Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  1 2269
Heisann!

Har gått til anskaffelse av Ritalin for å hjelpe meg å komme igjennom en del kjedelig arbeid som må gjøres. Tok 10mg ca kl 11.30 sammen med litt frokost. Merket ikke noe særlig etter en times tid, så tok 10mg til nå nettopp.

Kan jeg forvente å "kjenne" effekten godt? Noen tips generelt til hvordan jeg bør legge opp dagen og noe jeg burde tenke på mtp. mat, søvn, røyking i kveld (Det er jo 420 tross alt) ?

For uten sammenligning, så har jeg prøvd modafinil tidligere, og da merket jeg ikke noen annen effekt enn at trøttheten min forsvant, er det noe av det samme man kan forvente her?

Takk for svar, og happy 420 alle freaks!
Hei, jeg har prøvd ritalin flere ganger. For at jeg skulle kjenne noe spesiell effekt så tok jeg doser opp til 120mg, dette var jo ikke for å få meg fokusert eller få meg til å konsentrere meg om noe. Det var jo selvfølgelig til å få meg ruset, men jeg merket at mindre doser på 20-40mg hadde jeg lite/ingen påvirkning av.