Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 482
Hei jeg snubla over en studie om xanax oralt vs inhalert og konklusjonen var at: "The inhaled route of administration modestly increased the abuse potential of alprazolam despite significantly increasing its rate of onset. If marketed, the reduced availability and increased cost of inhaled alprazolam may render the societal risk of increased abuse to be low."

Med andre ord likte prøvepersonene rusen av inhalert alprazolam. En maskin kalt "Staccato" har et slags element inni som lager damp ut av xanax/benzo. Noen som vet om det er andre måter å oppnå samme resultat?
Sist endret av Bluesky_; 5. mai 2019 kl. 18:58.
Anonym bruker
"Sjokkert Ørn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Skyt det
er du seriøs?
Vet at etizolam oppløst i PG kan dampes i en vaporizer ment for nikotinjuice. Godt mulig det gjelder alprazolam også.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Fant ikke noe om kokepunkt til Alprazolam, men om man blander dette i E-sigg Juice. Erfaringer rundt dette? Orker ikke røyke piller, men om man kan vape seg litt sinnsro når ansten kommer hadde jo dette vert fantastisk! ^^