Tråd: Trenger hjelp
View Single Post
Sitat av BridgetJones_ Vis innlegg
Du har SÅ rett!! Det som er greia er at jeg fint kunne ta oxy 1 gang om dagen, så kutte både i helger og ferier uten å merke en dritt, men det var før plasteret. Da kunne jeg våkne om morgenen dagen før det skulle skiftes med begynnende abstinens for fucka de jo opp med varme så de gikk sikkert tom for tidlig.
Det er nytt for meg, blir jo livredd for spying, driting og smerter i hele kroppen og flere uker med helvete. Overtenker nok på meg endel av denne uroen også, sobrilen funka nada

Takk!!!!
Vis hele sitatet...
Det høres ut som du har mikset og trikset litt vel mye ja. Kommer jo også litt an på hva du bruker disse plasterne for, er det kun for smertelindring eller er det for rusen sin skyld? Om det kun gjelder førstnevnte så vil jeg anbefale deg å bruke de som forskrevet selvsagt. Jeg prøvde meg også frem med litt forskjellige fremgangsmetoder for å finne ut hva som var mest effektivt for smerten.

Det gikk ut på å koke dem, og drikke litt og litt av "teen" utover en 2-3 dager, klippe det opp og administrere dem bukkalt eller subingualt, men det var egentlig greiest å bare bruke dem på vanlig måte.