Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  24 6183
Beklager hvis dette er litt rotete. Er ny her.

Jeg har vert interessert i psykedeliske stoffer i godt over et år nå. Har veldig lyst å prøve det for første gang for å få hjelp med et problem jeg har slitt med så lenge jeg husker. Sosial angst. Det er så gale at det å få venner er nesten umulig for meg. Går rundt med mye indre sinne. Jeg er sint fordi jeg ikke kan være meg selv. Er så ensom. Kunne ønske jeg kunne ha et normalt liv som ungdom. Jeg har også ikke hatt en lett barndom.


Lurer også på om det er lurt å ta det alene for første gang? Jeg har en jeg stoler på som jeg kan være med da.
Sist endret av Dodecha; 3. april 2017 kl. 16:14.
Den generelle regelen er vel at hvis du sliter psykisk er det ikke det smarteste å ta substanser som "fucker" med hjernen din. Det er mange historier om folk det har hjulpet for, og det kan hende det hjelper for deg også, men du kan også falle dypere i hullet, og det blir bare vanskeligere å klatre opp igjen.

Vi har alle skjeletter i skapet, og de fleste av de som har prøvd å løse det ved hjelp av rusmidler ville vel gjerne tatt en annen vei hvis man visste det man visste i dag.

Lykke til uansett! Det er bare du som setter grensene for deg selv, hardt arbeid lønner seg alltid mer enn kjappe løsninger.
Du kommer garantert å fyre opp angsten din om du bestiller på deepweb. Gjør masse research og plukk selv er mitt tips. Ser ut som du har et fornuftig forhold til dette. Det er sjelden lurt å ta første gang alene samtidig er det et dosespørsmål. Om det skjer noe, så kan du få hjelp. Er jo også vanlig og få angst etter og under inntak, så kan være greit og ha noen som sier at dette går bra. Ellers ville jeg prøvd å gjort noe aktivt med angsten og selvbildet ditt før inntak for så å bruke små mengder som et verktøy. Det kan gå begge veier, så kjør forsiktig.
Sist endret av moonlord; 3. april 2017 kl. 15:51.
Hei Luzid!
Veldig fint å se at du har innsikt i deg selv og nå ønsker å gjøre noe med utfordringene du har. Jeg har vanskelig for å sette meg inn i din situasjon da jeg ikke har opplevd det slik du har. Men som tidligere svært åpenlys rusmisbruker har jeg likevel noen paralleller å strekke.

Rusmidler er som du kanskje forstår veldig omdiskutert. Noen elsker det, andre hater det. Jeg forstår også nysgjerrigheten rundt psykedeliske rusmidler og fleinsopper. Jeg er veldig nysgjerrig (og noe erfaren) på det området selv.

Med mine erfaringer så tenker jeg å kanskje komme med et par tips. Det jeg skriver her er ikke et faktum, men heller basert på mine erfaringer og hvilke meninger jeg har gjort meg opp gjennom min fartstid med rus. Psykedeliske rusmidler kan ha en veldig stor effekt på deg, situasjon og livet generelt. Både positivt og negativt. Merk deg negativt. Det anbefales som en generell regel å ikke bruke psykedeliske rusmidler dersom man lider av psykiske vansker. Dette kan, som Dictum Factum forteller, gjøre at du graver deg lengre ned. Du kan grave deg slik ned at du ikke makter å komme opp igjen på egenhånd. Da er du ikke der du startet eller der du vil være, som ofte er et problem innenfor rus. Da er du satt langt tilbake, et sted før du startet - et sted du hvertfall ikke ønsker å være.

Med det sagt, så skal jeg ikke moralisere og fortelle at du ikke bør eller skal bruke psykedeliske rusmidler. Men vit og ha i bakhodet at det kan gå begge veier dersom du velger å forsøke det. Men ikke la det skremme deg for mye alt det negative som skrives. For på den andre siden kan jeg skilte med veldig gode opplevelser på blant annet fleinsopp, hvor jeg har funnet ut mer om meg selv og hvorfor jeg er den jeg er.


