View Single Post
Sitat av brukernavn90237 Vis innlegg
KrølleBølleBrur

så lenge de ikke henter ut tidligere arbeidsforhold er jeg safe. vitnemål og skit er safe. hentes jo fra vitnemålsportalen. sjukt at telenor sjefen har greid å lyge om det. tviler de klarerer meg på COSMIC TOP SECRET nivå blir mest sannsynlig NATO SECRET ja. men hu dama sa at de kommer til å kontrollere ektefelle, foreldre, søsken osv og det er jo COSMIC TOP SECRET... kanskje de gjør det for å skremme jeg. skjønner faen meg ikke hva som skal være så jævlig gradert med det jeg skal drive med. blir jævlig rart hvis jeg for sparken i ettertid hvis de finner ut at jeg ikke jobba på cubus for 3 år siden f.eks. og enda mer lavmål hvis jeg for sparken fordi jeg har fått hjelp av nav tidligere
Vis hele sitatet...

Det er nettopp dette da. Hvis du lyver om noe så "lite" som det, er det enda vanskeligere å ha tillit til overs for enda mer alvorlige ting. Det at du er *villig* til å lyge, betyr også at det kan oppstå ting i fremtiden du også er villig til å lyge om eller holde skjult.


NSM sikkerhetsklarering er standardisert for å gjelde hemnelighetgsholdt informasjon for kritiske jobber i hele landet. Det er bare slik det er. Det er tøft å høre det, men hvis du er av typen som føler deg uenig med hvor strengt det er, så er du ikke den aktuelle kandidaten for en slik jobb. Du må leve et A4 liv, eller leve et A4 liv på utsiden, og sjonglere å ikke bli tatt for det du skjuler.

Jeg tror faktisk det kan være fordel å ha hull i CVen på en slik type jobb. Hvis du har hatt hullet av en god grunn (alt nav relatert kan vel i bunn og grunn forklares som sykdom), og du er ærlig om dette, viser det at du også har mindre "feil" som en A4 person har. Det er suspekt hvis alle mellom himmel og jord er feilfri.