Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  5 791
Jeg har lyst på en gaming pc og lurer på om dette er et bra valg som er på tilbud i elkjøp. (Ønsker ikke å bygge et selv). Takler denne pc'en spill som "far cry 5" og "the witcher 3" bra?

https://www.elkjop.no/product/data/s...onar-gaming-pc

Er dette et bra valg for den prisen eller fineste bedre valg til rundt 10000kr?
Brukbar automatiker
BrilleSheik's Avatar
Ja, men MSI armor kortene er kjent for å være dårligere til å kjøle enn stock cooler.
Litt kjedelig at det ikke er coffee lake prosessor også, men en 4-kjerner klarer alle spill fint.

Står at den får 150fps på witcher 3 på normal, og 50fps på ultra. Spiller du på high får du 60+ fps og spillet ser bra ut
Trådstarter
2 0
@BrilleSheik har du noen andre pc'er som er bedre til rundt 10000kr i pris. Og fra1-10 i scala, hvahadde du gitt denne pc'en?
Brukbar automatiker
BrilleSheik's Avatar
For prisen er det jo en god PC, men er noen ting med den f.eks. armor aftermarket kjøleren som gjør at jeg ikke ville kjøpt den selv men heller spart litt mer og fått et annet kort.
Ser ut som en god maskin for prisen. Du sliter nok med å bygge tilsvarende selv, for samme pris.

Eksempel med AMD prosessor, svakere skjermkort: https://www.prisjakt.no/list.php?l=441806&view=c
Meningsløst medlem
Quakecry's Avatar
Greia med slike ferdig bygde fra elkjøp f. Eks er gjerne at strømforsyningen ikke er særlig bra eller at det ikke er et enkelt kabinett og bytte ut deler i. Eller at kjølingen dem har ikke duger særlig. Derfor anbefaler jeg heller en av komplett sine der du kan konfigurere mellom kabinetter og kjøling selv.