Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  33 2650
Anonym bruker
"Takknemlig Brugde"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Er fascinerende hvor lenge folk skriver de er våken når de tar speed, og lurer også på hva som skjer om man bare kjører på, om man til slutt kollapser, og om det i verste fall kan være dødelig?
Anonym bruker
"Overrasket Hest"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
5 døgn.
Søppeldunker og postkasser fulgte etter meg langs veien hjem, samtidig som de forandret farge og lo av meg.
Kom så hjem og var sikker på at snuten var på utsida å lyste inn med lommelykt.
Da fant jeg den største kjøkkenkniven og patruljerte frem og tilbake langs persienne i leiligheten.

Hadde et lite vindu på gløtt, med lås, ca 20*20cm, som jeg brukte hele natta på å få mot til meg til å lukke.

Så fort sola kom frem knaska jeg 5-6 xanax og kollapset på sofaen.
Fem døgn. Jeg var ganske nybegynner på speed, ca 2002.
Satt sammen med noen andre folk som hadde vært ca like lenge våkne. Ingen av oss klarte å forstå hva vi sa til hverandre. Av dettte fikk jeg noian og dro hjemover.
Når jeg kom ut (midt på natta) hørte jeg folk bak buskene som drev og hviska og tiska (om meg, såklart). Hoppa inn i bilen og kjørte avgårde (kjempesmart). Jeg var mer opptatt av alle trollene og monstrene blant trærne enn veien, men på magisk vis gikk det bra.
Endelig hjemme var det fullt av små biller som kravla overalt hvor det var skygge. Forsto heldigvis at de også var hallusinasjoner.
Sov noen timer og våkna med gigaangst. Fikk ordna meg noe bønne også husker jeg ikke mer.
Anonym bruker
"Sugen Laks"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Var våken i 4 døgn en gang, og da begynte jeg å se rare ting. Ei jente springende forbi meg med kniv, to polakker som malte nabohuset (klokka 02:00 på natta midt i uka), forskjellige TV-skjermer i hvert vindu, og marker som krøp ut av leggene mine. Markene prøvde jeg å ta livet av, ved å bruke kniv. Det var bare håret mitt. Da jeg skulle sykle hjem fra dette stedet, var det som om det sto på en radio i hjernen min hele turen, og jeg prøvde å prate tilbake til denne radio-verten. Alt dette skjedde den samme kvelden også, så kan mildt sagt si det var slitsomt... Aldri opplevd mer ekte halliser.
4-5 dager. Hallusinasjoner og psykose-tilstand. Gøy det første døgnet, deretter blir en bare sliten - vanskelig å få i seg noe som helst. Søvn kan en bare glemme med mindre en har noe medikamenter som slår en helt ut.
Anonym bruker
"Vred Sild"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
4-5 dager. Jeg tok siste bussen som gikk på natta for å besøke en kamerat, han var ikke hjemme så jeg ble lokende rundt i et område jeg ikke var kjent i, hørte folk snakke om meg fra blokkene å leilighetene hvor enn jeg gikk, bestemte meg for å gå tilbake til han jeg var hos først da det ikke gikk flere busser (tok 20 min med buss). Hadde da loka meg i sirkler i skoger å veier i timesvis, så personer som sto i flokker på kanskje 20 personer som jeg løpte bort til å spurte om den å den personen var hjemme, men når jeg kom nærme personene så ble dem borte, hadde da brukt kanskje 4-6 timer på å komme meg nesten frem, å når jeg da så leiligheten til kameraten min å det var 2 minutter til jeg var fremme så kom det 3 politibiler ulende mot meg å satt meg i håndjern å spurte meg om jeg hadde noe med en slåsskamp som nettopp fant sted, ble kjørt til glattcella å videresendt tilbake til instutisjonen jeg hadde rømt ifra. (var litt flaut å strippe på cella når jeg hadde på meg strap-on som jeg skulle ha på meg inn på puben dagen før som ''dama'' til en kompis :P)
Anonym bruker
"Opptatt Harpy"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
11 dager.
- Spilte Tetris i 12 timer i strekk
- Barberte hele kroppen min med barber-kniv
- Hørte folk som snakket til meg når jeg stod i dusjen.
Var alene hjemme.
-Klemte kviser jeg så på ballene. Så da lange marker som kom ut.
- Lå 6 timer å plukket "rester" ut av gulvteppe.
- Onanerte til jeg fikk brennmerker
Rundt 10 dager, jeg forholdt meg alltid relativt stabil etter mye søvnmangel på den tiden men etterpå klarte jeg ofte ikke gå på flere dager, måtte bæres ut på stua og mates :s Så ja, selvfølgelig er det skadelig for kroppen i tillegg til den opplagte belastningen det gjør på psyken hos de fleste. Det hjelper ikke å ikke spise heller
For lenge.
Typ 4 dager. Ikke Ok da og ikke i dagene som følgte.
Anonym bruker
"Særegen Valp"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
5 døgn. Jeg endte med å gjemme meg i brenneslebusker da jeg trodde menneskesmuglere var etter meg - fordi jeg hadde avslørt dem. Forøvrig var jeg i bare underbuksa, men var heldigvis midt på natten.

