Over årene kan jeg da si at "mekke-stilen" min har forandra seg fordi jeg har plukket opp små "triks" hos eldre og mer erfarne røykere enn meg selv. Har møtt mange og lært mye forskjellig og masse av det jeg har lært hos noen er feil hos andre. Disse triksene kan være alt fra å:
Toaste siggen og IKKE toaste siggen, varme under mekkebladet(for å ikke å brenne hasjen slik at den mister potens) at man skal varme hasjen for å få den mest mulig blanda i siggen slik at den brenner gjevnere i pipa og alt kommer i trekket, riste på bladet for å få alle kickere til å samle seg nederst på blekka eller varme hele jævla mekke for så gni det gjevnere ut osv.
Jeg mekker slik:
1. Varmer siggen slik at den blir tørr og lett å få ut.
2. Plukker ut største tobakksbladene
3. tar ca. 0,4g til 0,3g hasj pr. sigg avhengig av kvalitet.
4. varmer forsiktig med flamme litt over hasjklumpen og gnir -forsiktig- inn i tobakken slik at det ikke blir så støvete, da brenner den lettere i lumet.
5. rister på bladet for å sjekke etter store kickere og varmer disse for å gjevne mekket litt mer ut, men er påpasselig at det ikke blir så altfor fint. Hater støv-mekk..
6. Smoketime!
Hvordan tilbereder du hasjen din?
Hva mener du er den beste metoden å mekke på slik at man får utnytta hasjen mest mulig?
Toaste siggen og IKKE toaste siggen, varme under mekkebladet(for å ikke å brenne hasjen slik at den mister potens) at man skal varme hasjen for å få den mest mulig blanda i siggen slik at den brenner gjevnere i pipa og alt kommer i trekket, riste på bladet for å få alle kickere til å samle seg nederst på blekka eller varme hele jævla mekke for så gni det gjevnere ut osv.
Jeg mekker slik:
1. Varmer siggen slik at den blir tørr og lett å få ut.
2. Plukker ut største tobakksbladene
3. tar ca. 0,4g til 0,3g hasj pr. sigg avhengig av kvalitet.
4. varmer forsiktig med flamme litt over hasjklumpen og gnir -forsiktig- inn i tobakken slik at det ikke blir så støvete, da brenner den lettere i lumet.
5. rister på bladet for å sjekke etter store kickere og varmer disse for å gjevne mekket litt mer ut, men er påpasselig at det ikke blir så altfor fint. Hater støv-mekk..
6. Smoketime!
Hvordan tilbereder du hasjen din?
Hva mener du er den beste metoden å mekke på slik at man får utnytta hasjen mest mulig?