsi kids,aids pasienter får matlyst osv osv.

Å du vill vell gifte deg i kirka i 2019? Forstår ikke hvorfor du drar inn kjæresteforhold i diskusjonen. De fleste jenter liker weed, spes når de har mensen
Her var det veldig svart/hvitt gitt. Som
så mye annet her i livet er det ofte sånn at det ikke er enten/eller. Psykiske lidelser og rusmisbruk går ofte hånd i hånd, og det er vanskelig å si noe konkret om hva som kom først på gruppe-nivå, sannsynligvis er det en salig blanding. Noen begynte fordi de var nysgjerrige, og etter årevis med daglig røyking og stillstand utvikler noen depresjon. Andre hadde kanskje en udiagnosert ADHD, eller insomni som hasj hjalp med å sove eller roe seg ned. Så baller det fort på seg, og bruken utvikler seg fra helgebruk til en hverdagsgreie.

Det er også en masse andre faktorer som gjør at hasj virker ulikt på folk. Noen tåler det dårlig, eller det er bare ikke deres poison of choice. Andre har genetiske predisposisjoner for psykiske lidelser eller avhengighet, og når de røyker så aktiveres disse genene. Det kan også
være så enkelt som at folk har forskjellige personligheter, noen sliter med å komme i gang, andre med å roe seg ned, noen kan ikke fordra å miste kontrollen, andre igjen elsker det.

Det er sinnsykt mange grunner til at folk kan komme til å reagere negativt på hasj, som er langt mer sammensatte enn at «de ikke har gode nok kontakter eller hasj». Å si at hasj ikke påvirker hjernen er forresten også ganske borte i natta, det er psykoaktivt. Selve definisjonen på psykoaktivt er at det er et kjemisk stoff som virker på nervesystemet, som påvirker hjernen og fører til midlertidig endringer i persepsjon, bevissthet, humør eller atferd. Store medisinske leksikon oppgir også at det over tid antagelig kan forårsake angstlidelser og muligens affektive-lidelser.

Jeg røyka masse sjæl tidligere, men slutta ettersom skole og cannabis for egen del er en helt håpløs combo. Jeg ble forøvrig også mer stabil i humøret. Jeg tror helt sikkert at medisinsk cannabis kan hjelpe noen pasienter, men å helt ukritisk trøkke det i enhver som har angst,depresjon, kreft, hiv og faens oldemor og tenke det kurerer alt, tror jeg er rimelig naivt. Ikke minst også en grov forenkling av hvordan virkeligheten er. Fordi folk er så forskjellige, så nytter ikke en «one-size fits all» holdning til hverken T-skjorter eller medikamenter, om det var så lett hadde jo ingen vært sjuke.