Når det kommer til innkjøp av fleinsopp vil jeg anbefale deg å la vær å handle det på deep web. Det virker kanskje litt lenge å vente, men til høsten kan du plukke nærmest ubegrensede mengder fleinsopp, helt gratis! Dersom du ønsker å plukke spiss fleinsopp anbefaler jeg deg å ta en titt på Den nye store fleinsopptråden og Identifisering: Fleinsopp som du finner her på forumet.

Alt i alt er rusmidler sjelden løsningen på et problem. Gjennom rusmidler finner man heller gjerne nye problem på allerede gode løsninger!
God når det gjelder
Carmex's Avatar
Flein er fort masse tankekjør, du har ikke vurdert lsd eller dmt istedet?
Anger fører til skam og angst. Innse feilene du har gjort, lær av dem og fortsett livet som en mann.

Vær ærlig med deg selv, og lev etter normene og reglene som finnes. Tilpass deg. Ingen samfunn er perfekt, ingen grunn til å syte.

Legg psykedelika, porno og runking på hylla. Erstatt med lett jogging og armhevinger. Du trenger en positiv livsstilsendring, ikke dop.

https://www.youtube.com/watch?v=W4Xb29geVwE
https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU

Hilsen selvkurert ekstremistisk religiøs/spirituell-praktiserende schizofren og rusmisbruker.
PS: Alle skjuler noe i skapet. De som tipser deg om Ayahusca, LCD, MDMA, er for svak til å takle problemene sine.
Anonym bruker
"Flygende Jinn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Var og er forsåvidt i akkurat samme situasjon, prøvd trøfler, flein, LSD og 2cb. Alt jeg ønsket var at dette skulle åpne sinnet og lette litt på generell angst som fører til depresjon. Må si jeg ikke har fått annet utav det enn noe latter og gode stunder. Ble litt mye LSD for det er ganske rimelig og lett tilgjengelig, men må si det ikke har gitt meg noe i lengden.

Det eneste som har funket for meg er å legge om kosthold og trene. Dette har gitt meg mye mer selvtillit selv om angsten er der enda er det en stor forbedring fra å være redd for å hente posten hver dag. Det viktigste er å endre tankene og ikke sette seg selv i en offersituasjon og gruble over hvorfor man er annerledes enn andre og hvor mye bedre det kunne vært uten angst. Angst er en del av deg og det eneste du kan gjøre med det er å jobbe for å få en bedre fremtid, la fortid være fortid.

Største feilen jeg gjorde som yngre var å tenke på hvordan alt ville vært uten angst, ville jeg hatt kjæreste, ville jeg debutert tidligere, ville jeg valgt en annen utdanning, ville jobbsituasjonen sett annerledes ut idag? Slike spørsmål man stiller seg selv er ekstremt selvdestruerende.
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver TS, hadde selv veldig angst og et dårlig selvbilde en periode.
Grunnet det hadde jeg egentlig ikke lyst til å prøve psykadelika før det var over ettersom jeg hadde lest flere steder at det kan gjøre ting værre.
Leste meg grundig opp på cubensis (som var mitt første møte med sopp) var ute i skogen med noen kompiser og vi tok ca 3g hver.
Vi hadde det kjempe morsomt selvom vi egentlig bare gikk rundt eller lå på bakken og så på ting og lo av ting.
Etter dette har sopp alltid fasinert meg så etter et par turer på cubensis ble jeg med noen andre kompiser og plukket flein.
Vi endte opp med å koke opp rundt 350-400 sopp og den ene koppen jeg tok var mer en nok.
Ble stuck i en tankeloop, måtte legge meg ned, frøys og følte meg veldig uvel, etter ca 1 time føltes det ut som hodet mitt bare restarta seg.
Det var litt som når du drar ut stikkkontakta til radioen og det blir helt stille.
Gikk ut og satt meg med gutta igjen og begynte å se på skyer, vær eneste sky jeg så var formet som enten hodeskaller eller sopp i forskjellige former og vinkler.
Etter dette har jeg vært veldig forsiktig med flein, men etter den opplevelsen så har jeg heller ikke sliti med angst eller dårlig selvbilde.
Jeg er litt mer open minded og ser positivt på veldig mye mer en jeg gjorde før.

