Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  1 2433
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
Kappa
jan. 2013
Hei!

Tenkte å kjøpe metalldetektor til sommeren, virker artig.

Har en del spørsmål tho:

- Hvilken kjøper man? Komplett har en nybegynner til 3000 og en 'profesjonell' til 6600, hva er forskjellen på de? er det like greit å gå for en mer pro utgave?

- Hvor vanskelig er det å få tillatelse fra grunneier?

- Blir folk grinete om jeg går på strand "etter stengetid"?

- Hvor finner jeg interessante plasser (kart over Trondheim i dette tilfellet, under verdenskrig osv)

Andre protips mottas med takk
crazyFox's Avatar
aug. 2011
202  90
Den til 6600kr er meget bra. De fleste søkerne er bra,bortsett fra de billige. Her kan du lese litt om de forskjellige;http://metallsokeromtaler.com/.

De fleste grunneiere er hyggelige og gir deg ja når du spørr om tillatelse til å søke på deres grunn,men det fins grinebitere her som ellers i samfunnet.Men igjen,de fleste er hyggelige så lenge du er høflig tilbake.Her kan du også få masse tips om historien til plassen.

Å gå på strand etter at de fleste har dratt hjem burde ikke by på problemer.Vær obs på skarpe gjenstander når du graver,bruk hansker,alltid hansker!

Tips får du ved å lese historie,biblioteket har det meste av lokalhistorie for din plass.Du kan jo også kjøpe brukte lokalhistoriske bøker selv,på Finn,QXL og div antikvariat.Snakk også med eldre mennesker hvis du har mulighet til det.

Lykke til med en super hobby!
Registrer deg for å skrive svar
Moderer