View Single Post
pedofili/homofili/bestialitet er avvik, akkurat som noen her sier.

kopuleringen er til for å skape barn, dersom den ikke kan skape barn er den høyst sannsynlig ikke ment å skje fra naturens side. Men siden naturen ikke er feilfri finnes det nå engang folk som tenner på barn, eller føtter, eller orange vattfylte elefanter.

dersom denne lysten plager vedkommende, eller er mot loven bør det selvsagt gis psykologisk hjelp. homofili er ut fra dette derfor helt flott siden det vanligvis foregår på akkurat de samme premissene som heterofili. (dvs. to samtykkende voksne som har det gøy).

barn og dyr derimot blir en annen sak siden dette handler om entiteter som ikke har motstandskraft eller mulighet til å gi samtykke. selv synes jeg at pedofile bør leve like mye som alle andre, men de bør gis hjelp og støtte mer enn andre, og også hjelpes til å forstå.

som noen sa, selv om man er pedofil betyr det ikke at man må forgripe seg på barn, ergo er det ikke en forbrytelse å være pedofil. man kan faktisk leve et (nogenlunde) normalt liv uten å gi etter for det. mange pedofile er faktisk i heterofile eller homofile parforhold som fungerer.

takk.
Sist endret av araziel; 8. mai 2002 kl. 14:54.