Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 1793
Ikke helt sikker hvor denne posten hører hjemme,

Uansett..

Jeg hører mye snakk om hvor forferdelig det er med symbol som bl.a. Fascismo hengende i States House of Representatives i statene; men hva med Norge?

Vi finner jo samme Fascismo symbol på Norges Politi:


http://www.tu.no/multimedia/archive/00029/Politi_emblem0604220_29900d.jpg


Betyr dette er Norge er fascistisk?



Hva er fascismo?

http://lsmessina.files.wordpress.com/2008/06/fascismo_e_liberta.jpg
Fascismo kommer vel av alle pinnene som er buntet sammen - staten er sterkere enn enkeltpersonene den utgjør til sammen, mens øksen er en maktgreie. Ser ikke helt hvordan dette gjør norge til fascistisk?
Noe av det samme jeg tenkte - lagarbeid.
Mye snakk ? ...Om nettopp dette ?
Hvilket symbol er det du mener ? Det nederste er symbolet til Movimento Fascismo e Libertà. Et fascistisk nasjonalt parti i Italia. Henger det i States House of Representatives ?
Hva man hører mye snakk om avhenger jo i stor grad av hvilke medier man velger å fokusere på. Mainstream media er 90% søppel, ingen tvil om det, men det er tilsvarende mengder søppel i alternative medier også.

Konspirasjonsteoretikere griper etter halmstrå hvor enn de finner det. Hvis man faktisk setter seg litt inn i dette symbolets historikk så ser man fort at det ikke er noen som helst sammenheng mellom Italias fascisme og måten symbolet (fasces) blir brukt på av blant annet norske og amerikanske myndigheter.

Dette kan godt sammenlignes med måten nazistene misbruke swastika på.

http://no.wikipedia.org/wiki/Fasces