Yo, medfreaks.
Nærmer meg den siste halvdelen på den ene vinflaska jeg hadde så fant ut at det var en god ide å ta noen slurker av aquaviten jeg hadde stående ( barskapet er nå bare et skap). Men siden jeg brekker meg av sistnevte så ble løsningen å chase dritten med vinen.
Så etter en par halvtimer med det her begynte jeg å tenke på om det var mulig å øke alkoholprosenten til mellom 25 og 30 på vin uten å nødvendigvis ødelegge smaken helt. Regner selvsagt med at det må smake mer alkohol men det er ikke poenget. Brygge selv og tilsette litt hjembrent? Jeg har ikke peiling så skal undersøke eventuelle svar!
Nærmer meg den siste halvdelen på den ene vinflaska jeg hadde så fant ut at det var en god ide å ta noen slurker av aquaviten jeg hadde stående ( barskapet er nå bare et skap). Men siden jeg brekker meg av sistnevte så ble løsningen å chase dritten med vinen.
Så etter en par halvtimer med det her begynte jeg å tenke på om det var mulig å øke alkoholprosenten til mellom 25 og 30 på vin uten å nødvendigvis ødelegge smaken helt. Regner selvsagt med at det må smake mer alkohol men det er ikke poenget. Brygge selv og tilsette litt hjembrent? Jeg har ikke peiling så skal undersøke eventuelle svar!