Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  7 1364
Jeg har et konkret, grettent og spissformulert forslag til en ny regel på nFF: Hvis du ikke vet hva du snakker om i tråder hvor trådstarter lurer på noe konkret: hold kjeft.*

Regelen skal selvsagt ikke gjelde i diskusjoner og lignende, men når det er folk som har konkrete spørsmål om lover og regler er det altfor mange som poster om ting de tror de vet eller ting de tror de har hørt, og som viser seg å være vrøvl.

(Tråden er forhåndskoordinert med crew)
Kjemperegel i teorien, men ett mareritt for moderatorer i praksis vel? Er det ikke de nye brukerne som gir litt faen som ofte kommer med slike svar. Og de bryr seg vel fint lite om de blir bannet. Nå vet jeg vel ikke helt hvordan bans blir behandlet her men er vel uansett ikke vanskelig å komme utenom.
Sist endret av Omaha; 18. februar 2011 kl. 18:18.
Backer den Men har ikke det egentlig alltid vært en slags uskreven regel da ?
Queen of Blades
Jonta's Avatar
DonorCrew
Søkefunksjonen til Lovdata er kanskje ikke all verden, men da kan man benytte seg av t.d. Google sin, og søke på noe som t.d. "markedsføringsloven". Man kan søke gjennom Lovdata vha. Google ved å skrive noe som "site:http://lovdata.no markedsføringsloven" (uten hermetegn).

Spesielt irriterende er det forresten når folk fortsatt tjomser rundt med synsinger når relevante lover allerede har blitt lenket til.
Heimegut
DonTomaso's Avatar
Trådstarter
Sitat av Omaha Vis innlegg
Kjemperegel i teorien, men ett mareritt for moderatorer i praksis.
Vis hele sitatet...
Joda. Vi kan kalle det en uskreven regel, eller retningslinje.
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Vi praktiserer det til ein viss grad allereie. Folk som presterer å poste grov synsing i tråder får innlegga sletta - spesielt dersom dei innleder det med at dei strengt tatt ikkje har kunnskap, eller siterer kjelder som seier det motsette av det dei påstår.

Ofte er det ekstreme påstander som fell på eiga urimelegheit, om ein er innehaver av 'common sense, which sadly ain't so common'.

Så ser folk slikt, så rapporter, så tar kru ei vurdering av det.
Sist endret av vidarlo; 18. februar 2011 kl. 18:21.
Jeg støtter dette 100%. Folk er nødt til å skjønne at jo oftere man sier noe man ikke er sikker på, jo oftere er man dømt til å ta feil.
Kjempeide. Det er en god måte å øke "signal to noise" ratioen på.