Etter dette har jeg testet ut litt mere forskjellige psykadelika, noe vil jeg prøve igjen og noe kommer jeg til å holde meg langt unna.
Det er veldig vanskelig å gi noe svar til sånt da mitt inntrykk er at meninger rundt psykedelika er alle ganske ekstreme. Noen mener man ALDRI burde prøve engang hvis man har psykiske lidelser av noe som helst type, mens andre, inkludert meg selv, er i troen om at sopp og psykedelika kan kurere "alt". Vi som mener det sistnevnte er jo folk som faktisk har fått forbedret livet i en eller annen slags form gjennom psykedelisk bruk, men jeg har også innsikt nok til å se at det har forverret livet til mange også.

MEN, det høres ihvertfall ut som om du er i riktig mindset til å faktisk prøve noe sånt. Går man inn i en tripp med intensjonen om å forandre/forbedre livssituasjonen _kommer_ trippen din til å handle mye om det, og det har en større sjanse til å ende i bad trip. Dog er det bad trips som har en tendens til å forandre mest liv, på både godt og vondt. Jeg ville IKKE tatt det alene første gang, det er det ikke alle erfarne folk som gjør en gang. Det er alltid greit å ha en tripp sitter. Ikke fordi du kan skade deg selv eller noe, det skjer jo ikke, men fordi du kan ende opp med å bli litt paranoid, muligens ringe folk du ikke burde eller gå ut til steder du ikke burde. Og da er det greit å ha en person du vet er edru som kan passe på deg litt og snakke deg litt ned.

En av de viktigste tingene (serr) er å ha chill musikk. Shpongle er fin, men visse sanger av shpongle kan serr begynne å fucke med hodet ditt as. Ta med noe rolig musikk du liker og ha det i bakgrunnen. Kan anbefale Tycho og Telefon Tel Aviv og den typen musikk. En death metal sang kan plutselig forandre en hel trip for å si det sånn da. Og set og setting selvsagt - vær 100% sikker på at du ikke har noen planer den dagen eller at foreldre plutselig kan stikke innom eller noe i den dur. Jeg har til og med gått så langt som å teipe en lapp med "dratt på hytta" på ytterdøren slik at dørselgere og sånt ikke skal banke på.

Jeg hørte denne sangen på repeat en hel tripp engang bare fordi den fikk meg i så himla godt humør! https://www.youtube.com/watch?v=rlbmz2Qh8Sk
Anonym bruker
"Enig Rådyr"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Kjør på. Hvis du liker og være alene null problem, har selv sosialfobi og har trippet rundt 12 ganger, har hatt noe dårlige tripps men pga dumt shit jeg gjorde den dagen + en gang jeg røyket pot under en trip og fikk panikk angst fra andre dimensjoner, havnet i en psykose etterpå, no bueno. Men bortsett fra det er det de beste opplevelsene jeg har hatt og aldri fokusert på det sosial da jeg kun har vært alene. Musikken er virkelig show styreren, pluss naturen er virkelig din venn men hvis det er lyst ute er det lett og få noia...eller egentlig natt også men gå ut anyhow.

Hvis du er under 20 ville jeg sterkt råde deg til og vente, det er ikke noe hocus pokus jeg vil se noe wierd shit, det går forbi alle grenser alt av verdier, tanker, deg selv, blir bare en stor lapskaus hvor du blir kasta rundt til enden av universet, gøy er det though. Var selv 17 når jeg gjorde det første gang men burde ventet da jeg var naive og visste null (som jeg fortsatt gjør)

Kjøp inn en lava lampe, skru på anlegget og ha et pledd rundt deg, start!

Ser også at du har store forventninger av dette ang problemet ditt, ikke sånn det fungerer. Psykolog/noen og snakke med, hjelper 100000x mer, good luck
Sitat av eublem Vis innlegg
Anger fører til skam og angst. Innse feilene du har gjort, lær av dem og fortsett livet som en mann.

Vær ærlig med deg selv, og lev etter normene og reglene som finnes. Tilpass deg. Ingen samfunn er perfekt, ingen grunn til å syte.

