View Single Post
Digitalhore
atomet's Avatar
Trådstarter
Bra å høre at folk her ikke tar dette feil, og takker for endel nyttige svar! Skjønner tross alt godt at folk vil unngå f.ex. jamba-hyle-og-skrike-annonser, problemet ligger i at også de (ganske få) annonsene vi selger direkte til annonsører selv også blir filtrert ut, og det er dette det i det hele tatt er mulig å få inn noen kroner på for oss. Heldigvis har vi en kompis som har fått ordna server på bra linje osv gjennom jobben, så foreløpig holder det å sponse han med litt pils og sånt innimellom, men skulle vi ha betalt for server og linje på vanlig måte hadde vi ikke hatt mulighet til å betale for oss, og dette kan jo absolutt være en mulighet i fremtiden. I bunn og grunn burde vel dette være interessant for alle, enten man er webmaster eller bruker. Uten inntekter vil mange steder måtte legge opp, og da blir det plutselig lite moro for brukerne også, så det beste vil jo være om man får (tvunget) nettsidene til å ikke vise "plagsom" reklame av type jamba osv, men bare lar reklame websidene har "sensurert" gå gjennom.

Det vi er mest interessert i å beholde av reklame (dvs det vi selger selv) har vi liggende lokalt på serveren. Vi tenkte rett og slett ikke på adblocking som en problemstilling når vi til å begynne med satte opp phpadsnew, men det er jo helt tydelig at det var en tabbe, dermed er katalognavnene veldig "typiske". Hva med filnavn? Vil en adblocker også kunne filtrere ut

Kode

adimage.php?filename=chat.gif&contenttype=gif
dersom adimage.php ligger i samme katalog som "ønskede" filer/grafikk?

Filbaner og sånt... tja... doubleclick og sånt har jeg få (ingen) betenkeligheter med å droppe, og skal nok få med resten av folket på dette ganske pronto, så da har vi straks veldig god kontroll over filbaner og alt sånt. Om det trengs, så antar jeg at vi også kan endre på filnavn og sånt i phpadsnew, men et skikkelig program som det for å administrere bannerne må vi nesten ha, siden det er en god del forskjellige annonsører (riktignok mesteparten pro bono), og de som faktisk betaler for seg gjerne vil se litt stats og den slags.