View Single Post
Sitat av Sukkerpapir Vis innlegg
Spenning kan du få på andre måter..
Vis hele sitatet...
Enig! Blotting er et seksuelt overgrep så at det er spennende er ikke en gyldig grunn.

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Seksuelt_overgrep
"Seksuelle overgrep omfatter voldtekt, pedofile handlinger, incest, blotting, beføling av person som ikke samtykker, og trusler av seksuell art. Seksuelle overgrep er forbudt ved lov og straffbart. Straffelovens kapittel 19, omtaler dette som seksualforbrytelser: seksuell omgang, seksuelle handlinger samt seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd.
Ofre for seksuelle overgrep får sine grenser for intimitet, seksualitet eller personlig integritet krenket. Å bli utsatt for seksuelle overgrep har svært ofte stor negativ innvirkning på psykisk helse. Det er vanlig at ofre for seksuelle overgrep utvikler posttraumatisk stresslidelse."
__

Selvom blottingen var på avstand kan det fremme frykt der og da, i fremtiden til fremmede menn og negative assosiasjoner til sex og intimitet og redd for nærhet så det er ikke "bare" blotting.

Hvis du absolutt tenner så mye på sånt så får du finne noen på nettet som liker det og avtale det med istedet for at du driver å flasher kukken til unge jenter som ikke har samtykket til det!
Samme gjelder dickpics også..Ingen er vel hypp på kukken til en fremmed tvunget opp i ansiktet uten samtykke mens de sitter å spiser middag, har småsøskenet sitt på fanget eller ligger i senga å skal sove. Just dont.

Bra at du skjønner det var dumt og jeg håper det er fordi du tok til vettet og ikke bare fordi du ble anmeldt og blir straffet.
Sist endret av vacant; 24. november 2021 kl. 23:10.