View Single Post
Sitat av Expialidocious Vis innlegg
Mener du Pride ikke har noe med å fremme toleranse?
Vis hele sitatet...
Sikkert en haug av gode intensjoner i Pride/FRI-staben, men man kan ikke stikke under en stol at hele organisasjonen stinker infiltrert av krefter med politiske motiver. For få år siden var de en liten festivalarrangør, brått ramler det inn donasjoner og økt statsstøtte, de får en nettside som ligner på altinn.no, de er i skolepensum, på helsestasjonen og generelt all over. Et hyperaktuelt moralsk sentimentalistisk blaff i vinden akkurat som BLM for noen år siden: same shit, new wrapping.


Mener du at det eneste som står mellom heterofil og homofil er at man blir påvirket av andre? Har du noe data på hvor mange som har blitt påvirket til å bli homofil?
Vis hele sitatet...
Forskningen har jo ingen gode svar på det, så det blir jo bare synsing. Kan tenkes at det er vanskelig å samle data da folks seksuelle legning er ganske privat og kanskje et tabu. Vet at mange homofile har "funnet seg selv" på Pornhub. Om interessen faktisk ble født der eller bare utledet er jo vanskelig å slå fast. I det minste vil jeg tørre å tippe at mine egne seksuelle preferanser helt sikkert hadde latt seg forme noget om det hadde fantes nettporno da jeg var i puberteten.

Silseth sier om barneboken: det finnes ingenting som tilsier at kunnskap om noe gjør deg til homo, hetero, bi eller noe annet". Nei, men du vet jo ikke. Vi vet at egenskapene våre er et samspill mellom arv og miljø, og at det er vanskelig å hente ut ett forenlig svar fra naturfag og samfunnsfag. Reagerer bare litt på at han går så i forsvar når han blir møtt med spørsmål om hvordan det påvirker et barn. Når er noe egentlig kunnskap, og når er det støy?