Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 609
Hei!

Jeg er på jakt etter en ny pc og jeg lurte på om dere hadde noen forslag. Helst under 9000 kr, og jeg skal hovedsakelig bruke pcen til studier, litt redigering av videoer og senere Adobe cs5 pakken. Pcen må ha cd-rom, og jeg ønsker ikke Mac. Jeg har egentlig forelsket meg litt i Samsung pcene, men tar gjerne imot andre forslag.

Har noen testet en av disse:
- http://www.spaceworld.no/display.asp...8&prodid=49692
- http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=763552
Hei jeg har testet begge faktisk. Spaceworld sin der kan kanskje virke litt treig, men så har den ikke en svært god prosessor heller. Jeg ville heller gått for den på Komplett, den er verdt det den koster ekstra. Du ville trenge det lille ekstra for videoredigeringen du vil gjør.
Hvis du liker Samsung, vil du elske denne. Liten og lett, skjermoppløsningen er ikke ille! Tror det er bakgrunnsbelyst-tastatur. Fin prosessor og et skjermkort som takler de enkleste spill.
Sist endret av Chario0z; 28. januar 2013 kl. 13:54.
Trådstarter
6 0
Takk for tilbake meldinger!