View Single Post
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Ser problem med samtlige bortsett fra 4...:

1. hjernen seriekobler alle cellene i kroppensom skaper en spenning på noen tusen volt overfører spenningen til sjeen som blir varmet opp av strømmen og bøyer seg.
- (det ville kommet en gigantisk gnist fra et eller annet sted på kroppen til denne mannen som man ville lagt merke til, mannen ville nok tatt skade av strømmen som gikk igjennom han, det er også VELDIG usansynlig at noen klarer å seriekoble alle cellene i kroppen).

Elektrisk felt er ekstremt enkle å måle, og eg kan bygge utstyr for å måle det for ein 50-lapp. Kvifor har _INGEN_ komt med handfast bevis på at dette skjer, og kvifor skulle spenning bøye skeia? Då er det låg spenning og stor straum som må til.

2. kroppen produserer elektromagnetiske bølger i form av varmestråling(infrarødt lys) så illusjonisten kunne kanskje fokusert denne strålingen på et pungt på sjeien som ble varmet opp og så bøyde sjeien seg - (sjeien ville blitt j*** varm så jeg tviler på han kunne klart å holdt sjeien uten å få 3.grads forbrenning, det ville krevet sinsykt mye energi fra mannen)

Igjen, ekstremt enkelt å måle. IR-kamera skulle kunne sjekke dette enkelt og greit.

3.han produserte et magnetfelt som støter fra seg den delen av sjeen som ikke blir hold sånn at den bøyer seg.
- (man klarer sansynligvis ikke å magnitisere metallet inne i seg for da måtte du skapt en spole som du sende STOR strøm igjennom for at magnetfeltet skulle blitt kraftig nok til å bøye sjeen)

Igjen, ekstremt enkelt å måle. Magnetfelt kan du måle med et kompass..

4. han bøyer sjeen samtidig som han distraherer publikum og så viser han fram sjeen på en sånn måte at den ikke ser bøyd ut for å så ta å vise sjeen fram på en måte som den ser bøyd ut på.

Ganske enkelt, enkelt å skjule, folk er dumme, og det er billig og krev ingen spesielle egenskaper utover en smule frekkhet.