Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 2122
Vil en dose på 1g heroin iv samt 5 dolcontin 100mg være dødelig?
http://www.doktoronline.no/qa/forum/3/qa3779012.html

Blanding med andre tabletter øker faren. 1g heroin er jo veldig mye i et skudd, har du bygd opp en toleranse mot heroin over lengre tid? Tipper dette vil påvirke det litt, men skal ikke ta livet av deg. Uansett, kontakt lege snarest om du er i tvil. Leger har også taushetsplikt vet du, og kommer ikke til å dømme deg.
Renheten i norge varierer fra et par prosent til 60%+, så uten å vite styrken på heroinet ditt er det umulig å svare på. Like avgjørende er det som tissemann spør om, toleransen din.
Umulig å svare på? Med mindre trådstarter har vanvittig høy toleranse, vil han glatt stryke med. 500 mg Dolcontin, eller 375 mg ren morfin er langt over letal dose for voksne uten tilvenning. Hvorvidt 1 g heroin i tillegg er dødelig er da en no-brainer.

Men jeg stusser på hensikten med tråden. Du er da klar over svaret på forhånd, Fedup?
Om du må spørre om dette er dødelig, tviler jeg på at du har erfaring og toleranse til å forstå omfanget av hva disse gjør med kroppen. Du skal ha brukt mye og lenge, for å opparbeide deg toleranse nok til å seriøst sette dette. Selv om H kanskje ikke holder beste kvalitet.