View Single Post
Rått og brutalt kopierer jeg IvIoyners tråd om Guild Wars,


WORLD OF WARCRAFT GUILD


Jeg ønsker å starte et wow-guild på realmen Bloodfeather, hvorfor der? jo nå skal du høre:

Realmen er veldig befolket, men det er ingen kø. det er nesten konstant action på BG, lite som skjer mellom 0400-0700 tho men utenom det er det knall. AH er somregel stappet med forskjellig goodies.

Realmen blir "styrt/regjert" av 4 store guilds, disse guildsene nekter nesten blankt å ta inn nye personer - hvis noen slipper inn er det fordi dem har rævslikka seg inn på folk som kjenner de i ledelsen. Og det er generelt ikke så mange. og det er veldig mange gode spillere der ute som ikke får deltatt på noe. Guilds under disse er så fulle av 13-årige "WANT TU GIF ME SILVAR?!? NIID FOR NIGHTBLADE!11".

Jeg er da 60 human warrior, på alliance-siden, hvis folk vil starte på alliance-siden blir det knall da jeg gjerne hjelper folk med quests når dem er lav lvl, har soloet mange gjennom gnomeregan og scarlet monastry allerede hjelper gjerne til med powerleveling.

Planen med dette er at folk når opp til 60 innen så kort tid vi klarer - først da kan vi begynne på det morsomme som er store runs, koselige treff, raids, og så videre. Å bli 60 tar tid, men det er morsomt i fasen opp - syns jeg da (selv om jeg nå har blitt 60)

Jeg vet det sikkert er mange som ikke har character på realmen engang - kanskje ikke noen i det hele? Vel om folk faktisk er interessert, noe jeg tviler litt på så skal jeg gjøre et godt forsøk på å overbevise.

Jeg spiller aktivt, ganske aktivt da jeg er veldig glad i spillet. fengende saker. Guildet skal ha regler som baserer seg på TEAM prinsippet. (together each achieves more).

- Alle deler med hverandre, ikke selging til andre i sitt eget guild, men giving
- Jo mer folk deler og gir til andre i guildet, jo mer vokser guildet og blir sterkere.
- Om man finner noe man virkelig vil dytte på AH for man trenger penger, da tar man det med de andre, så går det nok greit
- Trenger noen hjelp til quests så skal man gjøre det man kan for å hjelpe personen. Det er vanskelig å lage et fint miljø i et guild - men med de folka vi har på nFF som har samme interesser og allerede er integrerte på dette forumet ser jeg ikke at vi ikke skal få det til. De store guildene på denne realmen består mye av krangling og uenighet fordi folk er fra forskjellige nasjoner, kulturer og så videre så det sier seg selv at veldig mange forskjellige meninger kan gjøre at folk der mistrives men holder seg der for de er jo størst.
- Det vil være mer etterhvert om det blir noe av, webside skal opp med domene og alt hvis vi ser nødvendigheten av det.

Det jeg ønsker er å starte et guild på vegne av forumet - da jeg vet at vi har mye gode spillere her. Navnet blir "nFF" eller "Norsk FreakForum". Som sagt er jeg lvl 60 på alliance siden her, og jeg er villig til å hjelpe andre så mye så mulig

Selvfølgelig kan vi ha annen realm og annen faction om folk ønsker det, jeg lufter ideen om denne realmen og den factionen fordi jeg tar meg tid til andre personer i spillet og hjelper selvfølgelig de.

Kom med planer og ideer, jeg er klar til oppstart allerede ikveld fra og med klokken 22:00 om folk har interesse for dette. Jeg har sikkert glemt noe men dette er egentlig for å atter en gang lufte ideen om et WoW-nFF guild som varer og som kan bli noe

Guildnavn: nFF evt Norsk(norwegian?) FreakForum
Faction: Alliance?
Realm: Bloodfeather?
Mål: Bli best, ha det beste guildmiljøet, bruke de mulighetene vi har

Im game, are you?