View Single Post
Sitat av cansas Vis innlegg
Vet du om man MÅ bulke/være i overskudd for å være på eks test? Funker det like bra om man driver med en såkalt bittelitten deff?
Vis hele sitatet...
Det er litt vanskelig å svare på. Hvis du deffer på bol vil du uansett ha bedre resultater enn dersom du ikke boler og deffer.

Du vil iallefall beholde endel muskelmasse. Kanskje til og med gaine noe. Det er mange faktorer som spiller inn.

Mange ønsker gjerne å få 100% utbytte av kuren sin og det er veldig vanskelig. Jeg kan feks være fornøyd dersom jeg får potensielt 95% utbytte av kuren. Jeg orker feks ikke å telle kalorier og spise 5 måltider om dagen med kylling og ris.

Sitat av Zacky94 Vis innlegg
Anavar 50 mg + 250-300mg test ? Hadde det kanskje vært Greit for første gang ?

Lest meg opp en del men selvsagt ikke lært så mye som jeg burde i løpet av en halv dag men synes det oppe der kanskje kunne ha virket greit ? Hva synes dere ?
Vis hele sitatet...
Ja. Litt uvanlig førstegangskur, men den er ikke dum. Jeg personlig er relativt nøytral til orale steroider. Mange med kunnskap er som oftest i mot.

En ting er jo cycling- theory. En annen sak er å få tak i ordentlige varer. Tidligere var det så å si umulig for Ola Nordmann å få tak i ekte anavar og primobolan. Disse er dyre og produsere og derfor fikk man tak i som oftes forfalskninger/andre typer steroider som ble solgt som dette. Nå vet jeg ikke hvordan ståa er i dag.


Ellers er ikke en dag med lesing nok for å skjønne noe særlig om steroider. Jeg gikk i den samme fella selv. Jeg trodde jeg kunne alt mulig, men jeg kunne ingenting. Allerede etter 1 år med hobbylesing og notater følte jeg at jeg visste alt om steroider, men jeg kunne fortsatt relativt lite. Etter et par år vil jeg si at jeg kunne drive med steroider på en trygg og fornuftig måte.
Sist endret av Superspurv; 4. november 2020 kl. 22:03. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.