Var første og eneste gang jeg roter med de greiene der.
11 dager her også.
Var overraskende klar i hodet og i så god form som man kan være i slik tilstand. Passet alltid på å spise litt, og å drikke masse vann.
Ble jo såklart stukete i hodet og snakket om mye rart. Venner sier jeg laga noen rare lyder også, litt sånn light-saber lydeffekter og slikt.

Pisset mitt var brunt(!), på dag 9 tror jeg det var, det var en meget ubehagelig følelse. Føltes som om pisset var veldig varmt.
Fargen ligna veldig på en bitte litt lysere coca-cola farge.
Folk sa det var kroppen som skilte ut avfallstoffer. Skjedde aldri igjen.

Jeg så noen småhallisser som at trommesettet mitt bevegde seg og skiftet litt fasong.
Våknet etter 12 timer sofasøvn, da hadde en kompis lagt en shemale-porno dvd på meg, og to salamiskiver i ansiktet mitt. Hehe.
Han var vel mest stuka kan man si.
Røyka veldig mye i hele perioden.

Var en meget artig "uke"!
Anonym bruker
"Takknemlig Brugde"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Hvordan er dagene etter en sånn binge, føler man akkurat som en hangover x1000 når man våkner igjen? Og hvor mye speed trenger man å ta for å være våken i flere dager på rad? Man må jo se helt jævlig ut etter å ha vært våken over 2 døgn. Er det ikke veldig obvious når man beveger seg i offentligheten på en slik binge?
Jeg har vært våken på amfetamin i litt over 48 timer en gang og da fikk jeg epelepsianfall. Etter 24 timer begynner jeg allerede å bli litt spastisk med tilfeldige rykninger og korte kramper så jeg unngår det. Dere som overlever mer enn tre dager i strekk er faen meg maskiner, trenger ikke kroppen deres hvile?
Wow helt sinnsykt. Kan jeg bare spørre hvordan det er med spising når man tar speed? Spiser man mye/lite, er det forskjellig eller avhenger av hvor mye man tar? Legger man på seg noe særlig?
Med mindre du har holdt på en stund så er søvn og mat det siste du vil ha. Har man vettet i behold så trøkker man ned en yoghurt eller noe frukt kanskje. Speedfreaks er ikke kjent for å være feite akkurat
Natt til 6 døgnet gikk jeg og la meg, var ikke så veldig sliten akk men hallisene begynte og bli små skumle når jeg kom hjem i mørket.
Rett før jeg kom jeg så jeg 10-20 unger som lekte i en hage, når jeg kom nærmere ble de gradvis usynlig.
Så også en 6 etasjes blokk mitt i skauen, helt lik ene blokka i nabolaget mitt :P
Vet ikke.
Første lyd halliser pleier komme etter 4. dag
små halliser 5. dag(søppel kasser blir til folk osv.., men ser det er søppelkasse når man kommer nærmere.
7-8 dag begynner jeg å ikke klare skille mellom ansiktet til folk og alle blir samme person, alle bilene kan bli samme bilen osv..

Jeg vet ikke hvor mange dager jeg har vært våken på max og om flere av tingene jeg husker faktisk har skjedd eller ikke. Har hørt historier jeg absolutt ikke kan kjenne meg igjen i.
Våknet opp på sykehus etter kollaps flere ganger.
Da har jeg gjerne sovet så lenge at jeg ikke opplever noen nedtur når jeg våkner, er bare ekstrem sulten og forvirret.

