Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  2 339
Anonym bruker
"Tjukk Makrellhai"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Fra april til juni tok jeg PEth-tester en gang i mnd for å vise til totalavhold av alkohol. Fikk deretter ny legetime i oktober, altså 4 mnd uten blodprøver. Har inntatt alkohol i perioder på disse mnd, drakk sist 5 halvlitere i går. Nå må jeg være avholds frem til legetimen som jeg har om nøyaktig 4 uker. Har tenkt å utsette timen med 1 uke, slik at det totalt blir 5 uker uten alkohol. Kommer gårsdagens inntak til å vise på blodprøven da? Har lest litt rundt om PEth, og det står påvisningstid på alt i fra 2 til 6 uker, hva er riktig? Er også veldig usikker på hva jeg skal si til legen vedr alkoholbruken. Lyge og si at jeg ikke har drukket, eller være dønn ærlig? Er redd for at jeg må fortsette å ta PEth dersom jeg oppgir alkoholinntak, er i utgangspunktet ferdig med disse blodprøvene i november. Samtidig er det kjipt dersom jeg slår ut på PEth, og har lygd til legen

Noen tips?
Anonym bruker
"Urolig Piggvar"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
jeg er nysgjerrig på dette selv siden jeg skal begynne med samme opplegget. Hvordan var første målingen? var det sånn at du fikk noen verdier som viste at du ikke hadde drukket? Eller er den ordentlige testen på prøve nr 2? Ser dem om en bruker benzo eller noe? ikke noe problem å la være å ta ei uke før i og med at jeg vet selv når prøvene skal være. bare lurer.
Anonym bruker
"Tjukk Makrellhai"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Første målingen var skyhøy, mye høyere enn jeg hadde trodd. På andre test 1 mnd senere var verdiene halvert, hadde da hatt nullinntak av alkohol. På den 3 testen var verdiene 0, altså 2 mnd etter at jeg hadde sluttet å drikke. PEth måler kun etanol, ikke andre stoffer.