View Single Post
Sitat av CharterSvein Vis innlegg
Hadde jeg fått prøve meg som la oss kalle det "polakk jobb" som maler, ville det nok redde meg. Kunne begynt på subutex og få innarbeide rutiner som jeg så sårt trenger. Med "polakk jobb" menes at en stor andel polske jobber i bransjen, og nordmenn flest tenker at en slik jobb er for slitsom og ikke for dem. Selv arbeidsledige nordmenn virker det som er uintressert i slik. Eller fabrikk jobb, eller service som svenskene.
Inspirasjonen min er faren min som har jobbet over 40 år på Gradiosa fabrikken. Det er en repiterende monoton jobb, men han har utviklet en lidenskap for arbeidet og arbeidsmiljøet og gleder seg den dag i dag alltid til jobb.
Jeg har knapt jobbet og var som sagt pillefjern og full. Er ikke selvstednig selv, og det dreper meg på innsiden. Ingen duller med narkomane i norge, det var hjerne død tittel av meg. Rusmisbruk er et altfor komplekst tema for meg til å komme med uttaleser. Beklager til alle jeg krenket, er som sagt verdens største hykler. Nå skal jeg logge av freak for godt etter å ha lest disse svarene. Da skal jeg behandle alle som medmennsker og kutte ut freak og mesteparten av skjermtiden.
Vis hele sitatet...
Så du lagde deg en bruker her og nå skal du kutte ut freakforum, skjermtid og det hele etter 4 poster? Poenget her er jo ikke at du er hykler eller et forferdelig menneske. Det er bare at såpass lite gjennomtenkte og støtende idéer kan virke provoserende for mange. Du kan jo delta, men tenk litt over hvordan det å f.eks si
Alle rusmisbrukere bør ha tilbud til en jobb. Og ikke en krone skal gå til de som takker nei til jobbtilbudet. Med mindre de er gamle eller sitter i rullestol
Vis hele sitatet...
Det finnes MANGE rusmisbrukere som ikke hadde hatt godt av en "polakk jobb" selv om de ikke er gamle eller sitter i rullestol. Psykisk sykdom kan være større utfordring i arbeidslivet enn fysisk i mange sammenhenger. Kjenner til mange pensjonister i full jobb som ikke ønsker å råtne bort, eller er glad i penger. Det finnes også rullestolbrukere som faktisk er lastebilsjåfører med stropping av last og alt som hører med.

Ikke stikk og logg av for godt bare på grunn av responsen eller at du føler du tråkka i salaten. Det er jo her man lærer å se ting fra flere perspektiver enn sitt eget. Du sier du ønsker jobb, subutex og rutiner. Dette høre ut som en veldig god plan, men jobb og subutex har vel ikke noen spesiell sammenheng mtp krav som stilles for medisinering? Hvor mange jobber har du søkt? Du må gjerne søke en del, med spesifikke søknader, gjerne ring og slå av en liten prat.

Vi er løsningsorienterte her og jeg tror det kan være lurt å fortsette denne tråden faktisk, men heller med fokus på personlig utvikling og arbeidslivet, evt subutex, og stryke hele tittelen og den uheldige starten.