Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 892
jeg lurer på om Qpad CT, TG11 Limited Edition er bre (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=640865) har tengt til å kjøpe den.
hvor stor er den?
Sitat av Ubersaga Vis innlegg
jeg lurer på om Qpad CT, TG11 Limited Edition er bre (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=640865) har tengt til å kjøpe den.
hvor stor er den?
Vis hele sitatet...
Jeg har en QPAD 'Fire and Ice' fra TG 09 og den bruker jeg enda. Utrolig god å bruke, og er ganske svær. Vet ikke helt om de er like, men ville tro det ikke er mye forskjell på dem.
Sist endret av Fusjon; 30. oktober 2011 kl. 16:54.
synd komplett krever 150 totalt for frakt osv, kunne tenkt meg ny musematte da min nåværende er utslitt og den der var ganske rå
Trådstarter
17 0
takk for hjelpen
Ja, denne musematta er knall god! Veldig god overflate og myk. Du kan ha den over skarpe/ujevne kanter for å få en bedre spilleopplevelse. Har TG09, 10 og 11 musematten og er storfornøyd med at jeg kjøpte de.
+ Den er stor, så du trenger ikke å bekjymre deg over at musa plutselig går av musematta.
Sist endret av xcitu; 30. oktober 2011 kl. 17:13.