Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Det hadde gjort oss veldig glade om du hadde vurdert å slå på annonsevisning for freak.no =).
Fjern denne boksen med ABP compatible filter: freak.no###nagmsg
Gå til maryjanes.no
Registrer deg for å skrive svar
  50 4293
Trådverktøy
Verilon
 
feb. 2010
534  207
Min første tanke i forhold til svaret AP gir er å stille et oppfølgingsspørsmål om hvordan de stiller seg til avkriminalisering, iallefall i første runde.
Bøtelegging må vel være grundig nok bevist at ikke virker forbyggende eller rehabiliterende mot en avhengighetslidelse.

Sannsynligvis blir vi ikke kvitt AP fra regjering med det første, selv om det kan se ut til at de mister noen mandater i september 2013..

Minner også på om at det går ann å stemme på enkeltpersoner fra andre partier enn partiet du gir din stemme til.
På Norcan sitt forum vet jeg det er en tråd gående om cannabisliberale politikere, men den siden er sperret på nettet til min arbeidsgiver, så jeg kan ikke finne den frem for dere.
Bombasa
Standard medlem
Bombasa's Avatar
 
okt. 2007
Sitat av Paratus Vis innlegg
Må bare spørre: Dere som bruker cannabis/marihuana, er dere villige til å stemme på et parti, kun pga. de vil legalisere?
Hørte fra en kar her inne at den viktigste politiske agendaen i Norge dette tiåret måtte jo klart være å legalisere. Stryk gamlehjem eller bedre veier. Legalisering var viktigst av dem alle.

Så ja, jeg tror flesteparten her inne lett hadde stemt på det partiet som står for legalisering..
hemmeligegreier
 
mai 2010
Sitat av Don Veto Vis innlegg
"Ikke aktuelt å åpne for en debatt.." Tragisk.
Mer åpenhet og mer demokrati, vet du
Ingens gate
Pålogget
 
nov. 2010
157  127
Sitat av FellowMellow Vis innlegg
For meg høres det ut som DLF er for FULL legalisering av alle narkotiske stoffer, har ikke lest noe om det, eller er det faktisk sant?
Det er sant. DLF mener du skal kunne få heroin i godteposen på Europris. Hvorvidt det er en god ting har jeg ikke tatt stilling til.

(DLF er et parti som står for klassisk liberalisme, og de har et syn som på mange områder viker sterkt fra hvordan de andre norske partiene ser ting. Se http://dlf.info/ hvis du vil vite mer. Det kan også nevnes at partiprogrammet bygger på objektivismen, en fantisiverden skapt av Ayn Rand.)
Novice
Bedlamite
Novice's Avatar
 
mars 2012
623  260
Så er kanskje ikke DLF perfekte, men hvor ille kan det gå på 4 år :/

Men tror ikke de vil at man skal få det kjempe lett, men hvis man går til en lege og sier no som: Hvis ikke du gir meg noe jeg kan ruse meg på så stikker jeg nesa i bensin lokket og/eller drar til en skummel fyr og kjøper det han har liggende!

Da mener de heller at legen får prøve å lære han litt om narkotiske stoffer og finne ut hva han trenger/ønsker, på den måten har rusbrukere og misbrukere større muligheter for å gjøre det de kommer til å gjøre uansett uten å skade seg selv eller andre, og hvis man må til en lege, isteden for en dealer eller en coffeshop, tror jeg man møter ett litt større miljø som ønsker deg clean og sunn :/..
Ingens gate
Pålogget
 
nov. 2010
157  127
Fra DLFs partiprogram:
3.2 Narkotika

Et klart eksempel på ulover er de lovene som forbyr salg og bruk av narkotika. Bruk av narkotika består ikke av initiering av tvang mot andre mennesker, og skal derfor være tillatt. Dagens lovforbud mot narkotika har på ingen måte forhindret at mange mennesker likevel bruker narkotika, samtidig har forbudet ført til en økning i reell kriminalitet: de som ønsker å bruke narkotika må ofte begå reell kriminalitet for å finansiere sitt narkoforbruk; narkotikaforbudet medfører jo at prisene på narkotika er svært høye. Vårt primære syn er dog at voksne mennesker har rett til selv å bestemme hvilke rusmidler de vil bruke. DLF går derfor inn for en dekriminalisering av all narkotikavirksomhet.
De mener som sagt at du skal kunne legge heroin i godteposen på Europris. Selv om jeg gjerne ønsker at man skulle hatt den muligheten, så er jeg usikker på om konsekvensene sammenlignet med et mer regulert salg ville vært av de gode.
hemmeligegreier
 
mai 2010
DLF tenker ikke så mye på konsekvenser, men lever i en drømmeverden som blant annet er basert på å forkaste fakta og vitenskap.
Skurkefjes
 
nov. 2011
13  3
Jeg leste (finner ikke intervjuet, sorry) i et intervju med tolldirektør Bjørn Røse at legale rusmidler og legemidler tar livet av 7,5 millioner hvert år, men narkotika tar livet av 200 000. Dette er ifølge ham det beste argumentet mot legalisering.

En ting vi vet, er at hvis noen dør med narkotika i blodet, så blir det klassifisert som et narkodødsfall, også i tilfeller der avdøde har høy konsentrasjon i blodet. Det vil derfor være en god del overlapping mellom de to gruppene.

Jeg vil tro, uten at jeg kan vite det sikkert så klart, at det skal en god del mer kokain til for å daue av det hvis du tar det alene, i forhold til hvis du f.eks drikker alkolhol ved siden av, som mange foretrekker

En ting vi ikke kan vite utifra Røses tall, er hvorvidt 200 000 "narko-døde" også omfatter de som dør av vold relatert til narkotikahandel....

Har er et innlegg fra den samme Røse i Aftenposten for noen år siden, dette er ikke det intervjuet jeg henviste til, men han navner også dødstallene her.....
sodin
sodin's Avatar
 
des. 2011
112  17
Jo mer narkotika som blir solgt ulovlig i Norge, jo mer penger til kriminelle. Staten tjener ikke en dritt på det. -.-
Paradigm
Wunderkind
 
okt. 2011
756  209
Sitat av sodin Vis innlegg
Jo mer narkotika som blir solgt ulovlig i Norge, jo mer penger til kriminelle. -
Dette sier jo seg selv. Det er ulovlig å selge narkotika->selgerne er kriminelle.
Dodecha
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
nFF Crew
 
nov. 2003
Sitat av hemmeligegreier Vis innlegg
DLF tenker ikke så mye på konsekvenser, men lever i en drømmeverden som blant annet er basert på å forkaste fakta og vitenskap.
Kan du være så snill å henvise til hvorfor du mener dette?
Registrer deg for å skrive svar
Trådverktøy

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Brev til politikerne Nath Samfunn, etikk og politikk 31 20. mars 2012 21:22
Svar fra Dustinhome spilltikk Kjøp av maskinvare 14 28. januar 2012 20:49
Merkverdig svar fra Acer support? shred Annen IT 3 23. mars 2009 17:48
Noen her som har fått svar fra Westerdals? lillemillemeg Diskusjon 3 29. april 2007 17:11