Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  1 1373
Hei

Fant en link idag da jeg googlet watch replica.

http://www.watch-replica.net

Hva tror folk ? Liker klokker, og fine ting generelt, og har lenge siklet etter en klokke fra et seriøst godt merke som Breitling, TAG Heuer eller Omega. For en ekte klokke av nevnte merker må jeg ut med 15-35 000 kroner, noe jeg ikke kan forsvare ennå. Når jeg blir eldre, etablert og i fast jobb kommer jeg til å eie en ekte klokke i denne prisklassen, m.a. fordi dette er noe jeg bryr meg om.
Tenkte derfor å kjøpe en klokke nå til $200 for å "venne meg til å ha den på hånda" :P

Hva tror folket ? Får jeg et produkt som er like godt som de sier ?
Er det en visa-skam ?

prøvde å google siden, men fant merkelig nok ingenting. googlet linken +"forum", uten treff. Synest det er rart at en så åpenbart fantastisk side ikke har blitt nevnt noe sted O.o

http://www.complaintsboard.com/compl...t-c143959.html

:/
Sjekk dette forumet for å finne seriøse forhandlere som selger de beste replikaene. Jeg kjøpte en Omega Planet Ocean for et år siden som så ekstremt bra ut i starten, men som mista "glansen" i glasset etter en måned. Etter en stund datt tidsskruen også av, og dette var ei klokke som kosta rundt tusenlappen.