Tråd: makkarunken
View Single Post
Sitat av Selvhat Vis innlegg
ja stiller meg bak den, jeg har vert i fengsel i 1 mnd og runka som en hingst. uten testo såklart. så at ALT forsvinner på 2dager er det ikke hold i. Jeg pinna for max 3 uker siden, og pinna i går for å få d opp. Det er ikke på nivå 0.

nei det mest plausible til nå, som jeg ser det er det at jeg har spist 30 xanor mens jeg speeder meg. for å håndtere nervene. da er det jo såklart ikke et stoff for meg. men skal på rehab vertfall, så ønsker bare et lite snev av glede før jeg ryker inn. Får jeg heller være engstelig og kåt

og det har har ikke noe for seg å angripe meg, jeg er blitt narkoman og tenker og handler ikke rasjonelt. Så viss det ikke er noe som kan bedre det jeg ønsker kan dere la være å svare.

Jeg forstår jo at det er fullstendig idioti, galskap, egoisme, alt på likt.

jeg har mista kontroll og trenger hjelp.

Tenker på å finne frem stripsen å ende det. Men har noen jeg ikke kan forlate. Så da vet jeg ikke om andre altarnativer.at jeg har mistet familien og de jeg elsket mest, hus, jobb, venner, lappen, håp. Jeg hadde god jobb, fint hus, alt på stell men aldri hatt det bra. Men viss jeg nå momentant mista mista min form for selvskading og virkerlighetsflukt. Så gir jeg opp. Skutt testo i skuldre ræv og d som er i dag for jeg er så desperate og d funker jo ikke på noen timer.

Er det noen sinnsyke tips for å få gang på lysten? Er d så syk toleranse økning som må til fra en. Dag til
En annen ? Kan svelge 10g om d hjelper. Må kontakte lege fort som
Faeen viss ingen vet hva som skjer med meg eller hvordan jeg fikser d
Vis hele sitatet...
Shit mann, her er det mye å pakke opp og ta tak i.
TrippyKing over her har helt rett. Han klarer å formidle problemet med et par setninger. Jeg derimot trenger som vanlig flere avsnitt for å dele mine erfaringer.

Først vil jeg si at jeg også er narkoman, så jeg har verken rett til eller planer om å angripe eller kritisere deg.

Var avhengig av Rivotril og Subutex og har brukt masse Amfetamin. Har også vært med på at formen blir jævlig stukete på å runke osv.
Jeg opplevde at man til slutt ikke lenger greier å bli skikkelig tent eller å få den opp siden man blir overstimulert av gjentatte sessions med fuckings 6, 8, 10, 12 timer med runking og Amfetamin gang på gang.

Benzo + Amfetamin er jo samme salsaen du holder på med TS.

Og basert på det du skriver tror jeg du kjører på så jævlig hardt og med så feite doser makka og benzo at du midlertidig har "brukt" opp kapasiteten din til å runke og å bli kåt av porno. Har vært der selv.

Jeg hadde dame da jeg knasket mye piller og store doser Benzo ødela absolutt sexlysten min.
1 Rivotril og litt Speed? Da er det faen så digg å ha sex.

8 Rivotril, 5 Xanor og masse makka? Da blir jeg verken kåt eller hard.

Jeg tviler på at du har ødelagt testosteronnivået, men du skriver at du har sovet for lite og ikke spist. I tillegg har du tatt Amfetamin og masse Xanor. Da vil du nok ha ganske lavt testosteronnivå akkurat nå I forhold til normalen.

Dette bør du kunne ordne opp i ved å roe ned på misbruket og sørge for å spise godt og sove nok. Dette har ENORMT mye å si for testosteron.

Sitat av Selvhat Vis innlegg
Tenker på å finne frem stripsen å ende det.
Men viss jeg nå momentant mista mista min form for selvskading og virkerlighetsflukt. Så gir jeg opp.
Vis hele sitatet...
Du er ikke seriøs når du skriver at du vil knerte deg selv fordi du ikke kan flykte fra virkeligheten gjennom Amfetamin-runking?
Dette håper jeg ikke du mener, og jeg mistenker at det er all Benzoen i deg som gjør deg såpass håpløs og suicidal.

Misforstår jeg?

Som TrippyKing nevner er høye doser Benzo ofte årsak til selvmordstanker, jeg gikk og rundt og lekte med tanken da jeg knasket mye Rivotril sammen med Amfetamin.

Du har vært kriminell og sittet inne osv, har du noen diagnoser som PTSD eller noe lignende?

https://korus.no/aktuelt/samtidig-ru...elvmordstanker

"Selvmordstanker forekom oftest hos pasienter som misbrukte alkohol og beroligende medikamenter (for eksempel benzodiazepiner). Pasienter med psykiske lidelser kan bruke rusmidler for å redusere den psykologiske smerten (selvmedisinering). Men utfallet kan like gjerne bli at de havner i en ond sirkel, der de psykiske plagene forsterkes. Grunnen er at jevnlig bruk av rusmidler gjør at serotoninnivået i hjernen blir redusert. Dette stoffet er viktig for å formidlingen av signaler mellom hjerneceller. Mangel på serotonin kan ha bidratt til økt risiko for depresjon, lavt stemningsleie og selvmordstanker hos disse pasientene."

"Forekomsten av selvmordstanker var spesielt høy blant pasienter diagnostisert med depresjon, personlighetsforstyrrelser og PTSD"

Det begynner å bli spesielt farlig når du knasker 30(!) fuckings Xanor, fordi hemningene dine forsvinner totalt og Amfetaminen holder kroppen din i gang slik at du plutselig kan finne på noe dumt.


Poenget er:

Ro ned rusbruken. Sov nok(!!) Spis god og sunn mat. Unngå for mye stress. Tren og beveg deg.
Alt dette er for testosteronets skyld.
Sist endret av krystallkongen; 11. mai 2024 kl. 10:31.