Legg psykedelika, porno og runking på hylla. Erstatt med lett jogging og armhevinger. Du trenger en positiv livsstilsendring, ikke dop.

https://www.youtube.com/watch?v=W4Xb29geVwE
https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU

Hilsen selvkurert ekstremistisk religiøs/spirituell-praktiserende schizofren og rusmisbruker.
PS: Alle skjuler noe i skapet. De som tipser deg om Ayahusca, LCD, MDMA, er for svak til å takle problemene sine.
Vis hele sitatet...
Gode rad for noen som ikke er intressert i psykedelika!
Du nok legge til deuskomplex bak "schizofren og rusmisbruker".


OnT;

Hvilket stoff tenker du begynne med?

For akkurat sosial angst, tenker jeg att MDMA med vennen din hade nok vart greit, selv om MDMA ikke er en 'klassisk' psykedelika i samme grad som f.eks. LSD.
Kanskje en bytur med h*n.
Det er litt lettere att interagere med andre på MDMA, og man kan ogsa ga litt pa dypet med seg selv.

Eller er LSD fint att ta alene. Husk bare att begyn med lavdose, ha ikke noe planerat. Kjop kanskje en brett Valium eller Xanax sann att du har som sikkerhet; du trenger ikke bruke det, men bare tanken pa att du har det kan ta deg ur en badtrip.

Og, trening er helt suverant. Se over kosten din og.
Luzid's Avatar
Trådstarter
10 0
Sitat av Carmex Vis innlegg
Flein er fort masse tankekjør, du har ikke vurdert lsd eller dmt istedet?
Vis hele sitatet...
Har tenkt på lsd, men har hørt at med det er det lettere å få en bad trip?

Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Var og er forsåvidt i akkurat samme situasjon, prøvd trøfler, flein, LSD og 2cb. Alt jeg ønsket var at dette skulle åpne sinnet og lette litt på generell angst som fører til depresjon. Må si jeg ikke har fått annet utav det enn noe latter og gode stunder. Ble litt mye LSD for det er ganske rimelig og lett tilgjengelig, men må si det ikke har gitt meg noe i lengden.

Det eneste som har funket for meg er å legge om kosthold og trene. Dette har gitt meg mye mer selvtillit selv om angsten er der enda er det en stor forbedring fra å være redd for å hente posten hver dag. Det viktigste er å endre tankene og ikke sette seg selv i en offersituasjon og gruble over hvorfor man er annerledes enn andre og hvor mye bedre det kunne vært uten angst. Angst er en del av deg og det eneste du kan gjøre med det er å jobbe for å få en bedre fremtid, la fortid være fortid.

Største feilen jeg gjorde som yngre var å tenke på hvordan alt ville vært uten angst, ville jeg hatt kjæreste, ville jeg debutert tidligere, ville jeg valgt en annen utdanning, ville jobbsituasjonen sett annerledes ut idag? Slike spørsmål man stiller seg selv er ekstremt selvdestruerende.
Vis hele sitatet...
Skjønner hva du mener. Skal ikke ha for stort håp til at dette er kuren til sosial angst. Jeg begynte på antidepresiver for en stund tilbake siden og bare ventet og ventet på den dagen de skulle virke.. men det ser de ikke ut til å gjøre :/ så har lært å ikke ha for store forventninger. Det som er, er at jeg har gått til psykolog helt siden jeg var 7 - 8 år, jeg har tvunget meg selv til å gå på skole, til å snakke med folk... Men uansett hva jeg gjør så har det blitt verre. Dette har jo gjort meg veldig deprimert. Har vert alvorlig deprimert siden jeg var 15 (er 19 nå). Ser få utveier, nå som jeg har prøvd nesten alt. Har ikke motivasjon til å trene siden skolen allerede sliter meg ut. Jeg ser på psykedeliker som medisin. Som kan hjelpe meg til å løse opp i tankene. Men selvfølgelig, skal ikke ha for stort håp på det.

Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Kjør på. Hvis du liker og være alene null problem, har selv sosialfobi og har trippet rundt 12 ganger, har hatt noe dårlige tripps men pga dumt shit jeg gjorde den dagen + en gang jeg røyket pot under en trip og fikk panikk angst fra andre dimensjoner, havnet i en psykose etterpå, no bueno. Men bortsett fra det er det de beste opplevelsene jeg har hatt og aldri fokusert på det sosial da jeg kun har vært alene. Musikken er virkelig show styreren, pluss naturen er virkelig din venn men hvis det er lyst ute er det lett og få noia...eller egentlig natt også men gå ut anyhow.

