Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vært snill å vurder å slå på annonsevisning, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  7 974
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
anon-47d40f
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Anonym bruker
Hei, lurte på om hva speed lukter? fikk en ener av en kompis og det luktet en slags fiskelukt av posen. Det luktet ganske bittert igjennom posen. noen som har noen tanker om hvordan det egentlig skal lukte?
Er ganske ny når det kommer til amf,
april 2015
111  22
Skaff deg test kit. Kan kjøpes billig over nett og er et must om du skal drive med hvitt pulver som kan være hva som helst uansett hva det lukter.
nehmZ's Avatar
okt. 2013
105  39
Fiskelukt høres i allefall ikke riktig ut. Du skal kunne lukte at det er kjemisk ganske bra.
jan. 2008
143  5
Amfetamin skal i teorien være luktfritt, men er i de aller fleste tilfeller blandet med metamfetamin.
Lukter den litt kjemisk "blomst" er det ofte metamfetamin og gir en kraftigere rus, større problemer med apetitt og søvn osv.
Amfetamin holder deg i bunn og grunn bare våken og fokusert.
NarkoPolo's Avatar
april 2017
32  15
Siden jeg luktet det for min første gang for 4-5 år siden, en kjemisk blomsterhage
Investigathor's Avatar
mars 2017
58  28
Jeg mener også at enkelte typer lukt av det som selges som amfetamin har minnet meg sterkt om fiskelukt. Nesten litt råtten fisk faktisk..
kallisti's Avatar
mars 2012
338  129
Jeg har ofte merket noe som kan minne om en slags kjemisk fiskelukt fra (selvfølgelig utblandet) amfetamin, så det kan godt stemme. Men test med testkit.
Uten Filter
frtoretang's Avatar
mai 2014
Men er det test kit som sier noe om kvaliteten? Makka er ofte 20% rent og resten bøff. Og du kan ha fått ennå værre makka. Det hjelper lite om testkitet sier at jo det er makka om det ikke sier noe og mengde og evt. hva annet som er i.

Vi skulle alle hatt mulighet for spektrumanalyse.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer