View Single Post
Sitat av Myoxocephalus Vis innlegg
Protip! Hvis du skal synse om ting du ikke forstår deg på, så følg lenkene dine til kildene sine! Her er studien, og her er bokstavelig talt første punkt under "key findings":

Jeg blir så sliten av dette jævla pisset her. Du finner én studie som har blitt omtalt i et annet nettsted, misforstår med vilje og sier at nå har vitenskapen fastslått at vaksiner er BS. Vel, siden du tydeligvis lar deg overbevise av vitenskapen, vil du da droppe dette antivaxxgnålet ditt nå som du har fått forklart hva studien egentlig sier?

Ikke det nei. Bombe.

Hvis de som ikke vil ta vaksina slutter å lage så mye styr, så vil vi slippe franske tilstander. Helt sant - de som sitter på gjerdet påvirkes av driten deres. Færre vaksinerte medfører mer sykdom som igjen medfører mer drastiske tiltak. Vil du ikke ha mer nedstenging og kontrollregime? OK, i det fuckings minste slutt å slenge ubegrunna drit om vaksiner.

Ja, det hadde jo vært greit å slippe å komme dit! Gidder du å bidra?
Vis hele sitatet...
Vet ikke hvem som misforstår med vilje jeg men greit nok.
Får håpe dere har rett og at vaksinasjonen stopper hele viruset. Og de som er svak og ikke kan ta vaksinen kan leve normalt.