View Single Post
Nei vent nå litt... skreiv først at det så ut til å fungere fint her, men det var feil! Jeg fikk startet programmet, det koblet seg opp og begynte å spille, så alt så greit ut. Jeg kunne imidlertid ikke trykke på noen av flash-knappene, virker nesten som om venstre museknapp ikke er koblet til noen event e.l.?

Musepekeren endrer seg til en hånd over de forskjellige Flash-knappene, men det skjer altså ingenting når jeg klikker. NB: Oppdaget at jeg KAN trykke med høyre museknapp. Da får jeg opp den vanlige Flash-menyen, hvor jeg kan gjøre noen enkle endringer på settings osv. Nå ser det ut som om selve menyen (høyreklikks-menyen) er en standard windows-meny, mens settings-panelet er noe Flashgreier. Den første av disse to kunne jeg klikke på også med venstre museknapp, mens sistnevnte ikke registrerte noe som helst. Jeg måtte altså avslutte programmet før jeg kunne gjøre noe som helst.

Jeg prøvde å gjenta dette, men denne gangen greidde jeg å klikke på en annen stasjon. Merk at dette var før musikken startet. Kan dette ha noe med trådprogrammering å gjøre? Jeg vet ikke hvordan du har gjort dette, men kanskje det trengs en tråd for å håndtere streamingen e.l., og en for å håndtere museklikk (og videresende disse til Flash, eller hva det er du gjør)?

edit:
Wrong again. Prøvde enda en gang, og nå fikk jeg justert volumet selv etter at musikken hadde startet. Etter at jeg slapp volum-knappen kunne jeg ikke trykke på noe mer. Ser jo litt ut som om et museklikk-event blir låst på et eller annet vis.

Litt små-bugs må man vel alltid regne med, men alt i alt: great job |d13m0b!
Sist endret av Psy_Illusion; 15. januar 2006 kl. 23:54.