Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 2796
Hei! Jeg skal ta miljøbillett til LS i år og lurte på om noen her har erfaring med sjekking av drugs. Reiser fra Bergen. Er de strenge? Er det hunder som sjekker før avreise med buss? Sover på hotel så skal ikke ta med inn på selve plassen, men i og med at jeg har miljøbillett. (Jeg reiser med LS sine busser som kjører rett igjennom køen - søk det opp om du ikke vet hva det er)

Takk for ALLE svar!
Regner med at de vil ha hunder på stedet der for å gå litt rundt å sjekke.
Blir vel også bare strengere og strengere ettersom russen blir ''værre og værre'' som media sier.
Var der i fjor. Så snuten med hunder et par ganger, men vet ikke om de aktivt går rundt og sjekker. Fikk dog mekka innpå der, så kan være det er lettere å bare mekke der.
Tenker flere flørter med alternative rusmidler pga. nye alkoreglene - politiet er kanskje mer på vakt. Vær forsiktig, husk sunn fornuft. Stash lufttett og kreativt. Om bikkjer markerer er det vel hasjen. Husk mørke solbriller hvis du planlegger ta MDMA på dagen!
Sist endret av Hinsides; 20. april 2017 kl. 13:02.