Hvis du er under 20 ville jeg sterkt råde deg til og vente, det er ikke noe hocus pokus jeg vil se noe wierd shit, det går forbi alle grenser alt av verdier, tanker, deg selv, blir bare en stor lapskaus hvor du blir kasta rundt til enden av universet, gøy er det though. Var selv 17 når jeg gjorde det første gang men burde ventet da jeg var naive og visste null (som jeg fortsatt gjør)

Kjøp inn en lava lampe, skru på anlegget og ha et pledd rundt deg, start!

Ser også at du har store forventninger av dette ang problemet ditt, ikke sånn det fungerer. Psykolog/noen og snakke med, hjelper 100000x mer, good luck
Vis hele sitatet...
Takk for svar Jeg er 19, så er så vidt under 20. Jeg vet at man kanskje burde vente og det er noe jeg også vurderer å gjøre. Jeg er egentlig ganske usikker ennå, men jeg vet at jeg skal prøve det en dag. Hmm det ble kanskje litt kort skrevet i innlegget mitt. Jeg har egentlig ikke alt for høye forventninger, selv om jeg tror at dette er noe som kunne hjulpet meg på riktig retning. Ser på det som noe som kan få meg til å innse noe som jeg ikke har gjort før, slik at jeg kan jobbe med problemene mine. Går til psykolog og har gjort det i alle år. Selvfølgelig er det bra, men føler ikke at jeg har kommet meg så langt selv om det er greit å ha noen å snakke med..

Sitat av travaxa Vis innlegg
Gode rad for noen som ikke er intressert i psykedelika!
Du nok legge til deuskomplex bak "schizofren og rusmisbruker".


OnT;

Hvilket stoff tenker du begynne med?

For akkurat sosial angst, tenker jeg att MDMA med vennen din hade nok vart greit, selv om MDMA ikke er en 'klassisk' psykedelika i samme grad som f.eks. LSD.
Kanskje en bytur med h*n.
Det er litt lettere att interagere med andre på MDMA, og man kan ogsa ga litt pa dypet med seg selv.

Eller er LSD fint att ta alene. Husk bare att begyn med lavdose, ha ikke noe planerat. Kjop kanskje en brett Valium eller Xanax sann att du har som sikkerhet; du trenger ikke bruke det, men bare tanken pa att du har det kan ta deg ur en badtrip.

Og, trening er helt suverant. Se over kosten din og.
Vis hele sitatet...
Jeg leste litt om mdma før og sosial angst og har hørt at for noen så har det vert mye hjelp i. Det eneste problemet jeg har er at jeg går på antidepressiver som ikke er lurt å blande med mdma :S Håper på å få slutte på de snart, men må snakke med legen først.
Sist endret av Luzid; 4. april 2017 kl. 17:29. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Sitat av Luzid Vis innlegg
Har tenkt på lsd, men har hørt at med det er det lettere å få en bad trip?
Vis hele sitatet...

Med LSD er det mye lettere å styre trippen i riktig retning, føler du at noe begynner å bli ukomfortabelt kan noe så enkelt som å skifte musikk sende deg tilbake.
Dette er noe vanskligere med sopp (i mine øyne) da jeg føler sopp er dypere en hva LSD er.
Anonym bruker
"Flygende Jinn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jeg ser du skriver du har begynt på antidepressiver, dersom du ikke merker noen effekt kan det lønne seg å prøve andre typer. Brintellix var en stor forandring fra andre antidepressiva for meg, de er svindyre og man skal ha prøvd endel annet før man får prøve dette. Men anbefaler det sterkt, ikke gå og vent på noen forandring, den største jobben må man gjøre selv.

Ikke tenk tilbake på hvor kjipt livet har vært, prøv å tenk fremover hvordan du vil det skal være. Sakte men sikkert vil ting falle på plass. Jeg brukte forøvrig LSD, flein og magic truffles mens jeg var i behandling og så på dette med ekstreme forhåpninger. Jeg fikk ingenting igjen på lang sikt. Men tok forøvrig ingen skade heller.
Med tanke på at du ikke har så mye erfaring med psykoaktive substanser vil jeg legge korta mine på MDMA i din sak.
Jeg personlig har også vært i hølet du er i nå, molly hjalp meg ut.

