View Single Post
Anonym bruker
""
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Jeg har mye erfaring med dolcontin, og det funker ekstremt dårlig oralt. Det funker å sniffe, men det er total sløsing da du sløser 90% av dolcontinen siden biotilgjengeligheten er 10% ved sniffing, men på en måte føler jeg sniffing er bedre en oralt grunnet "kicket" man får.


Jeg anbefaler rett og slett ikke oralt eller sniffing, men dette er eneste tilfellet jeg sier noe sånt, når det kommer til morfin er det ikke verdt å i det hele tatt bruke med mindre du boofer eller injiserer.
Vis hele sitatet...
Jeg har veldig høy toleranse og bruker det bare oralt, men hvis jeg knuser opp noen hundre milligram(ca halve dagsdosen) så får jeg formen. Vanlige folk burde vell få god rus av maks 50mg? Husker iallfall at jeg gjorde det selv, kunne dele en 200mg dolc i 4.

Hadde jeg ikke hatt like store mengder tilgjengelig så hadde jeg nok boofet selv også. Effekten kommer ganske umiddelbart, og dobbelt så kraftig da. Totally worth it, uansett hvor dum du måtte føle deg i det du trør en pumpe i åpningen, det er glemt 1 minutt etterpå.