Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  6 1378
Hei,

Er det mulig på noen som helst slags måte å få hentet ut/tatt ut penger fra konto som politiet har sperret? Noen som har noen erfaringer eller tips rundt dette?

Mvh
Kickers
Er det foretatt en arrest i din konto kan du påklage arresten.
Det har skjedd at arrest i konto har blitt hevet men det er ikke vanlig.
Ta kontakt med de som hadde det opprinnelige kravet eller kontakt namsmann direkte får å få innsyn i hvem som har begjært arrest i din konto. Vet ikke om du kan klage direkte til begjærer i første instans eller om du må gå direkte til tingretten - men dette vet jo namsmannen.
Er det du som skal ta ut penger fra en annen sin konto eller omvendt?
Trådstarter
2 0
Sitat av Frityrgryta Vis innlegg
Er det du som skal ta ut penger fra en annen sin konto eller omvendt?
Vis hele sitatet...
Er jeg selv som skulle tatt ut penger fra min egen konto,som politiet har sperret enn så lenge. Er dette noe som i det hele tatt lar seg gjøre? Eller er eneste mulighet å vente til politiet hever sperringen?
Se hva jeg skrev over. En arrest i konto er noe banken er pålagt å utføre.
Pengene på konto er dermed låst fast og det er ingen måte å få dem ut på.

Du kan sjekke med banken og be om kopi av begjæringen om arrest i konto, også kan du sjekke om beløpet som står på de papirene er mindre enn saldo på konto. Dersom saldo overstiger kravet så har du rett på å få ut overskytende. Om det ikke gjør det er pengene fast og du må bestride arresten helst via advokat slik at saksgangen blir korrekt.

Det er altspå ingen måte å klare å lure/trikse løs pengene på. Den eneste måten du kan få løs pengene er å påklage arresten i din konto.
Sist endret av random67489; 2. mai 2012 kl. 18:27.
I hvilke tilfeller kan politiet ta arrest i en bankkonto? Og på hvilket grunnlag kan de eventuelt fastsette et beløp?
Det er mange grunner, alt fra konkurs, skyldig skatt, ubetalte regninger til lånekassen, unnlatt å betale inn moms, rettskraftig dom i skyldforretning og den listen er nok mye lengre.

Beløpet gjennspeiler jo det du skylder + evt. påløpte renter, gebyrer etc.

Har hørt om flere saker der saksbehandlere i banken ikke har god nok kunnskap om slikt og setter sperre på alt som er på konto selv om beløpet på konto er større enn kravet - da kan kontoinnehaver kreve banken å frigi overskytende og det går normalt veldig enkelt. Bortsett fra slike ting så får du IKKE ut penger fra en konto der det er foretatt arrest.