Dog har ikke jeg troa på at du blir kurert av å bare ta mdma, men det er et vanvittig godt verktøy som kan hjelpe deg godt. Hvis du bruker det riktig. Har du en god venn du kan prate med mens du tar det? Det handler om å utforske seg selv litt når man tar det, finne livsgleden!
MDMA kan være livsfarlig blandet med SSRI, skjønner ikke at folk anbefaler dette da man bør seponere i flere måneder før man tar MDMA.
Om du går på SSRI er det faktisk meningsløst for deg å ta MDMA. Ta heller MDMA den dagen du har vært fri for SSRI et par mnd, slik som FDFG sier.
Sitat av travaxa Vis innlegg
Gode rad for noen som ikke er intressert i psykedelika!
Du nok legge til deuskomplex bak "schizofren og rusmisbruker".
Vis hele sitatet...
Det ga lite mening. Det er gode råd hvorvidt du bruker psykedelika eller ikke.

Psykedelika er ikke et vidundermiddel som fjerner diagnoser. Det kan gi deg innsikt og forståelse -- og det kan føre til aksept, som helbreder.

Jeg ga råd som forskning viser er effektive verktøy, som TS trenger for å bli kvitt sitt problem. TS trenger ikke et hjelpemiddel som kan forverre en ung hjerne i vekst.

Visse psykedelika skulle vært lov å bruke i behandling, men aldri for sosial angst. For det har vi samtaleterapi, kognitiv adferdsbehandling, neurolinguistisk programmering og selvhypnose til.

Sosial angst er en jævlig enkel diagnose å behandle. Det betyr at man blir kvitt den plagsomme angsten i så og si alle tilfeller. Resterende angst er naturlig og noe alle lever med. Det er latterlig å foreslå psykedelika!

Hvis du virkelig ønsker en endring, foreslår jeg at du trapper opp på antall psykologtimer. Samtidig som du snakker med psykologen om andre metoder.. Har du gått der i flere år uten forandring, er det på tide at du gjør en forandring. Få i gang et tverrfaglig team med ny psykolog, psykiater og fysioterapaut. Trapp ned på SSRI og begynn å tren.

Forandring trenger egeninnsats. Uten det kommer du ikke langt hverken med eller uten psykedelika.
Sist endret av eublem; 5. april 2017 kl. 00:24. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Studer Alan Watts filosofi
Sitat av Luzid Vis innlegg
Jeg leste litt om mdma før og sosial angst og har hørt at for noen så har det vert mye hjelp i. Det eneste problemet jeg har er at jeg går på antidepressiver som ikke er lurt å blande med mdma :S Håper på å få slutte på de snart, men må snakke med legen først.
Vis hele sitatet...
Oja, maste ha misset det, sorry!
MD og SSRI er darlig kombo ja.

Beroende på vilken SSRI du er pa kan den interagera darlig med LSD.
Serotogent syndrom og andre ekkle ting.

Lest pa for du tygger i deg noe!
▼ ... over en uke senere ... ▼
Luzid's Avatar
Trådstarter
10 0
Sitat av eublem Vis innlegg
Det ga lite mening. Det er gode råd hvorvidt du bruker psykedelika eller ikke.

Psykedelika er ikke et vidundermiddel som fjerner diagnoser. Det kan gi deg innsikt og forståelse -- og det kan føre til aksept, som helbreder.

Jeg ga råd som forskning viser er effektive verktøy, som TS trenger for å bli kvitt sitt problem. TS trenger ikke et hjelpemiddel som kan forverre en ung hjerne i vekst.

Visse psykedelika skulle vært lov å bruke i behandling, men aldri for sosial angst. For det har vi samtaleterapi, kognitiv adferdsbehandling, neurolinguistisk programmering og selvhypnose til.

Sosial angst er en jævlig enkel diagnose å behandle. Det betyr at man blir kvitt den plagsomme angsten i så og si alle tilfeller. Resterende angst er naturlig og noe alle lever med. Det er latterlig å foreslå psykedelika!

