Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  15 4417
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
Anonym bruker
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Plaprende Blåstål
Hei

Jeg leter etter en jobb som ikke krever utdanning utover VGS, og som er kjedelig. Er vanskelig å gå inn på hva kjedelig betyr for hver og en, men jeg vil ha tilbakemeldinger fra dere som har hatt eller vet om en jobb som er ensformig, og som kan bli ansett som kjedelig.

Kanskje har du sluttet i en jobb som du synes var treig/kjedelig. Kjedelig er kanskje ikke et godt ord å bruke til dette, men si du har få arbeidsoppgaver og at det fort kan bli ensformig i lengden.

Bør helst ikke være veldig fysisk krevende heller, men om du vet om noe som oppfyller kriteriene mine over, så er det bare å slenge ut!

Vet det er et rart spørsmål, men håper på noen svar!
Pillfreak's Avatar
april 2017
180  26
Butikkmedarbeider. Å sitte i kassa eller sette ut varer i hyller dag inn og ut blir kjedelig veldig fort.
nov. 2011
Hvorfor finne seg en ''kjedelig'' jobb?

Lagermedarbeider på forskjellige lager (mange av de du står på en bestemt plass og plukker varer fra et samlebånd, eneste du stort sett gjør er å snu deg 180 grader for å legge ting på paller)

Butikkmedarbeider som pillfreak sier, ekstremt kjedelig å sitte i kassa dag ut og dag inn.
(Kan jo være gøy det også for du vet jo aldri hva slags folk du møter på.)

Vaskejobber (Kjedelig og til tider veldig kjipt om du vasker toaletter)

Avisbud (gå/kjøre med aviser/reklame)

Kontorjobber kan vel også bli kjedelig ganske fort.
h4ppyg0lucky's Avatar
okt. 2015
61  26
Etter 2 år i kassa på Coop Extra var eg rimeleg dritlei. Variasjon er totalt fråverande - same kundeklager, same varene som skal fyllast på, same pipelyden i kassa, same samtale med kunde; "Hei. He du medlemskort? Skal du he pose? Kvittering? Ha det godt.". Samtidig grei jobb å ha på VGS - intet fysisk arbeid, kassearbeid går på automatikk etter nokre veker og du kan eigentleg sitte på ein heilt annan planet i dine eigne tankar medan klokka går og pengane tikkar inn. Sytalaust!
ImnotEmo.'s Avatar
okt. 2011
404  140
Gressklipping på "traktor" sommers tid, vaktmester. Gjør det samme selv hver sommer for et huseierlag med finfin betaling.
5 timer sittestillende gjør underverker for en vond kropp, slitent hue.

Får man seg vaktmesterjobb i et større borettslag blir det utrolig mye tid til en kaffekopp. Kjedelig for noen. Perfekt for andre.
nov. 2012
85  32
De mest ensformige og kjedelige jobbene jeg har hatt må være

1) Butikkmedarbeider, bip, bip, bip, pose? Det blir 125. Ha en god dag. Om du ikke sitter i kassa så stabler du varer. Repeat dag ut dag inn. Og alle de sure kundene gjør den jobben til et mareritt.

2) Callsenter, svare på telefon etter telefon etter telefon. Sure kunder, som regel samme problemer du hjelper kundene med dag ut og dag inn. Veeeeeeeeeldig kjedelig i lengden, det som gjør det gjørelig er vel dødtiden der du kan chille på tlf, fb eller se på film om du har en kul sjef.

Så av de to er å jobbe i butikk værst av værst
Wooo!
Blåskimmelost's Avatar
sep. 2010
593  684
Jeg jobbet en periode natt på en døgnåpen bensinstasjon. Å stå der natt til tirsdag med noe sånt som tre kunder innom er ganske langt fra å være spesielt givende.
okt. 2012
250  33
alle jobber er kjedelige i lengden. selv å være astronaut blir kjedelig. bare finn noe du hater og ikke er interessert i.
Freak
Susa's Avatar
april 2008
Sentralbord.
Anonym bruker
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Bitter Moskusfe
Telefonselger?

For noen er det drømmejobben for andre (inkl. meg) er det en jobb som er drittkjedelig, kjeft seks timer i strekk og en fot innenfor å utvikle psykiske lidelser.
ronorio's Avatar
april 2017
33  3
En manns dritt er en annen manns gull.

Det som er kjedelig for deg, kan være interessant for andre.

Hva med å sette deg ned og tenke ut hva du er flink til? Det er mange dyktige i arbeid uten yrkesrettet utdanning. Ikke undervurder livets skole.
BrageP's Avatar
aug. 2011
197  145
Viss du ikkje vil gå meir skule etter vgs, bør du i alle fall gå yrkesfag. Då har du i det minste brukt utdanninga til å skaffe deg eit yrke.

Å jobbe som vektar er den mest kjedelege jobben eg kan tenke meg.
petterb91's Avatar
aug. 2013
37  1
Telefonselger? Meld deg inn i alle bemannings byrå du vet om så laster du opp cv, da ringer som regel en eller anne fyr som vil ha deg til telefonsalg.
#D4AF37
moret's Avatar
aug. 2009
Resepsjonsjobb på hotell, på natta. Det er kjedelig, og helt okei betalt.
Da kan du sitte og se film, surfe nettet, gjøre lekser, lese bøker eller klø deg i rompa i 8 timer.
The One and Only!
nov. 2007
Vil nå tro at de fleste jobbene som har blitt ramset opp her, vil være litt for aktiv for TS.

Moret er inne på noe fornuftig.
Nattevakt på hotell, nattevakt som vekter på objektsikring og lignende vil nok være midt i blinken.
Generelt nattevakt er normalt meget avslappende og kjedelig.
Wat
Spørsmåltegn?'s Avatar
okt. 2012
401  49
Postmann/dame?
Registrer deg for å skrive svar
Moderer