Noen år siden nå. Prøvd alt av rusmidler, også vært avhengig av heroin. Speed er definitivt rusen som har hvert verst for meg. Da jeg gikk over til kun heroin, ordnet hodet mitt seg nok til at jeg kom meg ut avhengigheten. Jeg måtte altså bli heroinist for å slutte med speed og det var en oppgradering i livskvalitet og kognitivfunksjonalitet. Hodet ble klarere og prosessen med å bli nykter startet.
Sist endret av DrPerception; 13. februar 2019 kl. 16:20.
Anonym bruker
"Løpende Vette"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Hvis man tillater dupper på et kvarter halvtime så hadde jeg 14 dager som nybegynner. kjørte på som faen var i full jobb og ble fullstendig forelsket i amfetamin. Det ente med et massivt panikkanfall som jeg der og da trodde var hjerteinfarkt. Og det ble såklart sykhusinnleggelse og jeg la alle korta på bordet. jeg var 20 år og hadde prøvd det et par helger før jeg kjørte på med hver
eneste dag i 14 dager. Med lav toleranse tror jeg at jeg brukte rundt 5-6 gram. dette er over 10 år siden. Etter denne opplevelsen holdt jeg meg unna i 6 år. Nå tar jeg veldig sjeldent en dag eller to i halvåret. og da må jeg ha noe beroligende til nedturen. Helst imovane.
Anonym bruker
"Takknemlig Brugde"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Er det bare å ta en linje hver dag for å holde seg våken nok et døgn?
Anonym bruker
"Overrasket Hest"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Er det bare å ta en linje hver dag for å holde seg våken nok et døgn?
Vis hele sitatet...
Kommer helt an på hvor mye man har brukt tidligere.
Jeg holdt på i mange år, og brukte ca 1g per dag.

Hadde jeg prøvd nå, etter et par år uten, hadde jeg nok klart meg på 1/10 av dette.
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Er det bare å ta en linje hver dag for å holde seg våken nok et døgn?
Vis hele sitatet...
Nei. Det er nok for lite. Jeg hadde en "kalkulator" i meg som sa at: tar jeg en linje til nå, så får jeg ikke sove på minst 6 timer. Altså måtte jeg ha påfyll ca. hver sjette time for å holde det gående. Ble forsåvidt alltid så jeg fylte på mye oftere enn som så, bare for "rushet" sin del. Skulle jeg sniffe makka, så skulle jeg ta såppas at jeg hadde konstant gåsehud, nærmest.
7-8 døgn.
starta med bursdagsfest hjemme hos meg selv med masser av ting å velge i, etter ca 2 døgn var det bare meg og masser av speed igjen..
så resten blasta jeg "tunak tunak tun" på fullt mens jeg konstant kutta nye linere xD
endte noen timer etter dama kom og etter hva hu sa så hadde jeg akk tatt no nye linjer og bare slokna i sofaen, så hu freaka og ringte kompis som kom og hjalp bære meg i seng. sov i drøyt 2 døgn etter.
Uten søvn : 3 døgn. Hallusinerte, følte jeg ikke var tilstede, var redd for alt og alle. Var sikker på at den ene hånden var større en den andre. Osv . Tok meg flere dager etter det å bli normal. Med søvn : 14 dager, noen få halliser men ellers normal .
6 døgn, men liker prøve holde "a4" livet på speed så prøver unngå våknedøgn.
Digital nomade
trippy's Avatar
3-4 døgn er vel det meste uten søvn, begynner å bli lenge siden jeg brukte speed nå. Husker godt dama og jeg hadde hatt en langhelg på speed med masse porno som gikk konstant på tven. På det 4 døgnet begynte jeg å lure på hvor alle folka som hadde vært her var da jeg hadde innbilt meg at det hadde vært masse folk her på flere tidspunkt pga all pornoen som gikk i bakgrunnen. Var 100% sikker på at dama kødda med meg når hu sa at det kun var oss aleine i 4 døgn.

Fikk også snåle synsforstyrrelser etter 3-4 døgn uten søvn, ting begynte å se "hårete" ut, når jeg holdte ting opp forran lyset så det ut som om det var fiber med tråder ut av alt mulig som beveget sakte på seg.

Husker også de absurde krampene i underarmene når man legger opp nye lisser!
Anonym bruker
"Trekantet Varulv"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Ca 1 døgn, eller 12 timer etter siste linje.

Kan jeg spørre hva som er vitsen med å gå over 1-2 døgn? Halveres IQen på speed? Jeg leser ofte at speed er et møkkadop, men det virker jo som personene som sier dette har misbrukt dette optimalt.
Anonym bruker
"Analog Valravn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
En jeg var sammen med var våken i to uker i strekk, han var fullstendig loket, sovnet bak rattet mens vi var ute å kjøtre, våknet begge to, to forskjellige ganger av at en møtende trailer tutet på oss fordi vi lå i motsatt kjøreretning. Han var også såpass psykotisk og paranoid at det var veldig slitsomt og forholde seg til. Jeg selv klarte aldri å holde meg våken mer enn et døgn om gangen.
En uke.

Ironisk nok var jeg bare på speed en dag. Fikk noe skitne greier som jeg ble heftig paranoid av når nedturen kom. Vi var en helt gjeng som tok det sammen, og det gikk ikke mange timene før vi ble så fucked at vi ikke klarte å prate til hverandre. Man merket det litt og litt, og til slutt var det klin umulig å forstå en dritt av hva noen sa. Han ene begynte å få heftig noia og var heftig klein, noe som fort smittet over på stemningen.

Begynte med at jeg ikke fikk sove første natta, greit nok, speeden var vel fortsatt i systemet. Så går en dag til, klin umulig å sove. Det fortsetter, og jeg kjenner at psyken blir verre for hver dag som går. Jeg merker at jeg begynner langsomt å falle inn i en psykose.

Etter noen dager kommer en lettere hjerneskadet kompis av meg (ikke frekt ment) som ville komme over og bo hos meg noen netter. Greit nok, selv om jeg har holdt meg oppe i 4-5 dager går det helt greit å ha han der.

Jeg klarer så endelig å få sove. Etter en times tid våkner brått opp av at veggene dunker med en bisarr, intens form for Japansk gaming musikk (umulig å forklare hva det var, aldri hørt noe lignende). Psykotisk som jeg var fikk jeg helt panikk, fikk helt dødsangst. Viser seg da at kompisen min hadde slått på anlegget på fullt klokka 6 på morgenen.

Jeg klikker på han, og kaster han ut. Får han til å gå på butikken for meg først, ettersom jeg ikke klarte det i min tilstand.

Jeg begynner å bli skikkelig gal. Jeg er så sliten at jeg klarer ikke å gjøre noe, jeg bare ligger og gjør ingenting, klarer ikke se tv, klarer ikke å tenke, bare ligger. For å få timene til å gå på nettene sitter jeg og repeterer melodier i mange timer, blir en slags tvangstanke å fortsette disse i det uendelige.

Jeg begynner å se folk i leilighetene utenfor som står å stirrer på meg og ser at ting begynner å bevege seg i leilighetn, et klassisk tegn på psykose.

Til slutt manner jeg meg opp til å gå på legevakten, og får antipsykotika. Får endelig sove den natten, takk gud.
Anonym bruker
"Sammen Lemen"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
4 dager, helt fucked opp i hele kroppen, ting begynte å bevege seg heeeeftig mye.... tok ca 0.3 per 5 time, var på fest fra torsdag til søndag, tok min siste linje lørdags formiddag....heldigvis ingen psykose men faen ass, møkkadop som er kjekt der og da, men et helvette når du faktisk vil sove....
Én og 3/4 dag og det er rekorden i livet mitt, med eller uten speed. Om man regner speed-søvn som søvn da. Kan vel heller si jeg har gått underkant to dager før jeg ga opp og bare la meg i sengen med selvforakt som pledd og søvn som eneste ønske. Blir virkelig så uvel av å være våken i over et døgn, med eller uten speed, og kan ikke fatte at dere orker å gå 1 UKE uten søvn. Altså for en stålsyke man må ha for å presse seg så langt. Vil mye heller løpe marathon frivillig enn det der. Kanskje jeg aldri ble avhengig nok?
Sist endret av sinkpad; 15. februar 2019 kl. 14:50.
7 dager i romjula på mdma, rivo & bønne.
Droppa 0.25-0.3 mdma pr 4-5 time.
Rivoen var et tragisk påfunn på 3 eller 4 dagen, ble mye tull da som ikke trengs og poste her.
Husker egentlig minimalt lite bortsett fra en MEGET desorientert gjeng og at vi stod på bøtta sånn ca 24/7.
Det eneste vi spiste på disse 7 dagene var en stor pizza delt på 6 stk, youghurt & brus.
Sist endret av jaffarbigbag; 15. februar 2019 kl. 16:10.
Anonym bruker
"Takknemlig Brugde"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Sitat av jaffarbigbag Vis innlegg
7 dager i romjula på mdma, rivo & bønne.
Droppa 0.25-0.3 mdma pr 4-5 time.
Rivoen var et tragisk påfunn på 3 eller 4 dagen, ble mye tull da som ikke trengs og poste her.
Husker egentlig minimalt lite bortsett fra en MEGET desorientert gjeng og at vi stod på bøtta sånn ca 24/7.
Det eneste vi spiste på disse 7 dagene var en stor pizza delt på 6 stk, youghurt & brus.
Vis hele sitatet...
Ehh du tok mdma flere ganger daglig, flere dager på rad? ehhhh??
Anonym bruker
"Urolig Piggvar"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Ehh du tok mdma flere ganger daglig, flere dager på rad? ehhhh??
Vis hele sitatet...
Gått på den smellen et par ganger..
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Ehh du tok mdma flere ganger daglig, flere dager på rad? ehhhh??
Vis hele sitatet...
Jepp vet det er totalt retarda