View Single Post
Trådstarter
45
Sitat av Ingebrigt Vis innlegg
Alle disse stoffene som du får av legen er kroppen istand til å produsere selv. Sunn mat og fysisk aktivitet mesteparten av dagen er løsningen.
Vis hele sitatet...
Det er jeg enig i. Som sakt pleier ikke engang og ta paracet. Så da livskrisen kom, og jeg fikk mye av legen i min svakhet, så ble det mye piller på kort tid.

Tok på kvelden, når våknet om morgenen, var jeg enda lei, og ville ikke stå opp, så tok bare en runde til med sovemedesiner og sobril og la meg.

Jeg sjokk støta kroppen, og ikke minst når jeg tvert av sluttet med alt samme kveld.
Kroppen har vel ikke klart og ta over selv så fort, og vell grunnen hvorfor en skal seponere , trappe ned først. Noe jeg ikke gjorde på noen av medisinene.

Gikk først time til psykolog idag, men deg hjalp lite når denne psykolog var for terapi samtale og diagnose kun, altså han gir ikke veiledning og verktøy, men der du får ligge på en benk og tømme deg. Så sender han sik konklusjon til legen min.

Denne hjerte sorgen, får jeg bare stå i etter 17år forhold, men ei som har vert rimelog tøff psykisk mot meg, så ble denne knekken litt for stor for psyken min og takle.