Hvis du virkelig ønsker en endring, foreslår jeg at du trapper opp på antall psykologtimer. Samtidig som du snakker med psykologen om andre metoder.. Har du gått der i flere år uten forandring, er det på tide at du gjør en forandring. Få i gang et tverrfaglig team med ny psykolog, psykiater og fysioterapaut. Trapp ned på SSRI og begynn å tren.

Forandring trenger egeninnsats. Uten det kommer du ikke langt hverken med eller uten psykedelika.
Vis hele sitatet...
Hmmm hvor har du hørt at det er enkelt å behandle sosial angst? ikke at du har feil. Bare lurer på hvorfor du sier det? Jeg har slitt med det siden jeg var 8 år. Har vert hos mange forskjellige psykologer. Og nå går jeg hver eneste uke. Jeg har også prøvd alt jeg kan å ha samtaler med folk, sommer jobb, presentasjoner og bare gå mot angsten min konstant men jeg må nesten si at jeg synes ikke jeg har blitt så mye bedre :/ Alle psykologene og alle jeg har gått til for hjelp har sagt at jeg må fortsette å gjøre disse tingene.... kanskje det hjelper for noen som har sosial angst men alle er jo forskjellig. Jeg prøver fortsatt å lete etter den rette metoden for meg å bli kvitt sosial angst. Jeg tror også kanskje at der er annerledes med de som er født med sosial angst og de som får det senere i livet. Sånn som meg. Jeg fikk det da noe veldig vondt skjedde i livet mitt.

Og med psykedelika så vil jeg bare bruke de til å hjelpe meg å vite hvorfor jeg sliter med angst. Hva gikk gale? Tror ikke at det skal kurere meg

Sitat av travaxa Vis innlegg
Oja, maste ha misset det, sorry!
MD og SSRI er darlig kombo ja.

Beroende på vilken SSRI du er pa kan den interagera darlig med LSD.
Serotogent syndrom og andre ekkle ting.

Lest pa for du tygger i deg noe!
Vis hele sitatet...
Jepp hehe, jeg leser meg nøye igjennom noe før jeg gjør noe sånt.
Sist endret av Luzid; 18. april 2017 kl. 17:49. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Anonym bruker
"Sint Ravn"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Vent til du blir litt eldre. Det at du sliter med sosial angst kommer ikke til å bli bedre fordi du tar LSD selvom du har lest det et eller annet sted på nettet. Har selv slitt med det, og kan garantere deg at rusen bare gjorde det verre. Psykedelika er ikke noe guru. Psykedelika inneholder ikke mystisk kunnskap som bare vil gi deg svaret på hvorfor ting er som det er. Du vil kanskje tro det, men det er en virkning av psykedelika, du tror det helt til du er blind for all annen allmenn kunnskap som du skulle kunne før du er ferdigutviklet nok til å begynne å eksperimentere.

Ikke selvmedisiner deg selv. Psykologene dine vet hva de snakker om. Og frankly tror jeg bare du enda er litt ung.
slitt selv med forskjellige problemer, ensomhet, problemer med å utrykke megselv, også videre.. nå skal ikke jeg oppfordre deg/dere til å ta psykedeliske stoffer, men etter min opplevelse med ritalin så opplevde jeg at alt ble mye lettere, jeg hadde ikke samme tankene. jeg sa ting jeg ellers ikke hadde sagt, gjorde ting som fikk meg til å bli mer omgjengelig med venner. spørsmålet ditt om du burde gjøre det med en venn kan jeg også si deg min mening på.. hvis du virkelig kan stole på han så er det fullt kjør, men det jeg opplevde var at bestevennen min ditcha meg, sa ifra til foreldrene hans, så sa de det til svina. men det er selvfølgelig en del av risken. så personelig anbefaler jeg deg å gjøre det alene sålenge du har en liten anelse på hva du gjør. (fikk heldigvis ikke straff da)
Hvorfor kan vi ikke bare si "nei" til en 19-åring, og så ferdig?
Kan det ikke være mulig den sosiale angsten har utviklet seg til en AvPD?

Sosial angst er noe som kan være lettere behandle enn en AvPD.
Sist endret av ImnotEmo.; 21. april 2017 kl. 20:52.