View Single Post
Sitat av Stearinlys Vis innlegg
Om du skriver salgsmelding, så må du betale omreg-avgift. Og de kronene prøver alle å ungå.


Skiltene kan du gjøre hva du vil med. Men selger du bilen så skal de jo følge bilen. Ingen vits å avregistrere bilen.


Dette er HELT standard prosedyre.


Hva slags antagelser er det der? Alle som eksporterer biler til afrika er afrikanske? Værste, folk som er intr i penger eksporterer biler.
Vis hele sitatet...
Da har jeg sikkert misforstått, aldri solgt biler selv som skal til eksport.
Tror vel ikke at absolutt alle som eksporterer til Afrika er afrikanere. Men afrika er stort, det er mange land og folk fra de forskjellige landene vet jo best hva som selger bra der og har sikkert kontakter som gjerne handler med en landsmann.

Da vi reiste gjennom marokko og sydover var det helt sjukt hvilken stand bilparken var i. Men det kanskje mest sjokkerende for en konform nordmann som alltid bruker bilbelte, blinkelys og stopper ved stoppskilt var hvordan de kjørte. Og kanskje aller mest, skulle de fra en by til den neste var det ikke snakk om antall sitteplasser, det var hvor mange de klarte å stable inn i bilen, eller på taket. Var det ikke folk på taket så var varer eller dyr.

Ikke for det, var jo vanlig å stable en haug med unger bak i varerommet på varebilregistrerte stasjonsvogner i Norge også. Så det bedre seg nok også i andre land etterhvert.