Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  19 1011
original reprint
xaff's Avatar
Her en liten historie:

Xaff driver å kutter ut røyken. Xaff har vært våken i tretti timer. Xaff tar seg en stor og god kule med General for å ikke gå på veggene. Xaff er også sulten. Xaff går opp til Prix, plukker med seg en loff, en iskaffe og en halvliter cola. Xaff stiller seg i kø. Og venter. Når det endelig blir hans tur, nøyer ikke den overvektige damen bak kassen seg med å utveksle varer mot penger. Neida.
Damen bak kassen, som er i de sene tretti-åra, må også komme med ARTIGE kommentarer. "Du må slutte å snuse, du er for ung! Det er ikke sunt!".

1. Du kjenner meg ikke.
2. Jeg vil ikke snakke med deg. Jeg vil gi deg penger mot varer.
3. Hva gir deg rett til å fortelle meg hva jeg skal gjøre?

Hva er det med alle disse moraliserende jævlene som ikke kan la folk som røyker/snuser/tar seg en pils i helga være i fred? Hva gir de rett til å si hva vi skal og ikke skal gjøre? Hvorfor er de "bedre" enn oss? Fordi de ikke nyter de samme gledene som oss?

Jeg skulle virkelig ønske at slike folk kunne se til helvete å slutte å plage meg.
Xaff bare syter og klager

Men seriøst; jeg er enig. Dem kunne passe sine egne saker. De vil vel bare ditt eget beste, men som sagt; dem behøver ikke bry seg.
Tenk vis dem kom slikt når en kjøpte kondom f.eks? vært lite flaut det.. :P

Butikk-kjerringer skal bare være nikkedukke og betalingsmaskin! Dvs holde kjæft (kanskje spørre etter pose da)
hmm...må si meg enig her...
Ingenting er mer stressende enn moraliserende vesener som sier at hasj er farlig og at jeg ikke må gjøre det.
Også samme maset på røyken og snusen i tillegg.

Det er vårt liv ja, hvis vi vil snuse, røyke hasj å ta dop synes jeg vi burde få lov til å gjøre det uten å måtte høre på klager fra alsens teite personer.

Skjønner godt at du er lei Xaff
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
Crew
The Pagan Ethic: "If it harms none, do what thou wilt."

Syns dette egentlig er en finfin regel jeg. Tar ikke du eller andre skade av at du gjør hva du vil her i livet for å føle deg vel, så kan det være din sak. Hva som går under "tar skade" er vel et annet spm, men skadene må vel måles opp med hva en får ut av det man driver med.

For å si det kort og greit, jeg er enig.
Neste gang, legg deg før du går på butikken, så er du kanskje ikke overtrøtt når du skal handle
hihi, liker selv ikke når butikkdamene skal prøve å føre en samtale med meg.. de blir betalt for å selge, ikke plage kundene
Om ARaPaCaNa Dhih
Apraksin's Avatar
ve de selvrettferdige, for de skal brenne!!


(kassadama altså)
Skjønner faktisk at folk som er glad i deg ber deg slutte med slikt jeg (min meing) foretrekker å kalle tull, men når vilt fremmede gjør det skal de snakkes *stygt* til.
TilSkrekkogGru
Schizoma's Avatar
Sytete drittunger!
Schizoma: saklig?
Opprinnelig postet av Tias
The Pagan Ethic: "If it harms none, do what thou wilt."

Syns dette egentlig er en finfin regel jeg.
Vis hele sitatet...
Det skader deg Kommer du på sykehus med kreft for å ha røyka, og må ta cellegift, koster det skattebetalerene mange penger. Det skadder oss alle. Derfor blir jeg så irritert på folk som sier at "man velger jo selv, og det skader jo ingen... hvorfor skal man ha så høye avgifter på det".
Jeg gidder ikke å punge ut for at nikotinslaver skal få fortsette å røyke.
Better than thou.
Uhm, de som røyker koster i gjennomsnitt samfunnet mindre per person enn de som ikke røyker. Så vet du det også.
Pesta kommer
Zpeef's Avatar
Vi betaler avgifter på røyken, og dør før vi blir gamle og må bli passet på.
Hater når butikkdamer skal bry seg! De har ingenting med hva folk kjøper. Hadde sjefen fått vite det hadde hun sikkert fått hørt det! Slikt er trakassering etter min mening, uansett hva varen måtte være.

Var visst ei slik ei på Narvesen i bergen en plass også... hun dreiv og snudde alle pornobladene, og så stygt på alle som kjøpte/tittet på dem...
Eneste grunnen til at butikkdamer skal snakke til deg er hvis de er unge og deilige! Hvis ikke skal de bare smile og holde kjeft, samt ta imot penger.
Opprinnelig postet av Tias
The Pagan Ethic: "If it harms none, do what thou wilt."

Syns dette egentlig er en finfin regel jeg. Tar ikke du eller andre skade av at du gjør hva du vil her i livet for å føle deg vel, så kan det være din sak.
Vis hele sitatet...
Fin regel,men den kom jo ut galt.Det skader jo Xaff.
Men hvis det skader ingen andre enn deg selv så burde jo du kunne gjøre det uten å få høre tåpelige kommentare som du har hørt tusen ganger før.
xaff trenger søvn...

men... vel, jeg har litt synspunkter på dette... som noen av dere sikkert har fått med dere, så arrangerer jeg litt parties i osloområdet, og der er det ganske mange som liker å dytte i seg diverse "alternative" rusmidler. For min del er dette egentlig helt greit. Det er deres eget valg, og så lenge de ikke skader noen andre, så syns jeg de skal få lov til det. Men - det kan lett skje at de skader andre uten selv å ville det, uten å mene det, uten å tenke over det i det hele tatt. Ta for eksempel et par av de siste relativt kommerse partyene - MoS natt til 17.mai, og sommerparade kickoff nå nettopp(hadde ikke noe med de å gjøre som arrangør nei, men gjennom sommerparaden, siden jeg er vara i styret der). Hva skjer? Jo, en hel haug med postfjortisser OD'er på GHB. Jammen det burde jo være greit - det er jo deres eget valg, og de skader jo ingen andre?? Vel, saken er den, at selv om de ikke skader noen andre fysisk, så skader de hele scenen, siden det garantert blir masse negativ presseomtale, og dermed blir det mye vanskeligere å arrangere store parties seinere.

Moralen? Vel, noe sånt som dette: Selv om du ikke tror at noe har noen betydning for andre enn deg, så er det en stor sannsynlighet for at det har det. Så gjør hva du vil, men samme hva det er, så vær forsiktig, og tenk gjennom hvilke valg du gjør.
Sist endret av atomet; 27. juni 2003 kl. 22:23.
original reprint
xaff's Avatar
Trådstarter
Opprinnelig postet av AppendiX
Skjønner faktisk at folk som er glad i deg ber deg slutte med slikt jeg (min meing) foretrekker å kalle tull, men når vilt fremmede gjør det skal de snakkes *stygt* til.
Vis hele sitatet...
Akkurat det jeg mener. Det er en viss forskjell på f. eks. morra mi og et kvinnfolk som sitter og ser ned på alle fra sin høye stol bak kassen på Prix.

Når folk som mor sier det er det greit nok, de tar for det meste hintet om at jeg har ingen planer om å slutte.
er egentlig bare to ting å gjøre med det...

1. overse henne... gi henne pengene og tasse ut av butikken

eller

2. slenge noe skikkelig jævlig tilbake til henne på en rolig måte, slik at hu blir målløs, slippe pengene på bakken og overhør henne på vei ut.

2'ern er jævlig fet hvis du klarer den fint