View Single Post
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sitat av Quakecry Vis innlegg
Vi vet ikke hvordan langtidseffektene for vaksinen er heller. For folk flest er corona ganske så ufarlig. Det er ikke mange som får "alvorlige, langvarige og kroniske plager". For en gjennomsnittlig frisk person klarer jeg ikke se et eneste godt argument for å ta vaksinen.
Vis hele sitatet...
Tjeh. Folk har fått vaksina i omlag eit år. Som entropi skriv opptrer bivirkninger sjeldan lenge etter vaksina; du får dei rimeleg kjapt. Dei kan gjerne vare lenge, men dei manifesterer seg altså relativt kjapt. Så langt har nokre hundre millioner fått vaksina, og vi har ikkje sett slike bivirkninger. Kort sagt er det ikkje spesielt stor grunn til å frykte det.

Og med covid veit vi at ein del - også unge - får livsfarlige bivirkninger. Folk døyr av sjukdomen. Så langt kjenner vi ikkje til dødsfall relatert til mRNA-vaksinene.

Viare så er det relativt uinteressant kva du meiner; meir eller mindre samtlige med medisinsk kompetanse ser ut til å anbefale vaksinering. Då bør du ha rimeleg solid argumentasjon for å avvise det. "Men tenk om" er ikkje solid argumentasjon; det er å spre FUD.