View Single Post
Valgfri brukertittel
meaculpaUIO's Avatar
I forhold til holdbarhet ville jeg trykkokt de flytende løsningene du utvinner fra treet
i syltetøy glass 2/3 fulle, 35-40 minutter i en trykkoker på 15 psi, med intakte metalliske lokk som du skrur til i et rom uten trekk (bevegelse i luften), 16-24t etter du skrudde av og ellers følge all teori du finner om hvordan å gjøre noe sånt

Før du oppbevarer de kaldt mørkt og lukket med lokk hardt skrudd til

I forhold til hvor råtten det du utvinner kan bli, bare la det stå i romtemperatur innendørs i glass kopp eller kjele

Hvis det er lett bedervelig vil mikroorganismer vokse på produktet ditt meget fort og gi utslag i farge, lukt etc
Enkelte typer kvae er anti bakteriell
Ikke alle mugger eller sopp vil vokse på det heller (ren kvae)

I forhold til å være tryggere men ikke absolutt trygg kan du koke opp "sirupen" din som det var av en suppe før du spiser eller bruker den hver gang.

Dette produktet bør også kunne fryses og gjenfryses

-

Det kan være farlig, men du hvis du tror dette er sunt for deg, få det i deg så fort som mulig når du tapper det hvis du skal bli kjent med hvordan det smaker når det er ferskt og ikke i et stadie av tidlig eller viderekommende forråtnelse.

Det kan være farlige forbindelser eller mikroorganismer i så tilfelle, så det er en viss sjanse å ta for den meget forsiktige
å chugge noe sånt rått

I forhold til å kjenne på effekt bør man også både prøve å forbindelse med et måltid eller på tom mage

Men du skal vite at det kan være farlige mikroorganismer for mennesker på et ubehandlet produkt som dettte, både tilfeldig, lokalt og statistisk
Sist endret av meaculpaUIO; 23. mars 2024 kl. 01:07. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.