Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Vis resultater av avstemningen: Legalisere cannabis?
Ja til legalisering for både medisinsk og rekreasjonell bruk 62 75,61%
Ja til legalisering for kun medisinsk 12 14,63%
Nei til legalisering 8 9,76%
Stemmegivere: 82. Du kan ikke stemme på denne avstemningen
  4 902
Kom gjerne med innspill og meninger
keep to claims
KaiN's Avatar
Det å spørre slike spørsmål på freak, er som en politisk intern undersøkelse om folkene ønsker 57 flere bomstasjoner..
10% har stemt nei til legalisering. Det betyr mest sansynlig at 10% her inne er fra den norske etteretningstjenesten, KGB.
Anonym bruker
"Omgitt Brunrotte"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Dårlige alternativer, det er mange her som er for avkriminalisering men i mot legalisering.
Med en økt legalisering vil ikke bruken øke nevneverdig, noe vi kan se andre steder i verden. Den største forskjellen er at pengene går tilbake til samfunnet fremfor i lommene til kriminelle dealere som selger hva som helst til hvem som helst. Og det er jo noe alle bør støtte, men dessverre holder mange fortsatt fast på "stoltheten sin" og ønsker ikke å innrømme at de lot seg lure av propagandaen de ble servert i klasserommet og mediene.

Heldigvis får stadig flere en mer avslappet holdning til cannabis, så før eller siden det det også bli legalisert i Norge. Det handler mye om å bli godt nok opplyst og få et nyansert syn på planten, og nå som det skrives/vises mer om det vil folk flest forstå at en legalisering er det eneste riktige å gjøre dersom man ønsker å leve i et fritt samfunn.

At et fåtall mennesker relativt sett misbruker cannabis skal ikke gå utover alle andre som ikke gjør det, og er ikke et godt argument for å forby det. Kollektiv avstraffelse er ingen god løsning.