View Single Post
Sitat av Halalgeir
Som lærer forventes det at jeg behandler alle helt likt og til enhver til er rettferdig. Det er rett og slett ikke lett. Av og til gjør jeg feil som alle andre mennesker gjør. Kanskje gir jeg kjeft til en uskyldig person, kanskje spiller trynefaktoren en rolle, men jeg og de aller fleste lærer gjør så godt vi kan.
Vis hele sitatet...
Der ser du hva jeg mener! klart du kan gjøre vel du også, men når du vet alle sidene i en sak, og da dømmer feil med vilje pga trynefaktor eller whatever, da er jo du en urettferdig lærer? F eks i mitt ekspempel, hvem er et problem? Rastløse og ukonsentrere sjeler som ikke lærer noe av tomprat i stedet for undervisning, eller de som slår ned andre og knuser tingene deres? Hvem burde fått hardest tilsnakk der? Vår lærer forsvarte stakar pøbelungen som hadde problemer, mens de som slet faglig pga dårlig undervisning, nei de var problemer. Ser du hvorfor jeg reagerte på henne?

Ja jeg tok opp dette med henne hvorfor han aldri fikk særlig tilsnakk, etter det gikk jeg aldri opp i karakter enda jeg satte meg det som mål og jobbet ekstra? Hun bare bortforklarte at han hadde problemer hjemme og da var det liksom synd på ham?

Det finnes noen flotte lærere der ute, men jeg har ikke møtt mange av de. Det er problemet mitt.